reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No u mnie też żyły na piersiach -i te pryszcze na plecach buuuuuuuuuuu.
Nie podobam się sobie:wściekła/y:-i 4 kg na plus własnie się zważyłam
Jutro znajomi przychodzą i wszystkei laski chudsze niż ja , a zawsze to ja byłam chuda, no ale co zrobić-one też kiedyś bedą w 5 miesiącu ciąży :) :)

reklama
:ouise, z dziąseł to mi od początku ciąży ale to nie jest róż, tylko krwią- garściami pluję. Odkąd moja córa to zobaczyła i się popłakała- przestałam myć z nią :-(

Vanilka, Ashika- to wybornych seansów, ja zaraz się po prostu kładę, bo jutro na bank pobudka przed 7... ALe fajnie że w końcu przesypiam nocki :-D

pożarłam paczke prażynek i pól czekolady:eek:
ja też jestem be i fe:crazy: i blada i krew mi leci z dziąseł i slabo mi się robi...jedynie pryszcze mnie omineły;-)

atabe zebys nei wykrakala:-p U mnie siedza trzy na twarzy i zejsc nei chca:-( Chyba im sie u mnie podoba, ehm...... A uda i dupa to normalnie mi rosnie z minuty na minute chyba:confused2: Ostatnio wlasnie mialam was pytac czy tez cellulit wam wyszedl, a tu widze odpowiedz sie sama znalazla i juz wiem ze to nie tylko moj problem hehe.

kolorowych snow spiochy.

madzik wiesz co-one na pewno Ci troche zazdroszcza-ja tam wiem ze moje 2 najlepsze przyjaciolki mi zazdroszcza :-):tak: a jak twoje kolezanki beda w ciazxy to Ty z usmiechem na twarzy i odchowana coreczka , szczuplutka bedziesz im swiecic w oczy figurka :tak::-D

ja tez sie klade dziewczeta bo jutro opor zajec. jeszcze rano basen....:-( chcialam przelozyc ale misiek nieublagany. cos czuje ze goscie przyjda a ja w dresie rozowym najem sie jak swinka z zalu ze nie moge pic i palic i pojde spac jak cham :zawstydzona/y: ale nie mam na to wplywu...znaczy na ta sennosc
wiec dobranoc i kolorowych snow lipcoweczki :-):tak:

Louise- kolorowych snów!
Ps. JA tez mam różowy dresik (skąd ja go mam jak za różem nie przepadam?:eek:) i baaaardzo go lubię/WIęc obie świnki Piggi- kładźmy się do swoich zagródek ;-)

Ja też mówię ostatecznie dobranoc Fionki, Piggi i wszystkie inne pozaklinane w żaby ;-) Do jutra! Jeszcze będą z nas księżniczki! :tak:

reklama
dobranoc dobranoc...:tak:

wiecie co jeszcze ząb mądrości mi się przebija <nie pytajcie skąd się u mnie wziął>:confused2: ale męcze się z nim już kilka lat i tak po trochu mi się przebija i przestaje znowu na jakiś czas:eek:

Do góry