reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Wiecie co bo ludzie sa niepowazni, chodza wedkarze i robia dziury w tym lodzie, a jakby to dziecko bylo? napewno by nie dalo rady bo pies to wiadomo ze umie plywac. A i u dziecka dochodzi szok termiczny:-( No nie moge no.
Jak do domu z nia wracalam to az mnie brzuch rozbolal z neroww, ehm....
Ide sie poprzytulam do mojego psiego morsa i poleze troszke;-) Trzymajcie sie.

reklama
A we mnie siły wstąpiły...pranie zrobione, pościel przebrana, prasowanie zaliczone, obiad gotowy tylko frytki smażyć...
oczekiwanie biedny piesio.

Mysza... Bańki? No niezła jesteś :rofl2:

A ja wam powiem, własnie o mało co M śmiechem nie zabiłam... Siedzi w domu i mu się w głowie miesza ;-) Wyskoczył do mnie z tekstem: "a czy ty wiesz ze to siedzenie przy kompie to dzidzi szkodzi"?! A ja mu na to z grubej rury, jak wy tu dziś od rana: a to niie pomyślisz ze dzidzi szkodzi sprzątanie przeze mnie kuwety kota, prasowanie czy sprzątanie, tylko jedyną przyjemność chcesz mi ograniczyć? :wściekła/y: poza tym- dodałam jakem blondynka- dzidzi pod biurkiem w brzuchu siedzi i mu nie swieci w oczy ani nie promieniuje na mózg :-p

Ps. Czy Dzamena, już nie powinna się zameldować?

i tak trzymac :tak::tak::tak::-D:-D:-D
co do glupich roztrzepanych rzeczy to szlam do kuchni zrobic herbatke i po drodze sprawdzic czy synem rano tak jak prosilam wrzucil swoje rzeczy do pralki. Wrzucil :-) Woda na herbatke gotowe ale mojego ulubionego kubeczka nie ma naszukalam sie go jak diabli klnac pod nosem i w koncu znalazlam :tak: schowalam do pralki :-D:szok:

spadła bo M napewno za słabo przymocował:wściekła/y:

jakos wszystko ostatnio robia nie tak te chlopy az dziw ze sie nam udalo w ciaze zajsc ;-)

oczekiwanie z psina bedzie ok trzymam kciuki

vanilka widze ze stawka sie podniosla :-)

Agatha,
No mój też od tygodnia wokół komina się kręci, a ja mam wrażenie, że się przyzwyczaiłam do tego że jest troszkę dalej i między nogami się "nie plączę" Kobiecie nie dogodzisz- jak mawiają ;-)
Może też dlatego zaczęłam sie słodyczami objadać ;-)
Własnie, na coś słodkiego mam ochotę, tylko na co? :rofl2:

Bez komentarza... Dlaczego mężczyźni nie powinni redagować kącika porad?
Drogi Aleksandrze,
mam nadzieję że będziesz mi w stanie pomóc. Pewnego dnia wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża w domu oglądającego
telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i samochód został unieruchomiony jakieś dwa kilometry od domu - musiałam wrócić się aby poprosić męża o pomoc. Kiedy dotarłam do domu nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada!
Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka.
Potrzebuję pilnej porady. Możesz mi pomóc?Bożena xxxx

Droga Bożeno,
zgaśnięcie silnika po krótkiej jeździe może być spowodowane przez
wiele czynników. Najpierw sprawdź czy nie jest zapchany przewód
paliwowy. Jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury
doprowadzające powietrze do silnika. Sprawdź też przewody
uziemiające. Jeśli to nie rozwiąże twojego problemu to należy
sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza
prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy. Mam nadzieję, że byłem
pomocny.Aleksander.

jakos wszystko ostatnio robia nie tak te chlopy az dziw ze sie nam udalo w ciaze zajsc ;-):-)

Świetne!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Muszę zapamiętać na kolejną okazje rozmowy z M ;-)
A kawał- już słyszałam (czytałam gdzieś?) Ale jest ŚWIETNY!!

Vanilka, niby promieniuje- dlatego wg kodeksu pracy kobieta w ciąży nie powinna pracować dłużej przy kompie niż 3godz. Wiem też że laptop na brzuchu to "niefajna" sprawa, bo grzeje dzidzię :baffled:

reklama
Ashika wiecej jem wiec za 5 zl to juz za malo na jedzonko...za dyszke najem sie slodkosciami :-D

emih na brzuchu nie klade ...ale na kolanach lubie miec ;/

wogle to w czwartek mamy tlusty czwartek :-p:-p:-p:-p:-p

Do góry