reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Atabe- życie Ci nie miłe?! :eek: To kara za zmywanie i przeciązanie pleców ;)
Jedyneczka- załóżmy klub "roztrzepańców ciązowych" ;-)

reklama
wiecie co naprawde ten tydzie to jakis posrany jest, piesek mi wlecial na spacerze do stawu pod lod:-( Lezy biedna teraz pod koldrami i sie cala trzesie, mama nadzieje ze nie bedzie miala jakiegos zapalenia pluc i nei tzreba bedzie ganiac na zastrzyki:crazy:
Dobrze ze w szelkach ja wzielam na spacer to szybko ja wylowilam bo tak sie szarpala ze za obroze to nei wiem czy bym dala rade zlapac:-(

Nie przeczytalam jeszcze co tam naskrobalyscie tylko cos tam pobieznie, pewnie juz obiadki macie zrobione bo ja wlasnei spaghetti robie:-)

Dziewczymy, kiedys któras z Was podawała stronę z przpisami, że wpisuje się jakie masz składniki w domu i tam podaje rzeczy, które można z tego ugotować. Kojarzycie?

Dzisiaj moich dołów cd:-(

:-)gorzej jak się okarze że my jakieś wyjątki w tym względzie:-)

mysza bo Maryśka właśnie u mnie zmywała:-p

atabe ale się musiałaś wystraszyć:szok:dobrze że Ci krzywdy nie zrobiła. Teraz trza winnego znaleźć czemu spadła i mu nagadać;-)

madzik1980 twój obiadek pychota kap kap ślinka.......

oczekiwanie współczuję, pewnie byłaś przerażona.Może ją suszarką pochuchaj?

Jedyneczka: muszą być wyjątki aby potwierdzić regułę ;-)
Agatha, strony nie znam, nie spotkałam się :confused2: A czemu się dołkujesz kobietko? Sama w domku?
Oczekiwanie- dobrze, żeś ty pod ten lód nie wpadła :baffled: (jeziorko?) :baffled: To chuchaj i dmuchaj na zwierzątko żebyś nie musiała jeszcze po weterynarzach biegac :baffled:

:-)gorzej jak się okarze że my jakieś wyjątki w tym względzie:-)

atabe ale się musiałaś wystraszyć:szok:dobrze że Ci krzywdy nie zrobiła. Teraz trza winnego znaleźć czemu spadła i mu nagadać;-)

spadła bo M napewno za słabo przymocował:wściekła/y:

Emih,
Nie, nie sama w domu, M wyjezdza dopiero w marcu
Ale wlasnie o to chodzi, ze chyba potrzebuje pobyc troszke "sama". Ostatnio M mnie denerwuje jakoś i ja siłą rzeczy jego tez pewnie.
W sumie nie mam szczególnego powodu do dołów, jakoś tak się czuję od kilku dni ponuro....

Chyba sobie słodką chwilkę zrobię na poprawienie humorku:-)

Oczekiwanie, no właśnie kojarzę, że coś takiego wrzucałaś na forum, może któraś dziewczyna będze pamiętać.

reklama
oczekiwanie biedny piesio, pewnie go teraz na dwór nie wyciągniesz tak się wystraszył...

Do góry