reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih wiosna pewnie bede miala wiekszego dola ,ze jestem grubas bo juz brzuch bedzie duzy,wiecej kg na plusie :nerd:ale za to blizej lipca :):)

reklama
emih dzieki -to musze sobie kupic bo juz na ta blada twarz w lustrze nie moge patrzec-ja to nawet blada nie jestrem tylko rozowo-fioletowo-sina wrrrrrrrrrrrrrrrrrr. chociaz tyle ze mi dzieki temu nawilzaczowi powietrza cera sie poprawila wzgledem suchych skor odstajacych.

za to powiedzcie mi czy wy tez macie teraz takie bardziej widoczne i wiecej zyly na piersiach?bo ja wlasnie pare dni temu u siebie zaobserwowalam

dobranoc supcio :-)

vanilka ja w poprzeniej ciazy to latalam jak z piorem w d.... jak to mowia pracowalam do 8 mies ciazy (jako barmanka prowadzaca i prawa reka szefowej) i ani mi w glowie byly kanapy czy opuszczanie imprez. W 8 musialam wrzucic na luz bo dostalam skurcze a i nogi zaczely tak puchnac ze coraz ciezej sie chodzilo

louise te zyly to zmora moja od poczatku ciazy,powychodzily mi nie tylko na cycuchach ale i na rekach,nogach!!

Louise- oj tak, żyłeczki się pokazują pokazują- nie llubię tego- jak by mnie spiderman fioletem maznął- dla mnie mało apetyczne, ale to KIEDYŚ na szczęście minie :tak::-D

Supcio- miłych snów :tak:

Ostatnia edycja:
Ashika no to nie dziwie sie ,ze teraz tak Cie meczy to kanapowanie ..
Mnie zreszta tez i wszystko robie co by nie gnic w tym wyrze!!!wymyslam sobie juz zajecia ...

ja tez spadam ale nie spac tylko film ogladac .

reklama
ogolnie cos jest z tym ukrwieniem- u mnie tez i z nosa mi czesto leci i z dziasel jak zeby myje-prawie za kazdym razem :szok:

Do góry