reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka To ciemne nie dla mnie:no: Ja i tak już codziennie po półtorej godziny zapierniczam przy sprzątaniu, a jakby jeszcze kafelki do tego doszły to nawet myśleć mi się nie chce.

Vanilka no niestety wiadomo bo M wczoraj wieczorem się najadł,a ja z nim śpię:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jedyneczka To ciemne nie dla mnie:no: Ja i tak już codziennie po półtorej godziny zapierniczam przy sprzątaniu, a jakby jeszcze kafelki do tego doszły to nawet myśleć mi się nie chce.

Vanilka no niestety wiadomo bo M wczoraj wieczorem się najadł,a ja z nim śpię:eek:
wspolczuje :eek:

Witam Was!;-)

Ja znowu w pracy, mało czasu...
Tak pobieżnie Was przeczytałam, każda coś ma, niestety. Mnie strasznie męcvzy zgaga i to odstrasza mnie od jedzenia, dziwne ale w domu jej nie miałam wróciła, wraz z powrotem do pracy...:zawstydzona/y:

Ja jutro mam wizyte, więc może poznam płeć o ile mi zrobi usg, bo przyznam mu sie że za tydzień mam 4D.
Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty.

geperty - oby z nikusiem było wszystko ok. Odezwij sie po powrocie od lekarza.;-)
emih - wracaj do nas szybko:-)
vanilka - kusisz ta fasolką...:tak:

VAnilka O! Widzę,że też wiosnę zaklinasz:happy: I dobrze- co dwie wiedzmy, to nie jedna;-)
dokladnie!!!
wstawilam moje ukochane tulipanki :happy:

kasikwitaj:)
wiesz co ,mnie tez zgaga meczyla okropnie..kupilam rennie i jak mnie pali to sobie biore jedna tableteczke i za chwile przechodzi ...wkoncu pozbylam sie tej okropnej zgagi

louise no najważniejsze żeby penel nie był chiński, miałam taki w super cenie kupiłam ,mówie kurde gdzie indziej chcą 5-6 tyś. a ja za 1600 dorwałam a on się zaczął rozlatywac po roku:-D:-pw dodatku mało co się wtedy o ten panel z eksiem nie rozwiodłam bo nie chciał mi na niego pozwolić:-)no i tak się rozwiodłam ale chociaż nie o takie głupstwo jak panel:-D

mammi mnie M kazał przez pierwsze 3 miesiące ciąży nie spać tyłem do niego ze względu na sensacje, moje oczywiście:-)

Dzień dobry dziewczyny! :-)

jedyneczka
, trzymam kciuki żeby potwierdził,że to dziewczynka :tak:

emih, miłego wypoczynku kochana,uważaj na siebie i dzidzię:-)

madzik, te Twoje croksy wyglądają super,mi się podobają!Ja mam takie zwykłe,zielone...brzydsze :-p Ale są naprawde wygodne:tak:

ania_pestka, skoro wizyta 8 marca to nie może być inaczej jak dziewczynka;-)

geperty, oby Małemu nie było nic poważnego.Biedactwo z niego,że tak musi cierpieć...i Ty zresztą rak samo :-( Trzymam kciuki żeby szybciutko mu przeszło!:tak:

skad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Te wredne potwory wiedzą jak nam porządnie uprzykrzyć życie :eek:

Zjadłam śniadanko i się cały czas lenie.Siedze jeszcze w piżamce i opycham sie delicjami :-p Zaraz się ogarne,ale to zaraz...:-p

reklama
louise w kompletny brak gustu nie wierzę wcale:no: MAsz rację,że mogłoby być ciężko osiagnąć efekt ładnej łazienki przy ciemnych kafelkach,ale akby mieć gotowy projekt i kupować pod niego myślę,że byłoby ok.

jedyneczka Ty mi nawet o tym panelu nie mów.Kupili taki za niecałe 2000 tys.
TAki chol....badziew,że po roku plastikowy brodzik się połamał, na dodatek szybka wypada z prowadnic i leje się bez przerwy na łazienkę:wściekła/y:
Mnie podobają się takie wanna i prysznic w jednym;-)

Do góry