reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka no faktycznie ciekawe rzeczy wyczynialas dzis :-D:-D:-D
a exiu w porzadku koles ze zalatwil to dla Ciebie :tak::tak::tak: ja podczas ciazy tylko bardzo podnioslam odsetek naczyn utraconych w skutek potluczenia :-D

Hiv Hivem ale podstawowe badania krwii i siusiuów to by sie przydały, no i te cytomegalie rozyczki i przede wszystkim ta tarczyca mnie niepokoi.

Hiv Hivem ale podstawowe badania krwii i siusiuów to by sie przydały, no i te cytomegalie rozyczki i przede wszystkim ta tarczyca mnie niepokoi.
cytomegalia i rozyczka to nie wiem ale tsh krew i siuski to na 2 dzien. najwyzej powiedz gince ze doniesiesz albo przeloz wizyte. chociaz jak sie denerwujesz czy wszystko ok to pewnie wolalabys jak najszybciej juz jednak isc do gin.

wróciłam i wiecie co sobie kupiłam???BAŃKI MYDLANE siedzę teraz i puszczam :-D:-D:-D
Nie no bez jaj muszę obiad gotować, bo chłopaki mi padną.:elvis: ahahaha Elvis

geperty usmialam sie z tej twojej babci:-D:-D:-D
tiffi a ty do lozeczka is pac moze to chociaz pomoze na bol glowy.

Położyłam się o 2-ej, strasznie późno chodzę spać a wstaję o 11-ej. Poza tym miałam dziś kiepski sen
emih masz rację, bez nakręcania się. tylko pozytywne myśli. Zresztą ja na temat wpisu magdzi już się wypowiedziałam
mruczka powodzenia na wizycie
dzamena o ciekawa jestem kto mieszka u ciebie w brzuszku
ashika witaj w klubie, mój M chyba bardziej jest uczuciowy niż ja, to on mówi, przytul się do mnie a ja, ojej...
justaa gratulacje ogromne, a macie wybrane imię?
mammi no nie wierzę, ty ogarnęłaś dzisiaj dom, przecież wczoraj wysprzątałaś na błysk, więc co tu ogarniać? Co do wyszukania serca stetoskopem, moja ginka powiedziała, że to jest bardzo trudne zwłaszcza w coraz późniejszej ciąży i od grubości powłoki brzusznej (czyli nadprogramowych kg)
madzik ja się czuję jak Pulcheryja (była taka bestia w teatrzyku dla dzieci). Musze chyba coś z tym zrobić, tylko co???
vanilka no to imprezka jak już 20 tydz. Co do snów ja dzisiaj też miałam kiepski sen, ktoś mnie chciał zaatakować i antyterroryści wkroczyli
atatbe no podobno regulacja brwi w ciąży ty niezły wyczyn. jak też regulowałam to łzy mi płynęły. A i widzę, że mamy te same antypreferencje, nie cierpię prasować i zmywać też nie za szczególnie
supcio no tymi panienkami to mnie zastrzeliłaś ha ha ha. No ja też nie tyję, a miałam robione TSH i T4 i miałam je w normie, ale tak bliżej wyższego pułapu. Generalnie muszę jeszcze raz zrobić przed następną wizytą
ania pestka ja mam tylko spodnie sprzed ciąży, co prawda nie zapinam ich na guzik bo mnie uciskają, ale na razie w nich śmigam

Mysza... Bańki? No niezła jesteś :rofl2:

A ja wam powiem, własnie o mało co M śmiechem nie zabiłam... Siedzi w domu i mu się w głowie miesza ;-) Wyskoczył do mnie z tekstem: "a czy ty wiesz ze to siedzenie przy kompie to dzidzi szkodzi"?! A ja mu na to z grubej rury, jak wy tu dziś od rana: a to niie pomyślisz ze dzidzi szkodzi sprzątanie przeze mnie kuwety kota, prasowanie czy sprzątanie, tylko jedyną przyjemność chcesz mi ograniczyć? :wściekła/y: poza tym- dodałam jakem blondynka- dzidzi pod biurkiem w brzuchu siedzi i mu nie swieci w oczy ani nie promieniuje na mózg :-p

Ps. Czy Dzamena, już nie powinna się zameldować?

reklama
no nie, się rozpisałam i mi wcięło:wściekła/y:

louise właśnie o tłuczeniu talerzy wczoraj czytałam w tym artykule o ciężarnych:-)A eksiu jest faktycznie oki bo się przekonał wbrew temu co mu truła o mnie mamusia ja też jestem oki;-)

emih twoje "przypadki" bardzo mnie pocieszyły:)-D:-D:-D) w moim zakręceniu więc dzięki Ci o dzięki za to:-)

Supcio nie będziesz sama bo jesteśmy my:-)wiem wiem to nie to samo:-(ale choć troszkę może Ci ulżymy w samotności;-)te placuchy z knorra faktycznie dobre i wydajna paka. A z wynikami ładna kicha:no:

Do góry