reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Emih nieźle mu przygadałaś :-D, a się chociaż zdziwił, że obowiązki domowe szkodzą czy nie przyjął do wiadomości :confused2:.

Supcio
ale cię załatwili z tymi wynikami, dla mnie oczywiste jest, że powtarzasz badania bez płacenia, ale tego, że trzeba z rana zapindalać i w kolejce pewnie stać, to już nikogo nie interesuje, no a druga sprawa to nerwy :wściekła/y:. Czekam na wieści po wizycie :-).

Dzamena też już się powinna pojawić, ze zdjęciem dziewuszki ofkoz :tak:.

U mnie na obiadek klopsiki w sosie, no i się chociaż zmobilizowałam i już je ugotowałam, ale wyszło na dwa obiady, więc podzielę na dwa garczki i dziś zrobię w sosie pomidorowym, a jutro w barszczu białym :tak:. Ach no i pozmywałam też :-).

reklama
tiffi przy 7 osobach w domu to choćbym w kółkoo sprzatała to i tak idealnego porządku nie będzie;-) No to już mamy powód nieznalezienia tętna przez stetoskop.Mój tłusty brzuch;-)

emih dobre, dobre:-D Tak trzeba czasem z facetami.

jedyneczka marchwekowo-buraczane:eek: Nie wiem,czy bym przełknęła;-)

Vanilka szczerze to zastanawiałam się nad robieniem takich zestawów.Babki na Allegro tak robia.Kupują w lumpkach,komisach ciuszki i robią z nich zestawy,kóre sprzedaja nawet i za 300zł:baffled: Tyle,że mi się po tych lumpeksach nie chce ciągle chodzić.Poza tym nie wiem,czy by mi sie to kalkulowało jak po dostawie cena za kg to 55:szok: Bardziej zastanawiam się nad kupnem w hurtowni ciuszków dla niemowląt , może akcesoriów i sprzętu medycznego dla kobiet w ciąży i handlem właśnie tego typu asortymentem.

mysza U nas ostatnio poza synkiem to zała rodzina miała radochę z baniek.Nawet teściowa bawiła się jak dziecko:tak:

Geperty- zamurowało go, bo ja raczej spokojna jestem a tu taki przejaw sprzeciwu :-D:wściekła/y: ale po 5min przyszedł i powiedział ze on może wszystko robić i sprzątać i prasować :eek: ciekawe jak to będzie się odbywało kiedy on przeważnie w trasie :sorry::-D

tiffi he he ty jak już śnisz to z grubej rury:-D

emih to mu sypnęłaś "naukową" wiązankę:-D

Szukałam w zamrażalniku fileta bo M podsunął pomysł na chńszczyzne i znalazłam bigosik - więc będzie bigosik bo mam smaka:tak:

order mi sie nalezy bo uporałam się z górą zmywania:cool2: ale przy zlewie o mało co mi plecy nie pekły z bólu:baffled:

mammi wiesz ja tutaj kupowalam caly wor ciuchow po 15-20 funtow to sa grosze ..a ciuszki naprawde pierwsza klasa same firmowki .Robilam wlasnie zestawy i na allegro ..ale wlasnie w polsce ceny sa kosmiczne za np.caly worek ciuszkow ..kosmetyki jeszcze sprzedawalam tez ladnie schodzily..
Ale ja to tutaj kupowalam wiec za mniejsza kase no i sie wtedy oplacalo .

ide te placki robic :-p

ja tez wstaje pozmywac i pozamiatac podloge bo rano misiek znow z tych buciorow cala piaskownice rozniosl :wściekła/y:
a na obiad mam mielone z zamrazarki :-p i brokula z buleczka na masle :tak:

jedyneczka fajną masz lodówkę, że takie smakołyki ukrywa, u mnie otwierasz i od razu widać, że nic nie ma :-D:-D
Mogłabym ją w końcu umyć,,, chyba zaraz się za to zabiorę, bo Maryśka zaginęła :confused2:

właśnie ledwo uszłam z życiem:baffled: taka jestem mądra...tak podciagałm rolete w kuchni, że sie urwała i zleciała mi na głowe, rozwineła się i wywaliła doniczke z kwiatem i zwaliła co napotkała po drodze na stole:eek:...

reklama
Mi się też różne głupoty śnią
Ja dzisiaj na obiad mam kluski z pieczenią i buraki :))Pychaaaaaa-i jak tu za wiele nie przytyć hihihi
Ja się póki co mieszczę w kurtkę zimową i mam też taki płaszczyk rozkloszowany więc jakby co to będe w nim chodzić.

Do góry