reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
emih udanego wyjazdu :tak::tak::tak:

asienka ze zdrowe najwazniejsze

mammi fajny avatar oby wiosne sprowokowal :tak:

ewcik trzymam kciuki zeby wreszcie znalazl sie ktos "odpowiedni" bo wiem ze z tym ciezko bardzo moze byc :-(

madzik ja tez mam crocsy ale troszke inne japonki uwielbiam je i sa chyba nie do zdarcia zwiedzilam w nich hiszpanie i chorwacje i nie maja dosc a wygodne ze hej

geperty duzo zdrowka dla malucha oby szybko bylo po wszystkim

louise mam podobnie ale jest na to lekarstwo firefox i adblock ;) kasuje reklamy neistety nie wszystkie ale wiekszosc :tak::tak:

Zycze powodzenia na wizytach a ja ide sie doprowadzic jakos do ladu bo za chwile zbieram sie na swoja ciekawe co bedzie sie dzialo i oczywiscie na srodku policzka wyskoczyl mi wielki pryszcz :zawstydzona/y: skad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

louise łazieneczka beż z brązem faktycznie jest teraz modna bardzo ale też elegancka i neutralna. Możesz zmieniać dodatki na różne kolorki i tym samym cały wyraz łazienki.Ja taką łazienkę robiłam ok. 7 lat temu kiedy nie było aż takiego wyboru płytek więc położyłam gres podłogowy na ścianie - fajnie to wyszło:-)I powiem Ci że najładniej do takiej łazienki wygladały jak dla mnie dodatki w brązie bieli i chrom satyna - żadnych kolorków nie dodawałam. Ale to zależy jaki beż, bo mój był taki ciepły i ciemy raczej a jesli jest to jaśniutki chłodny beż czy ecri wtedy kolorki bardziej pasują i można poszaleć że hej. Mnie się marzy teraz beż ale np. z kolorem teak albo wiśnia - cosik innego;-)Sie rozgadałam, pardon, ale wnętrza to mój konik:-DA jaki panel kupujesz prysznicowy?
Sorki że wypytuje ale mój M pracował kiedyś w tej branży i mogę cosik doradzić odnośnie jakości;-)

Vanilka ale jaką jadłaś fasolowcu?:-)zółtą czy zieloną?

Geperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie:tak:
Mozesz pisac ile chcesz :happy:ale Ty taka chudzinka wiec po co sie katowac i nie zjesc cos slodkiego jak masz ochote ???

louise hehe fasolki Ci sie chce :-pa ja bym zjadla warzywa na patelnie :-pale nie mam :no:a do polskiego sklepu z buta mam 20 min drogi wiec nie bede szla :sorry:
jutro autem podjade i zrobie zapas :tak:

louise mnie ta baba już do szewskiej pasji doprowadza i na dodatek budzi niezdrowe zainteresowanie mojego lubego:dry:A mnie się z kolei podobają ciemne kafelki z bardzo dobrym oświetleniem w łazience, u nas są beżowe i na dodatek niedawno robione więc na nowe nie ma szans:no:

geperty życzę zdrówka dla Nikodemka i oby to nie było nic bardzo poważnego.

madzik ja też w crossach po domku śmigam,podobnie z resztą jak mój M.W lecie zdarzało mu się wychodzić w nic na zewnątrz,( chciałam napisać na pole,ale to chyba tylko w Malopolsce tak się mówi;-)) a córcia dostała od szwagra takie fajne kolorowe z Grecji i całe lato w nich chodziła,twierdząc ,że to najwygodniesze buciki:tak:

VAnilka a u mnie też fasolka,tylko jasiek bo bretońsku>wczoraj zrobiłam bo M przywiózł sporo fasoli.Zrobiłam i wcale jej nie jem ze względu na związane z nią dolegliwości;-)

Ashika właśnie zaklinam wiosnę tym avatarem,żeby szybciej przyszła.Powodzenia na wizycie.Oby była bardziej udana niż nieszczęsna wizyta w szpitalu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mammi ciemne w dobrym oswietleniu wyglądają rzeczywiście pięknie ale miałam jakiś czas w granacie i się nie mogłam z myciem wyrobić:-pale jak wygram w totka to jedną z kilku łazieniek zrobię sobie na ciemno:-DJa za to mam ochotę na bober mrożony ale idę do ginka niebawem więc nie ryzykuje:-D

louise łazieneczka beż z brązem faktycznie jest teraz modna bardzo ale też elegancka i neutralna. Możesz zmieniać dodatki na różne kolorki i tym samym cały wyraz łazienki.Ja taką łazienkę robiłam ok. 7 lat temu kiedy nie było aż takiego wyboru płytek więc położyłam gres podłogowy na ścianie - fajnie to wyszło:-)I powiem Ci że najładniej do takiej łazienki wygladały jak dla mnie dodatki w brązie bieli i chrom satyna - żadnych kolorków nie dodawałam. Ale to zależy jaki beż, bo mój był taki ciepły i ciemy raczej a jesli jest to jaśniutki chłodny beż czy ecri wtedy kolorki bardziej pasują i można poszaleć że hej. Mnie się marzy teraz beż ale np. z kolorem teak albo wiśnia - cosik innego;-)Sie rozgadałam, pardon, ale wnętrza to mój konik:-DA jaki panel kupujesz prysznicowy?
Sorki że wypytuje ale mój M pracował kiedyś w tej branży i mogę cosik doradzić odnośnie jakości;-)

Vanilka ale jaką jadłaś fasolowcu?:-)zółtą czy zieloną?
zielona:happy:nie widzialam jeszcze zoltej mrozonej:no:

mammi tez bym nie zjadl bo wiadomo co po tym dolega:-D

Ashikadaj znac jak wrocisz:tak:

Geperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie:tak:
mruczka gadaj jak najwiecej-dietki to moj konik :-):tak:
ashika mialam kiedys jakis program zainstalowany ktory mi to wszystko blokowal ale misiek zrobil ghosta i juz potem nie instalowal. ja nie umiem nic z tym zrobic-poczekam az wroci i mu kaze zrobic z ta pinda porzadek ;-)
vanilka ja specjalnie wlasnie warzywka na patelnie kupilam bo ty mi smaka narobilas :tak::tak::tak::-)
mammi ja tez ciemne ogladalam i bardzo mi sie na zdjeciach podobaly...ale nie wiem czy bede umiala tak to zrobic wszystko zeby nie bylo wrazenia ciezkosci i ciemnosci. troche jestem zielona w tym wszystkim i nie znam sie za bardzo pomijajac zupelny brak gustu moj. chyba ze zdjecie skopiuje i bede nosic ze soba i kaze sobie w sklepie wybrac wszystko identyczne :-)
jedyneczka wlasnie nie wiem konkretnie jakiej firmy. chodzi o to zeby nie bylo zbyt drogie bo sie okazuje ze na remont bedziemy miec mniej kasy niz myslelismy wiec tak raczej po kosztach bedziemy robic. jak sie znasz to mozesz poradzic :tak::-). aha i wymiary to 80/80 ze wzgledu na klitkowatosc naszej lazienki :wściekła/y::angry: wazne dla mnie siedzonko i wysoki brodzik i ten panel...o ile nie bedzie za drogi

reklama
ja mam zolta zamrozona fasolke :-):-):-)

ashika powodzenia na wizycie. oby tym razem Cie profesjonalnie potraktowano :-):tak:

Do góry