reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise ale jak się nad tym zastanowic to przecież przy chorobach wątrąby poza swędzeniem skóry występuje żółtaczka.Tak przynajmniej miała moja ciocia.Najpierw dostała żółtaczki,potem swędziała ją skóra.Niestety okazało się,że ma bardzo chora wątrobę.Ale nie o tym tu miałyśmy pisać:sorry:
Uff...Patrzyłam w wikipedii i faktycznie ta chole cośtam objawia się żółtaczką.
o jezusie mammi nie strasz mnie jeszcze bardziej... ja tez teraz czytam i to tylko w ciazy sie robi i potem znika. a robi sie od hormonow i uciskajacego watrobe plodu. a ja biore wlasnie luteine z progesteronem. aha i standardowe badania krwi tego nie wykrywaja. trzeba na watrobe robic specjalnie

tak dokladnie ten rozowy :-)

jedyneczka tez dawniej tego nivejki balsamu uzywalam mimo ze ciezki w smarowaniu to naprawde dobrze nawilzal. zaraz moze faktycznie zaprzegne miska zeby mnie znow wysmarowal...

Ostatnia edycja:
reklama
louisePewnie próby wątrobowe.Izabelcia miała je robione jak brała silne leki.To bodajże Aspat i Atat,czy jakoś tak podobnie.Nie wszędzie robią te badania.Tylko w niektórych przychodniach.
A tak wogóle to koniec wkręcania się bo jeszcze raka u siebie zdjagnozujemy.Może to tylko przesuszone skóra....

louisePewnie próby wątrobowe.Izabelcia miała je robione jak brała silne leki.To bodajże Aspat i Atat,czy jakoś tak podobnie.Nie wszędzie robią te badania.Tylko w niektórych przychodniach.
A tak wogóle to koniec wkręcania się bo jeszcze raka u siebie zdjagnozujemy.Może to tylko przesuszone skóra....
masz racje. nie wkrecajmy sie juz. zadzwonie do gina i zrobie badania bo od gdybania to tylko oszalec mozna :-(

no właśnie , dość naszych uczonych diagnoz;-)zadzwoń Louise do ginka i zapytaj, po co się stresować:-pzmykam bo Mek wrócił i zabiera lapka:-(

Ja po prysznicu juz jestem :happy:czlowiek odrazu jakos lzej sie czuje :tak:
stwierdzilam ,ze wygladam jak krowa -cycki niedlugo do pasa bede miec :-(

louise obstawiam basen ..sama wiesz co w tej wodzie plywa ..wiekszosc to siki :laugh2:

louise - telefon do ginka powinien Cię uspokoić, a basen może rzeczywiście na razie lepiej ograniczyć i zobaczyć czy będzie lepiej

Louise mój synek na przesuszoną skórę zażywał kąpieli z dodatkiem Emolium (chyba emulsja do kąpieli, ale ręki nie dam sobie uciąć) i wydaje mi się, że jest nieco tańszy od Oilatum, ale na pewno oba te produkty są warte polecenia :tak:.

Dziewczyny ja mam pytanie, czy macie czasami takie odczucie ze brzuch wam zaraz rozsadzi??? albo jak idziecie to jakby na dole tak na pecherzu lezal wam kamien, ja tak mam i mnie to wkurza:-(

reklama
Do góry