reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
kto mi pozmywa? zapłace żarełkiem;-)
normalnie niecierpie zmywać i prasować![]()
ja, ja mogę ja ???
Tylko potrzebowałabym 3 porcje na wynos

atabe
Fanka BB :)
Louise- ja własnie też ostatnio oglądałam jakieś ponczo w paski i chcę kupic bo płaszcza już nie zapinam (dobrze że M mi firmową męską kurtkę przywiózł ;-))
Ostatnio brzuch mi zmarzł, bo guzik tylko pod biustem w ten ziąb![]()
mi w starym płaszu zamek strzelił

atabe
ja, ja mogę ja ???
Tylko potrzebowałabym 3 porcje na wynos![]()
spoko da się zrobić

atabe
Atabe, ale mięsem się rzucasz ;-)
Ja pozmywam Ci za darmo, tylko podrzuć mi do zlewu to razem ze swoimi ogarnę ;-) Ja tylkoprasowac nie lubię, ale... prasuję i to ciągle koszuleeee![]()
ja bym się chętnie rozprawiła z tym co męskie koszule wymyślił

Mysza1984
lalllalalala ;-)
gdzie Wy na takie przeceny trafiacie??
Ja to chyba szukać nie umiem
Nie no żarty na bok, musiałabym się ubrać i iść do sklepu...
Te frytki jakoś tak najbardziej mnie przekonują, tyle, że ja lubię takie na głębokim oleju, a to będzie dużo roboty
Ja to chyba szukać nie umiem

Nie no żarty na bok, musiałabym się ubrać i iść do sklepu...
Te frytki jakoś tak najbardziej mnie przekonują, tyle, że ja lubię takie na głębokim oleju, a to będzie dużo roboty

Cześc Panienki...
Nie było mnie kilka dni więc przepraszam, i postaram sie bywac czesciej, ale podczytuje was systematycznie
Co ta Madzia wymyśliła to nie wiem, nie ładnie tak, odeszela mogla napisac o co cho, a nie my teraz sie musimy martwic i domyslac.
Co do placków ziemniaczanych jak nie chce wam sie trzec ziemniaków polecam placki z proszku- naprawde sa swiietne, sama nie wierzyłam z poczatku ale teraz robie je co dwa-trzy dni

:-)
Robiłam wczoraj badania krwi na hiv, cytomegalie rozyczke itd itp i na tarczyce bo wogole nie tyje i lekarz mi zalecił.
I pojechalam odebrac wyniki zeby miec je na dzis na wizute u gina a tu kupa bo wyników nie ma i trzeba powtorzyc. Wiec ja juz zbladłam, ze cos nie tak ale okazalo sie ze z pryczyn technicznych.
Tak czy siak jestem wkurzona bo nie dosc ze pokuła mnie ta iglą jak zła, to jeszcze dzis pojade z pustymiu rekami na wizyte....
I tak sie jej boje mam bardzo zle przeczucia. BEZNADZIEJNA JESTEM WIEM
nie powinnam ale nie potrafie sie nie martwic, a jeszcze eM dzisiaj wyjezdza i musze sama z tym sobie poradzic i przez najblizszy tydzien bede siedziala sama jak palec :-
nerd:
Nie było mnie kilka dni więc przepraszam, i postaram sie bywac czesciej, ale podczytuje was systematycznie

Co ta Madzia wymyśliła to nie wiem, nie ładnie tak, odeszela mogla napisac o co cho, a nie my teraz sie musimy martwic i domyslac.
Co do placków ziemniaczanych jak nie chce wam sie trzec ziemniaków polecam placki z proszku- naprawde sa swiietne, sama nie wierzyłam z poczatku ale teraz robie je co dwa-trzy dni
Robiłam wczoraj badania krwi na hiv, cytomegalie rozyczke itd itp i na tarczyce bo wogole nie tyje i lekarz mi zalecił.
I pojechalam odebrac wyniki zeby miec je na dzis na wizute u gina a tu kupa bo wyników nie ma i trzeba powtorzyc. Wiec ja juz zbladłam, ze cos nie tak ale okazalo sie ze z pryczyn technicznych.
Tak czy siak jestem wkurzona bo nie dosc ze pokuła mnie ta iglą jak zła, to jeszcze dzis pojade z pustymiu rekami na wizyte....
I tak sie jej boje mam bardzo zle przeczucia. BEZNADZIEJNA JESTEM WIEM
nie powinnam ale nie potrafie sie nie martwic, a jeszcze eM dzisiaj wyjezdza i musze sama z tym sobie poradzic i przez najblizszy tydzien bede siedziala sama jak palec :-
reklama
ania_pestka
Ja ponczo mam już z poprzedniej ciąży i kurtkę wiosenną też więc się nie martwię...byle zima szybko się skończyła po kurtka zimowa strasznie opięta, a płaszcz to nawet tej zimy nie wyciągałam do ubrania...mnie najbardziej denerwuje to że w stare spodnie się nie mieszczę a ciążowe jeszcze jakby za duże...i kombinuje z tymi spodniami sprzed ciąży...a to jakaś gumka a to guzik przesuwam...