reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise a może to uczulenie? niby wysypki nie ma ale kto wie:eek: nie wiem na jakiś kosmetyk, albo coś do jedzenia:baffled:...

reklama
mammi ja wlasnie tez dopiero teraz zobaczylam. jestem zalamana. a wizyte mam dopiero 3 marca. najgorsze jest to ze przy tym przedwczesne porody stosuja zeby dziecko jak najkrocej bylo w matce. nawet w 6 miesiacu potrafia wywolac porod... :-:)-:)-( przepraszam ze strasze ale ja tez jestem przerazona...za dobry humor mialam i za dobrze sie czulam....

cholestaze sie leczy a w necie latwo znalezc informacje ktore cie sparalizuja strachem ja lezalam w szpitalu z dziewczyna w 9 miesiacu z cholestaza i dopoki brala jakies leki to nie dzialo sie nic zlego :tak: wiec sie nei martw na zapas i pomysl ze jak sie skaleczysz i wda sie zakazenie to grozi amputacja a ile razy sie skaleczylas?? i co ci amputowali do tej pory?? wiec nie czytaj wiecej takich bzdur o wywolywaniu wczesnych porodow :no:

Przede wszystkim spokojnie bo jak sie nakrecisz to cie bedzie gorzej swedzialo nawet bez powodu

atabe chyba uczulenie to nie bo nie mam nawet pol krostki. a to juz tak od tygodnia gdzies albo 2 mam i coraz bardziej sie nasila... kurde a moze to po tym basenie posranym :confused::baffled:

a dawno tego uzywasz? bo ja np jak sie nim posmarowalam to wygladalam jakbym ospy dostala :-D
:-D:-D:-D nie nei-nie ma niczegoi a'la ospa :-D:-D:-D takie maialam cos po fissanie. olejku uzywam od jakiegos czasu ale sporadycznie i dluzej niz to swedzenie. nic tez nowego nie jem ani nie pije...
a po basenie to mam na mysli ze chlor wysusza skore. a besen nowiutki. w zeszlym roku byl remont i gin mi go polecil...

louise ale jak się nad tym zastanowic to przecież przy chorobach wątrąby poza swędzeniem skóry występuje żółtaczka.Tak przynajmniej miała moja ciocia.Najpierw dostała żółtaczki,potem swędziała ją skóra.Niestety okazało się,że ma bardzo chora wątrobę.Ale nie o tym tu miałyśmy pisać:sorry:
Uff...Patrzyłam w wikipedii i faktycznie ta chole cośtam objawia się żółtaczką.
A olejek skin so soft miałam-taki różowy.Zaje.... pachniał

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Najławiej sprawdzić białka oczu, jeśli nie są zażółcone, to z wątrobą nie jest źle:tak:
Ja bym obstawiała nadwrażliwość na chlor.

reklama
ashika dobry przykład przytoczyłaś z tym zakażeniem, święta prawda:tak:

louise no chlor wysusza a w ciąży skóra wrazliwa.W gorącej kąpać nie wolno ale myknij na 10 minut do letniej z takim specyfikiem, ja Emi w tym kąpałam bo miała skaze białkową i zmiany suche na skórze - pomogło.U mnie ostatnio lepiej ze stanem skóry ale jak jest b.źle to tylko granatowa nivea z migdałami mi pomaga, fatalna do smarowania ale pomaga.

Do góry