_louise_
Fanka BB :)
geperty ja tez lubie (no moze to za duzo powiedziane ;-)) /uznaje ten sposob leczenia-nie bez powodu mowi sie ze czosnek to naturalny antybiotyk. a u nas przy dosc skromnym i ograniczonym wyborze lekow jest niezastapiony. i jak widac po Tobie : DZIALA. a to najwazniejsze. a o wlasciwosciach miodu sie juz nawet nie bede wypowiedac :-)Siemka.
Justaa gratuluję dziewczynki.
A na liście twój numer telefonu zaczyna się od +49 (kierunkowy), a nie powinien być +48 na Polskę?
Louise ja też ciebie na liście nie mami jak najbardziej uważam, że Jedyneczka powinna również się wpisać, no i Magdzia, no i Rusałki też nie mam
.
Ja zaznaczam, że poproszę o dane, bo tylko sobie uzupełnię, mam listę w Excelu, a jak któraś woli w takim formacie, to mogę przesłać.
Mnie gardełko pobolewało od kilku dni i tak sobie wieczorkiem pomyślałam, że skoro wizyta u babci zaliczona to mogę sobie pozwolić na czosnek i posiedzieć w domku, więc wczoraj zjadłam 2 ząbki na kanapki i 0,5 z mlekiem i miodem, wiem że dla jednych to ochydztwo, ale ja uwielbiam :-), dziś już też kanapka z 2 ząbkami wciągnięta, a zaraz za mleczko się zabieram, choć już dziś gardło mnie nie boli, ale zrobię sobie kurację całodobową ;-).
co do listy to w takim razie podaje moje dane na zamknietym i mam prosbe jakby to nie byl problem zebys mi przeslala ta liste w excelu, ok?