oczekiwanie
Fanka BB :)
głodna jestem co jecie
oczekiwanie mnie brzuchol boli tak jak na okres bardzo czesto
A ja wlasnie nei mam boli;/ tylko to cholerne uczucie ciezkosci, nei wiem jak to opisac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
głodna jestem co jecie
oczekiwanie mnie brzuchol boli tak jak na okres bardzo czesto
tez mam czasem takie uczucie ale to chyba zalezy jak maly mi sie ulozy i czasem wlasnie tak jakos nisko na dole i tak ciezko mi wtedy .Dziewczyny ja mam pytanie, czy macie czasami takie odczucie ze brzuch wam zaraz rozsadzi??? albo jak idziecie to jakby na dole tak na pecherzu lezal wam kamien, ja tak mam i mnie to wkurza:-(
agatha delikatnie mówiąc trochę to było bezczelne z jego strony
agatha atabe brak witaminy S na pewno nie wpływa na nich najlepiej, taka już męska natura ale nie mają wyjścia jak okazać wyrozumiałość bo zmuszać się nie powinno a już na pewno kiedy związane jest to z obawami o dziecięZresztą myslałby kto, rączek nie mają
![]()