reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Jeszcze w sprawie wybaczania,to co z tego,że bym się na niego gniewała.On może troche bardziej by cierpiał,ale mnie by to też sporo nerwów kosztowało.Poza tym teraz M zajmuje się małym,ma ko wykąpać ,a ja jestem wolna;-)

Ashika jak zaczął się łasić to najpierw usłyszał spiep....,ale chyba mam słaba wolę bo i tak wymiękłam.

reklama
Jeszcze w sprawie wybaczania,to co z tego,że bym się na niego gniewała.On może troche bardziej by cierpiał,ale mnie by to też sporo nerwów kosztowało.Poza tym teraz M zajmuje się małym,ma ko wykąpać ,a ja jestem wolna;-)
mammi mam takie samo podejscie do tego i dlatego przewaznie ja zawsze robie pierwszy krok w strone pogodzenia

atabe piszesz siedmiopak body a mnie piwo się rzuciło na myśl tylko sześciopak:-D

Oglądacie fakty?jakiś gnojek zgwałcił i ciężko pobił 10 latke - normalnie zatukłabym własnymi rękoma:wściekła/y:a matka tak bez emocji opowiadała o tym:baffled:rozmawiali też z matką dziecka tego gnojka która mówi że on strasznie agresywny i groził jak była w ciąży że jej łeb rozłupie:szok:a my znów na takiego będziemy dawać z podatków:angry:

Louise, a może te miejsca masz po prostu bardziej przesuszone? Mnie, choć balsamuję się cała często swędzą plecy, ręce, nogi, ale nie jakoś nadmiernie, wg mnie powodem jest siedzenie w domu, gdzie powietrze jest bardzo suche przez kaloryfery i tyle.

louise Toś mnie pocieszyła:baffled: Mnie w tej ciąży właśnie swędzi skóra na całym ciele,zwłaszcza po kąpieli.Myślałam,że to tak ja pisze Geperty od suchej skóry.Nie wiedziałam ,że to może wiązać się z chorobą.

Louise, a może te miejsca masz po prostu bardziej przesuszone? Mnie, choć balsamuję się cała często swędzą plecy, ręce, nogi, ale nie jakoś nadmiernie, wg mnie powodem jest siedzenie w domu, gdzie powietrze jest bardzo suche przez kaloryfery i tyle.
kurcze geperty wlasnie od paru dni mamy pozyczony wypasiony nawilzacz venty i idzie nam w powietrze okolo 6 litro wody/dobe. smaruje sie niby tymi wszystkimi olejkami i balsamami...:-( i nie mam az tak przesuszonej tej skory. a swedzi mnie nie do wytrzymania. plecy mam az do krwi podrapane a zadnych krostek....:-:)szok:

mammi ja wlasnie tez dopiero teraz zobaczylam. jestem zalamana. a wizyte mam dopiero 3 marca. najgorsze jest to ze przy tym przedwczesne porody stosuja zeby dziecko jak najkrocej bylo w matce. nawet w 6 miesiacu potrafia wywolac porod... :-:)-:)-( przepraszam ze strasze ale ja tez jestem przerazona...za dobry humor mialam i za dobrze sie czulam....

louise nie wmawiaj sobie kochana takich rzeczy. Sucha skóra w ciąży to nic dziwnego:no:masz wanne czy prysznic?bo są takie fakne płyny oilatum dla dzieci do kąpieli na b. suchą skórę. Pij bardzo dużo, smaruj często i obserwuj. Ja zapominam czasem żeby M mi plecy wysmarował i potem pół nocy się drapie:-pa czym teraz smarujesz ciałko?nie masz nowego płynu do mycia czy mydła?

reklama
sprobuje jeszcze pare dni ale to jest naprawde wrecz przykre uczucie. a do gina tez zadzwonie i chyba sobie te badania na watrobe zrobie na wlasna reke bo w sumie i tak finansowo na to samo wyjdzie co ze skierowaniem od mojego gina.

jedyneczka mam wanne ale znow slyszalam ze dlugie kapiele sa niewskazane w ciazy a zwlaszcza w goracej wodzie a ja w letniej marzne bardzoo a nawet w cieplej. teraz smaruje sie emulsja AA do b suchej skory "maslo kakaowe" na przemian z olejkiem "skin so soft" avonu. a brzuch i dupa i cycki specyfikami daxa "perfecta mama"

Ostatnia edycja:
Do góry