reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise ja Tobie smaka ,Ty mi ...masakra co ta ciaza robi z czlowieka .
zebys wiedziala :-D:-D:-D ja ostatnio to szczerze mowiac rzadko cos wymyslam sama na obiad, a w wiekszosci wypadkow inspiracje czerpie z forum i z tego czym akurat mi ktoras z was smaka narobi biedny M je zupelnie to samo co kobiety w ciazy :-D:-Dwiec jak on ma nie byc w ciazy. to samo dotyczy reszty naszych M-ow. moj sie ostatnio zbuntowal i zapytal czemu tak dawno nie jadl watrobki, albo gulaszu z zoladkow albo flaczkow i zazyczyl sobie ozorki wiec to mnie czeka jutro do przygotowania na obiad. aha i jeszcze mnie przepraszal ze sobie glizdy z owczego sera i camamberta kupil :-D:-D:-D

reklama
louise no najważniejsze żeby penel nie był chiński, miałam taki w super cenie kupiłam ,mówie kurde gdzie indziej chcą 5-6 tyś. a ja za 1600 dorwałam a on się zaczął rozlatywac po roku:-D:-pw dodatku mało co się wtedy o ten panel z eksiem nie rozwiodłam bo nie chciał mi na niego pozwolić:-)no i tak się rozwiodłam ale chociaż nie o takie głupstwo jak panel:-D

mammi mnie M kazał przez pierwsze 3 miesiące ciąży nie spać tyłem do niego ze względu na sensacje, moje oczywiście:-)

o matko... to ile za jakies taki nie-chinski a tani panel trzeba zaplacic? jak 5-6 tysiecy to odpada :-:)no: na cala lazienke mamy 8-9 kola. kurde ja nie wiedzialam ze to jest takie kosmicznie drogie...no coz bedzie tylko wysoki brodzik z siedzonkiem i tyle :-(
mammi powaznie Ci mowie-ja jezeli chodzi o mieszkanie i wystroj to jestem noga kompletna. najbardziej bym chciala zeby ktos to za mnie wymyslil wszystko :zawstydzona/y::tak:
a tak poza wszystkim to tez mi sie podoba top rozwiazanie wanna i prycha w jednym. tylko ze teraz wlasnie chcemy sie wannny na amen pozbyc (z powodu braku miejsca) z czego ja nie jestem zadowolona

Ostatnia edycja:
A ja mam wanne i prysznic-ale powiem wam ,że z prysznica mało co korzystam-uwielbiam wannę, wiem że to niewskazane w ciąży ,ale wchodzę tylko na troszkę.
Dziewczyny zrobiłyście mi smaka na fasolkę po bretonsku i zaraz jadę do Kauflanda to sobie ją kupię-Pudliszki jest w miarę ok.
Widzę,że sporo dziewczyn ma Crocsy-jednak co wygoda to wygoda hihi!
Ooo i pooglądam samoopalcze w Kaufie-może coś mają :)Buziaki dziewczynki i do potem :)

louise wejdź sobie deccorie, tam może znajdziesz inspiracje a w salonie łazienkowym to Ci zrobią wizualizacje z wybranych płytek;-)a co do chińszczyzny to naprawdę lepiej dobrą baterie kupić i mieć spokój na lata niż badziew chiński bo to kasa w błoto wywalona:no:za tą kwotę co mówisz to super łazieneczkę można odwalić, aż zazdroszczę bo ja nie prędko będę łazienkę zmieniać:-(

Zjem fryty pozmywam i idę zrobić make-up dla doktorka:-Dogolona gdzie trzeba jestem a sarnie łydki zasłonie samonośkami:-)

Uuu...pomyśl o tych godzinach spędzonych leżąc i relaksując się w gorącej wodzie
:sorry: Ja bym nie pozwoliła na to!Współczuję...:no: Wanna musi być:tak:
ja wlasnie nie lubie dlugich kapieli ale lubie sie jednak wylozyc w wannie, choc na chwilke albo usiasc jak czlowiek. nie wspominajac o roznych czynnosciach jak golenie itp ktore jednak wole robic w wannie. mycie wlosow bez moczenia calego kadluba np. ale jezeli chodzi o prysznic to latem jest na 1 miejscu... tak jak mowie-gdyby wieksza ta lazienka byla to bym sie nie zgodzila na usuniecie wanny:dry: jedyne pocieszenie ze moze dlugo tu nie pomieszkamy, moze jakis domek kiedys...to wtedy i jedno i drugie bedzie i obowiazkowo 2 lazienki :tak::tak::tak:

louise - najlepiej potpatrz w sklepach na wystawkach, zawsze coś ładnego podpatrzysz, ja tak bynajmniej robi.łam, bo tez jestem noga w tych sprawach i nawet fajnie wyszło. No.. trochę pomogła mi siostra,a oan jest po architekturze...;-)
vanilka - też biorę rennie, ale pomaga tylko na chwilę, właśnie wcinam jabłko bo podobno pomaga, wyczytałm w najnowszym m jak mama:-)

tiffi przepraszam,że dopiero teraz odpisuję na Twoje pytanko:zawstydzona/y:
Detektor kupiłam w sklepie.CZarodziej to sklep z art.dal dzieci w Krakowie,komis,sklep int. i dodatkowo wystawiają produkty na Allegro:tak:
Detektor naprawdę super sprawa.JA nie mam najmniejszego problemu ze znalezieniem pulsu dzidzi;-)Tylko strasznie nisko słychać serducho.Myślałam,że malutka jest już wyżej,a jednak nie

kasik, jedyneczka tak chyba zrobie-typu te wizualizacje i podpatrzanie na wystawkach :-):-):-) a ta suma co mamy to nie tak duzo.... juz byl pan od remontu i powiedzial ze to minimum na b skromna lazieneczke przy tym wszystkim co tam bedzie robione.:-( tak wiec nie zaszaleje. ale przynajmniej bedzie nowe pachnace czyste akurat na przyjscie dzidziolka na swiat :tak::tak::tak:
aha jeszcze teraz mi sie przypomnialo ze coraz ciezej mi wychopdzic z wanny-juz sie brzegu zaczynam trzymac jak wstaje i lewa strone ciala myje jak kot lapa bo juz sie tak nie wygne z siedzacego.coraz czesciej boje sie tez, ze sie poslizgne bo juz ze 2 razy malo braklo...wiec to jest akurat maly plusik za prysznicem

reklama
mammi no właśnie u mnie też położna tak nad brodą słuchała tętna, aże się zdziwiłam:eek:

louise a ja kocham wanne a nie mam teraz:-(tak uwielbiałam z książeczką i pychotami się wyłóżyć w pianie albo jakiś olejkach, zwłaszcza zimą:-( więc jak się rozbudujemy w jednej łazience obowiązkowo dla mnie wanna:happy:

Do góry