reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Louise- ja własnie też ostatnio oglądałam jakieś ponczo w paski i chcę kupic bo płaszcza już nie zapinam (dobrze że M mi firmową męską kurtkę przywiózł ;-))
Ostatnio brzuch mi zmarzł, bo guzik tylko pod biustem w ten ziąb :rofl2:

mi w starym płaszu zamek strzelił:eek: i M się zlitował i kupił mi większy- na przecenie znalazłam naprawde fajny- a przecena z 240 na 80 to się skusiłam...jak nie schudne po ciąży do następnej zimy to też się przyda:baffled:

Atabe, ale mięsem się rzucasz ;-)
Ja pozmywam Ci za darmo, tylko podrzuć mi do zlewu to razem ze swoimi ogarnę ;-) Ja tylkoprasowac nie lubię, ale... prasuję i to ciągle koszuleeee :eek:

Atabe, ale mięsem się rzucasz ;-)
Ja pozmywam Ci za darmo, tylko podrzuć mi do zlewu to razem ze swoimi ogarnę ;-) Ja tylkoprasowac nie lubię, ale... prasuję i to ciągle koszuleeee :eek:

ja bym się chętnie rozprawiła z tym co męskie koszule wymyślił:wściekła/y:

gdzie Wy na takie przeceny trafiacie??
Ja to chyba szukać nie umiem :baffled:
Nie no żarty na bok, musiałabym się ubrać i iść do sklepu...
Te frytki jakoś tak najbardziej mnie przekonują, tyle, że ja lubię takie na głębokim oleju, a to będzie dużo roboty :crazy:

Cześc Panienki...
Nie było mnie kilka dni więc przepraszam, i postaram sie bywac czesciej, ale podczytuje was systematycznie :zawstydzona/y:

Co ta Madzia wymyśliła to nie wiem, nie ładnie tak, odeszela mogla napisac o co cho, a nie my teraz sie musimy martwic i domyslac.

Co do placków ziemniaczanych jak nie chce wam sie trzec ziemniaków polecam placki z proszku- naprawde sa swiietne, sama nie wierzyłam z poczatku ale teraz robie je co dwa-trzy dni :D:D:D:-)

Robiłam wczoraj badania krwi na hiv, cytomegalie rozyczke itd itp i na tarczyce bo wogole nie tyje i lekarz mi zalecił.
I pojechalam odebrac wyniki zeby miec je na dzis na wizute u gina a tu kupa bo wyników nie ma i trzeba powtorzyc. Wiec ja juz zbladłam, ze cos nie tak ale okazalo sie ze z pryczyn technicznych.
Tak czy siak jestem wkurzona bo nie dosc ze pokuła mnie ta iglą jak zła, to jeszcze dzis pojade z pustymiu rekami na wizyte....
I tak sie jej boje mam bardzo zle przeczucia. BEZNADZIEJNA JESTEM WIEM
nie powinnam ale nie potrafie sie nie martwic, a jeszcze eM dzisiaj wyjezdza i musze sama z tym sobie poradzic i przez najblizszy tydzien bede siedziala sama jak palec :-:)nerd:

reklama
Ja ponczo mam już z poprzedniej ciąży i kurtkę wiosenną też więc się nie martwię...byle zima szybko się skończyła po kurtka zimowa strasznie opięta, a płaszcz to nawet tej zimy nie wyciągałam do ubrania...mnie najbardziej denerwuje to że w stare spodnie się nie mieszczę a ciążowe jeszcze jakby za duże...i kombinuje z tymi spodniami sprzed ciąży...a to jakaś gumka a to guzik przesuwam...

Do góry