reklama
Vanilka ale ja do tej pepsi jem czekoladke![]()

Mysza1984
lalllalalala ;-)
placki odpadają, bo nie chce mi się trzeć ziemniaków, a nie mam jeszcze sokowirówki...
Ale co macie dziś na obiad, bo muszę coś chłopakom ugotować, a nie mam weny?
Ale co macie dziś na obiad, bo muszę coś chłopakom ugotować, a nie mam weny?
ania_pestka
Fanka BB :)
Witam Was i ja
Ja dzisiaj mam lenia strasznego...jak na razie to tylko wymyśliłam co na obiad zrobię....za mną frytki chodzą więc czas je dzisiaj zrobić, mam zamiar przeglądnąć choć szafę i sprawdzić w co się jeszcze mieszczę a w co nie, a już marudze M, że nie mam co na siebie włożyć bo gruba jestem...a przecież to dopiero 3kg...aż strach pomyśleć co będzie dalej
Ja też chodzę beż makijażu i w kitkę cały czas włosy związuje...nie mogę na siebie patrzeć...ale dzisiaj mam zamiar choć włosy zafarbować i nadać im choć trochę blasku...

Ja też chodzę beż makijażu i w kitkę cały czas włosy związuje...nie mogę na siebie patrzeć...ale dzisiaj mam zamiar choć włosy zafarbować i nadać im choć trochę blasku...
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ja bym musiała swoje obciąć i dopiero zafarbować, bo tak to bym zużyła 2 opakowania a szkoda kasy

atabe
ja na obiad zrobie kurczaka z ryżem i warzywami, tylko nie moge się zdecydować czy w sosie pomidorowym czy z carry;-)
właśnie brwi regulowałam bo byłam już nieźle zarośnięta i się aż spłakałam tak bolało
normalnie mam jakiś niski próg bólowy w tej ciąży
właśnie brwi regulowałam bo byłam już nieźle zarośnięta i się aż spłakałam tak bolało

emih
A ja dziś będę smażyć naleśniki jak córa do domku (znów głodna?!) dotrze...
Ale powiem Wam co za mną chodzi... Kapusniaczek... oj, nie wiem jak takowy smakuje o tej porze roku, ale M w domu to go chyba zaraz po kapustę wyslę
Atabe- ja z trzęsącą ręką ale pincety nie biorę do ręki a na żywca maszynką
WŁasnie z tego powodu, że jakiś nerw mi się chyba po brwią "włączył" bo co włosek to płaczi... kichanie! 
Myszka, Ania-pestka: ja również kitka, tyle ze odrosty w końcu se metodą chałupniczą w weekend zrobiłam
A ciuchy? Szkoda gadać! Dziewczyny, ja mam na plusie jakieś 5-6 i wyglądam już jak worek ziemniaków 
Ale powiem Wam co za mną chodzi... Kapusniaczek... oj, nie wiem jak takowy smakuje o tej porze roku, ale M w domu to go chyba zaraz po kapustę wyslę

Atabe- ja z trzęsącą ręką ale pincety nie biorę do ręki a na żywca maszynką

Myszka, Ania-pestka: ja również kitka, tyle ze odrosty w końcu se metodą chałupniczą w weekend zrobiłam
_louise_
kurde ja wlasnie tez to samo ostatnio zauwazylam... ze malo tego ze snia mi sie sny (-choc dawniej to byl jakis ewenement jak mi sie cos przysnilo) to jeszcze mega dziwne. nie to ze koszmary ale dziwaczne....np ze dziecka na spacerku nie potrafie do wozeczka wlozyc, ze posciel sie roluje i kocyki dziwnie zwijaja i jeszcze ze trzymam a mu ciagle glowka w dol w tyl leci....yyyyy-to juz w sumie koszmar.Dziewczyny a ja znowu mialam jakis koszmarny senobudzilam sie zlana potem , dzieciak mi szalal w brzuchu
nigdy nie mialam takich snow jak w tej ciazy
skad to sie bierze ???
atabe ja podpijam cole![]()
takze vanilka przylaczam sie do posiadania dziwnych snow w ciazy

a'propos ciuchow i "niemania" sie w co ubrac to wlasnie przegladam ciuszki na allegro. i doszlam ostatnio do wniosku po paru przymiarkach, ze w nic z okryc wierzchnich wiosennych niestety nie wejde. i zeby nie kupowac czegos co tylko w ciazy zaloze znalazlam regulowany dluzszy sweter i poncho. i to sobie zamierzam sprawic

reklama