reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzięki dziewczyny za gratulacje,rzeczywiście dzisiaj połowa :)
Ja dopiero wstałam i jakaś nieprzytomna jestem-dzisiaj odpoczywam w domu a wieczorem znajomi mają wpaść , więc trzba coś ze sobą zrobić -chociaż włosy ułożyć hihi.
Dziewczyny miłej soboty wam życzę :))

reklama
Witam dziewczyny :-) i również dołączam gratulacje połówkowe (ja jeszcze 9 dni!

Ja dziś od razna wzięłam się za siebie i to z taką precyzją i denterminacją ze nawet znalazłam jakieś benzacne którym niegdyś syfki "wypalałam" i?... nie wiem jak to zrobiłam, ale spaliłam sobie tym cholerstwem twarz! :zawstydzona/y: I taki mam skutek walki z naturą..

Moja córa zaś od samego rana marudna, może faktycznie weszła w rytm przedszkolny a tu dla odmiany- dom... :szok: A mi głowa pęka i nie ma słońca i wogóle kiepsko mi się dzień zaczyna, a w szafce zero słodyczy :sorry: A kysz!- miałam sobie odpuścić, sobie i swoim fałdkom!

Ja jeszcze mam mały brzuch, wszyscy się dziwią że tylko trochę wystaje, maluszek jak na 5 miesiąc :-( na całe szczęście Dzidzia jest prawidłowych rozmiarów.
Zakupię sobie chyba jakąś oliwkę do smarowania brzucha, podobno to jedna z najtańszych rzeczy i dość skuteczna.
Chciałabym robić więcej zakupów dla Dzidzi bo mam tylko jedne bodziaki ale po pobycie w szpitalu chyba się wstrzymam.
Idziemy dziś oglądać mieszkanie na wynajem więc może pod koniec miesiąca czekać nas będzie jeszcze przeprowadzka.

Magdzia- nic sie nie martw i tylko ciesz malum brzuszkiem...ja przy pierwszej ciazy mialam termin na czerwiec a jeszcze w maju slowo honoru! siedzac w szpitalu(masz mial rentgen nogi, bo skrecil kostke)podszedl mlody chlopak zagaduje i pyta czy sie z nim umowie..a ja sie slicznie wyprostowalam i wypielam brzuszek...a on:szok: ooo przepraszam:zawstydzona/y::-D:-D:-D...naprawde musze Wam pokazac moj brzuszek ciazowy 5-6 m-cu...doslownie nic...a pozniej byl taki jakbym sie zdrowo/porzadnie najadla:sorry:
dzieki temu po porodzie nic w sumie nie musialam zrzucac...przytylam przez cala ciaze 10 kg...teraz wiem, ze bedzie gorzej ...juz mam taki brzuch jak wowczas w 9 m-cu:-D

Witajcie zaczarowane księżniczki:tak:

atabe też mi się zdarzają takie zasłabnięcia, wczoraj np. miałam odlot przy kasie w markecie ale fakt faktem nie byłam pojedzona więc pewnie jak dziewczyny piszą to spadek cukru.

oczekiwanie to zazdroszczę ząbków, mnie niestety czeka leczenie i to z mojej winy.:-( Miałam 2 lata temu wsio ok. ale że nie jadałam śniadań ani w domu ani w pracy jakieś miałam braki widać i podjadałam przez sen nieświadomie,obudziłam się kiedyś z czekoladą przyklejoną do policzka:szok: Nie mówiąc o tym że byłam niewyspana po takiej nocy:no:na szczęście obecnie jadam
regularnie i nie wyżeram już nocami:-)

emih ja mimo że nigdy nie miałam nic różowego kupiłam pewnego razu puchaty różowy szlafrok :szok:Mam go i mam i wciąż uwielbiam choć M się wogóle nie podoba bo różowy :-p

yustynia nieźle wczesna pobudka:tak:

magdzik udanych zakupów.

Supcio no ja dzisiaj usłyszałam komplement od córci M, powiedziała mianowicie że mam tyłek jak dwa wielkie jaja:-pA na to zapalenie atopowe coś używasz?

louise żyłeczki to sam urok ciąży, ja mam ciut ciut widoczne ale zawsze uważałam to za urocze, takie "mamine":tak:G

Gratulacje połówkowych oczywiście:tak:

Widzę temat cellulitu był więc dołączam do posiadaczek, na udziorach mi się rozwinął:-(Wyprysków nie mam wcale ale bledzizna też pierwsza klasa jestem i dobrze że poruszyłyście temat samoopalaczy bo miałam pytać czy używacie, zakupię więc sobie.

witam sie sobotnio!!
gratulacje polowkowe!!
ja mialam dzisiaj straszna noc,brzuch mnie rozbolal strasznie i spac nie moglam i wogule mnostwo mysli i zaraz tych najgorszych!!
ja tez sie biore dzisiaj za siebie,chociaz brwi powyrywam!!
emih co ty za eksperymenty robisz?!widze ze u ciebie dzisiaj humor pod psem-usmiechnij sie juz niedlugo zobaczymy wiosne za oknem!!
dziewczyny nie martwcie sie malymi brzuszkami,wazne ze dzidzia zdrowa,mnie ostatnio tak strasznie wydymalo i teraz taka sloniowata sie czuje!!!

jedyneczko komplemencik niezly!!nie ma jak to dzieci,moj bratanek ostatnio slyszal jak kazdy mowil ciezarowka to stwierdzil ze ciocia nie jest ciezarowka tylko tirowka!!!
ja to wiecznie slysze moj ty grubasku,pulpeciku....i jak tu sie nie dolowac!!

reklama
R,usałka ja w poprzedniej 9 przytyłam i brzuch w 7 chyba miałam jak obecnie ,więc czuję że już nie będzie tak różowo tym razem:-pale mam to w nosku, potem się będę martwić:-)

kama jak ból przeszedł to dobrze, wiemy wszystkie jak takie bóle martwią i straszą :no:Ja znów tym brakiem ruchów się martwie, wczoraj jakby się wierciła ale jadłam też grochówkę więc nie jestem pewna czy to nie bańki w jelitach:-pzaraz zapodam dawkę cukru i obserwuje pilnie.

Do góry