reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzamena przykro mi...nie wiem co jeszcze napisać...

wiecie co kupiłam siedmiopak body na allegro, chyba zaczynam się rozkręcać jeżeli chodzi o zakupy;-)

reklama
Dopiero co mu wybaczyłam, a znowu mnie wkurza;-)

:-):-):-)
Ale to racja z tym idealizowaniem, naczytamy się bzdetów , naoglądamy zdjęć z tatusiami wpatrzonymi w przyszłą piękną zadbaną uśmiechniętą mamusię i byśmy tak chciały od świtu do nocy z przyklejonym bananem zadowolenia na twarzy;-)

ashika wdech wydech wdech wydech:-D

Ashika Spokojnie bo zaszkodzisz maleństwu;-) :-DTaki głupi żarcik-wybacz;-) Nie stesuj się dla własnego dobra.Złość piękności szkodzi,a Ty niezła laska jestes i szkoda byłoby takiej buzi;-)Ja tu taka filozofie toczę,ale jakby mi przyszło leżeć to chyba cały dom by mnie znienawidził.Wiedzmą ze mnie niezła na co dzień,a leżaca wiedzma to mogłoby być zabójcze dla niektórych.

mruczka gratuluje ci serdeczcznie corci! :-)
dzamenko Tobie tez gratuluje mimo wszystko chlopczyka...przykro mi bardzo bo wiem jak marzylas o corci. mam nadzieje ze i tak go bedziesz kochac bo to kawalek Ciebie samej :tak: zadna z nas nie ma gwarancji jaka plec dzidziusia bedzie. i na pewno latwiej maja te ktore sa w 1 ciazy bo w zasadzie im wszystko jedno, zwlaszcza gdy 2 planuja...dlatego nie mowie "nie martw sie"-bo nie bede sie wymadrzac, nie wiedzac jakie to uczucie.
tiffi nie mam kapusty niestety-mam tylko balsam na cycki z wyciagiem z kapusty i nie wiem czy to moze byc :confused:

ashika wdech wydech wdech wydech:-D

a tos mnie rozbawila :-D:-D:-D:-D
dzieki
M pojechal w koncu do sklepu prosilam i prosilam a on na to ze mu sie nie chce wiec wstalam i sie ubieram wiec doskoczyl do mnie co robie a ja spokjnie odpowiadam: a mnie sie nie chce lezec wiec ide do sklepu :-)
lokator sie wierci jakby nadrabial ostatni tydzien przerwy

Wiesz Dzamena ja też się nastawiam na córeczkę, ale z chłopaczka też się będę cieszyła, tylko między nami jest różnica, że ty już masz dwóch, zawsze możesz napisać o swoim rozgoryczeniu, lepiej tak niż dusić w sobie :tak:.

Mammi ty to jesteś szybka w wybaczaniu :szok:.

Wybaczyłam szybko bo ładnie przepraszał;-) Faktycznie złoszczę się łatwo i często,ale szybko mi przechodzi:tak: Nie potraie się gniewać długo.Zwłaszcza,że on podchodzi przytula ,a mi się miękko robi:zawstydzona/y:

Wybaczyłam szybko bo ładnie przepraszał;-) Faktycznie złoszczę się łatwo i często,ale szybko mi przechodzi:tak: Nie potraie się gniewać długo.Zwłaszcza,że on podchodzi przytula ,a mi się miękko robi:zawstydzona/y:

to zazdroszcze bardzo bo jak ja sie obraze to nie umiem sie odwrocic z powrotem :zawstydzona/y: a M jak widzi moja bojowa mine to nawet nie probuje podchodzic :-(

reklama
dziewczyny mam pytanie. zwlaszca do tych z was co juz byly w ciazy. czy mialyscie tak ze swedziala was cala skora-nie tylko w miejscach narazonych na rozciaganie typu brzuch, dupa i uda. ja juz nie wyrabiam doslownie. szukalam w necie i wyczytalam ze takie sedzenie moze byc objawem cholestazy, bardzo groznej w ciazy choroby od watroby wymagajacej leczenia szpitalnego i ezenia w szpitalu do konca ciazy :szok::szok::szok: dodam ze swedza mnie dziwne miejsca typu szyja z tylu czy lydki... jestem posrana teraz :-:)-:)-( chyba jutro zadzwonie do lekarza....

Do góry