reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Kamuś, kamuś, kamuś- powiem jak mawia moja siostra- pocieszycielka strapionych: BĘDZIE GORZEJ! ;-):-p A na serio- ja naprawdę unikam luster. Może w weekend zrobię co prawda zdjęcia by uwiecznić mój brzuszek, ale uwierzcie mi- make- up pewnie z godzinę robić będę a nie 10min jak zawsze (przed ciążą) bo teraz to mi się nie chce :eek::sorry:

reklama
Ja do Zakopca śmigam w przyszłym tygodniu na kilka dni wiec tam uwiecznie sie na zdjeciach:-)
Narazie nie mam sił do mejkapów a eM nie ma to co sie bede starac dla innych facetów ;-P
Nie tak powaznie to by sie przydało odswieczyc te moją gębusie, nawet myslalam zeby udac sie - zaszalec do jakiegos gabinetu urody na maseczki i inne jakies zabiegi rozswietlajace ale jeszcze sie zastanawiam nad tym pomysłem...

Samoopalacze można jak najbardziej. Teraz nie pytałam, ale w poprzedniej ciąży i owszem i to dwóch lekarzy- którzy przeciwwskazań nie widzieli, a tym bardziej właśnie na pyszczek- jak my Louise- kładziemy.
A co do podpuchniętych, sinych oczu polecam korektor loreal- jest swietny!

Ashika ma rację- zawsze jak czytałam was rano to o tej porze spać szłyście, a w piątek to już wogóle- swoich M wszystkie sciskały :)
musze zakupic ten korektor. emih a jaki polecasz samoopalacz? bo ja mam tylko taki krem stopniowo opalajacy eveline, ale nie jestem zadowolona. a nie znam sie bo nigdy nie uzywalam tylko solarka. ale teraz nie mozna :-(. a i po ciazy juz bym chciala nie korzystac z solarki bo szkoda skory

jak ja bym miala teraz isc do znajomych haha napewno bym dostala szalu przed wyjsciem ,ze jestem gruba nie mam sie w co fajnego ubrac :-Dwszystkie laski beda chude itd ,itp:happy:przerabialam juz to :happy:

wydaje mi sie ze mozna!
aa i strasznie zeby mi pozolkly!!masakra jakas!!czuje sie jak fiona ze shreka
kama ales mnie rozbawila z ta Fiona :-D:-D:-D to jest nas 2 :-D:-D:-D

a a'propos wyjscia i imprez to wiecie co, ze ja sobie wypralam dresik moj rozowy na impreze u mnie :-D:-D:-D ale teraz sie zastanawiam czy to wypada :-)

reklama
Vanilka, noooooo ja też nie wychodzę, a co będzie na wiosnę, jak mi się słońca zachce?! :zawstydzona/y:

Louise- ja używam SORAYA do twarzy i ciała, jest tani a nigdy zacieków nie mam. W porpzedniej ciąży też używałam właśnie jego. A korektor- droższy, bo on ok 40-50zł, ale inwestycja godna polecenia (okrył nawet limo pod okiem jak mi córa czaszką zapodała- tak, tak... wszystkim mówiłam że przemoc w rodzinie ;-)) LOREAL TOUCHE MAGIQUE :tak:

Do góry