reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mysza... Bańki? No niezła jesteś :rofl2:

A ja wam powiem, własnie o mało co M śmiechem nie zabiłam... Siedzi w domu i mu się w głowie miesza ;-) Wyskoczył do mnie z tekstem: "a czy ty wiesz ze to siedzenie przy kompie to dzidzi szkodzi"?! A ja mu na to z grubej rury, jak wy tu dziś od rana: a to niie pomyślisz ze dzidzi szkodzi sprzątanie przeze mnie kuwety kota, prasowanie czy sprzątanie, tylko jedyną przyjemność chcesz mi ograniczyć? :wściekła/y: poza tym- dodałam jakem blondynka- dzidzi pod biurkiem w brzuchu siedzi i mu nie swieci w oczy ani nie promieniuje na mózg :-p

Ps. Czy Dzamena, już nie powinna się zameldować?
No tak faceci, oni widzą zagrożenie tam gdzie nie powinni
emih dobry patent z gumką muszę zastosować
vanilka ale to dopiero dzisiaj pierwszy raz miałam taki straszniejszy sen, generalnie dużo mi się w ciąży śni. Wczesniej miałam jakieś erotyczne z jakimiś aktorami i w ogóle czasem jakieś takie że strasznie ubawiona byłam. Tak tak, ale sny są nieliche.
No to nieźle miałam z tymi zakupami, powinnaś się nadal tym trudnić a my byśmy od ciebie kupowały.
Vanilka ja ciągle w takiej pozycji korzystam z laptopa i zakupiłam fajową rzecz w IKEI polecam, już o tym wcześniej pisałam. Poza tym ja cały dzień przy laptopie.
zobacz tak to wygląda
IKEA | Rozwiązania do komputera | Rozwiązania na laptop | BRÄDA | Podstawa pod laptopa
mammi oj 7 osób to już nie lada ekipa. A z tym tłustym brzuchem to nie przesadzaj, jak byłam na badaniu gin powiedziała, że może uda się u mnie, a ja chuderlak jak nic i takim urządzeniem podziałała i usłyszałam, ale mówiła, że we wcześniejszej ciąży łatwiej usłyszeć, bo te z macica nie jest taka powiększona
jedyneczka szperanie w zamrażalniku jest fajne, ja wyszperałam ostatnio truskawki, ale jak je rozmroziłam to je wywaliłam, bo jednak były jak kapeć i sobie przypomniałam, że one wiekowe są
atabe ja mam do zmywania dużo, ale zostawiam to M, a co tam
ashika super porada :-)

reklama
Świetne!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Muszę zapamiętać na kolejną okazje rozmowy z M ;-)
A kawał- już słyszałam (czytałam gdzieś?) Ale jest ŚWIETNY!!

Vanilka, niby promieniuje- dlatego wg kodeksu pracy kobieta w ciąży nie powinna pracować dłużej przy kompie niż 3godz. Wiem też że laptop na brzuchu to "niefajna" sprawa, bo grzeje dzidzię :baffled:

To ja będę miała córkę. Bo jak poszłam przed ciąża do gina na cytologię, miał w komputerze, że przepisywał mi tabletki anty, pyta, czy chcę, czy staram się o dziecko. Mówię, że odstawiłam. To on mi na to - gdzie pracuje mój M, ja, że jest kucharzem.
On pokiwał przecząco głową i mówi, że M ma moczyć jajca w zimnej wodzie, bo inaczej będzie po dzieciach :-D:-D

cos w tym podobno jest
ale tez jestem ciekawa czy moczyl:laugh2:
z drugiej str bez sensu bo wtedy nikt kto mieszka w tropikach nei mialby dzieci

moczył :-D:-D potem poszły testy owu w użytek i coś się spier.... bo od 14 dnia cyklu cały czas wychodziły 2 kreski. To mówię sobie, że to niemożliwe. M nie wychodził z łóżka. W końcu ok. 24 dnia cyklu, mówię do M że ma sikać, bo coś tu nie gra. Dodam, że testy kupiłam na allegro. Powiedział, że nie będzie bo jak wyjdą 2 kreski to się załamie. W końcu nasikał i nie było nic. Mówi - teraz ty sikaj. Nasikałam - 2 kreski.. Dawaj znowu do łóżka :-D
Więc jak widzicie - starania były owocne :-D Chyba testy pokazywały już ciążę, bo ponoć te hormony są bardzo podobne.

Cześć dziewczyny! Ja nadal kocykuję:-)
Właśnie skończyłam Was czytać, dowcip trafiony w samo sedno sprawy. Facetom dać samochód i jest ok.
Martwię się o magdzię, ale zanim coś naoisze pewnie trochę czasu minie.
Ja dziś po inspekcji babci i dziadka. Przyjeżdżają 1 na rok i tak im sie zebrało że mnie chorą odwiedzą:-). Nawieźli mi 2 siaty jedzenia, jakbym nic nie miałą i wojna miałą przyjść. Ale kochają, to sie liczy;-). Babcia prxzeraziła się palmą, tótą od niej dostałam na nwe mieszkanie kiedyś tam. Usłuszyłam bidulkę. Musiałąm pozmyślać, że to od mrozów i zimna większego chyba, nawet wmówiłam jej, że już wypuszcza nowe pędy. Ale minę babcia miała dziwną.
Mam nadzieję, że później udobruchałam ją smakołykami:-).

moczył :-D:-D potem poszły testy owu w użytek i coś się spier.... bo od 14 dnia cyklu cały czas wychodziły 2 kreski. To mówię sobie, że to niemożliwe. M nie wychodził z łóżka. W końcu ok. 24 dnia cyklu, mówię do M że ma sikać, bo coś tu nie gra. Dodam, że testy kupiłam na allegro. Powiedział, że nie będzie bo jak wyjdą 2 kreski to się załamie. W końcu nasikał i nie było nic. Mówi - teraz ty sikaj. Nasikałam - 2 kreski.. Dawaj znowu do łóżka :-D
Więc jak widzicie - starania były owocne :-D Chyba testy pokazywały już ciążę, bo ponoć te hormony są bardzo podobne.
:-D:-D:-Ddobre:-D:-D:-D

podziwiam
dZis sie pewnie smiejecie z tego

Vanilka ja poleguję na boku, jak zaczyna boleć to zmieniam bok:-)a lapka w górnej części ciała mam więc myślę że jest ok:confused:

No u mnie by się sprawdzała ta teoria bo eks z branży telekomunikacyjnej i był narażony na promieniowanie a M pół życia z lapkiem na kolanach i dziewuszki same:tak:

dziewczyny znacie jakies fajne romantyczne filmy ?????
chce cos sciagnac a uwielbiam romantyki polecacie cos ???

reklama
Do góry