tiffi1
Fanka BB :)
No tak faceci, oni widzą zagrożenie tam gdzie nie powinniMysza... Bańki? No niezła jesteś
A ja wam powiem, własnie o mało co M śmiechem nie zabiłam... Siedzi w domu i mu się w głowie miesza ;-) Wyskoczył do mnie z tekstem: "a czy ty wiesz ze to siedzenie przy kompie to dzidzi szkodzi"?! A ja mu na to z grubej rury, jak wy tu dziś od rana: a to niie pomyślisz ze dzidzi szkodzi sprzątanie przeze mnie kuwety kota, prasowanie czy sprzątanie, tylko jedyną przyjemność chcesz mi ograniczyć?poza tym- dodałam jakem blondynka- dzidzi pod biurkiem w brzuchu siedzi i mu nie swieci w oczy ani nie promieniuje na mózg
Ps. Czy Dzamena, już nie powinna się zameldować?
emih dobry patent z gumką muszę zastosować
vanilka ale to dopiero dzisiaj pierwszy raz miałam taki straszniejszy sen, generalnie dużo mi się w ciąży śni. Wczesniej miałam jakieś erotyczne z jakimiś aktorami i w ogóle czasem jakieś takie że strasznie ubawiona byłam. Tak tak, ale sny są nieliche.
No to nieźle miałam z tymi zakupami, powinnaś się nadal tym trudnić a my byśmy od ciebie kupowały.
Vanilka ja ciągle w takiej pozycji korzystam z laptopa i zakupiłam fajową rzecz w IKEI polecam, już o tym wcześniej pisałam. Poza tym ja cały dzień przy laptopie.
zobacz tak to wygląda
IKEA | Rozwiązania do komputera | Rozwiązania na laptop | BRÄDA | Podstawa pod laptopa
mammi oj 7 osób to już nie lada ekipa. A z tym tłustym brzuchem to nie przesadzaj, jak byłam na badaniu gin powiedziała, że może uda się u mnie, a ja chuderlak jak nic i takim urządzeniem podziałała i usłyszałam, ale mówiła, że we wcześniejszej ciąży łatwiej usłyszeć, bo te z macica nie jest taka powiększona
jedyneczka szperanie w zamrażalniku jest fajne, ja wyszperałam ostatnio truskawki, ale jak je rozmroziłam to je wywaliłam, bo jednak były jak kapeć i sobie przypomniałam, że one wiekowe są
atabe ja mam do zmywania dużo, ale zostawiam to M, a co tam
ashika super porada :-)