reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wszystko wlacznei z usg a lezenie bo najbardziej boli jak chodze i te skurcze to nie jest dobry objaw piszac ze wszystko dobrze mialam na mysli ze malenstwu nic nie jest, szyjka ok ujscie zamkniete tylko skurcze sa i bol party na krocze

reklama
To ja juz po wizycie i wszystko ok ale

no wlasnie to ALE lezenie plackiem wstawac moge tylko na siku jesc moge w lozku i do tego leki dostalam fenoterol :-:)-:)-( cos mi sie wydaje ze moja sesja legla w gruzach :-:)-(
teraz to dopiero mi sie chce wyc :sad::sad::sad:

a co to za leki i na co?...kurcze biedna ty...mam nadzieje, ze będzie ok...

a co to za leki i na co?...kurcze biedna ty...mam nadzieje, ze będzie ok...

z
Lek stosuje się w celu zahamowania czynności skurczowej macicy (zagraŜający poród przedwczesny,
zagraŜające poronienie), w przypadku zaburzonej dynamiki skurczów macicy w czasie porodu
(zwłaszcza skurcze hipertoniczne w I i II jego fazie).

Ashika Mówił Ci jak długo masz polegiwać?Skoro lubisz aktywność może chociaż jakiś kurs internetowy na nudę? Ja zastanawiam się nad jakims językowym.Co prawda nie znam nikogo kto by kończył taki kurs przez net,ale spróbować przecież mogę;-)

Ashika, współczuję :-(
Ake tak myslę, że jeśli lek ten apobiega skurczom, to może jak się unormuje- odstawią cI i wszystko wróci do normy?! Ps. A co do sesji- może czas uderzyć do dziekana?! (studiujesz?!)

Tiffi- to mamy podobny guścik wnętrzniarski, chociaż ja bardziej sjłaniam się do venge+ beż+ jakiś ożywczy kolorek :tak:

Vanilka, Mysza- może się mylę w waszym przypadku, ale takie objawy są przy nerwicy :baffled:

mammi wlasnie sie zapisalam na hiszpanski ale nie internetowy tylko dodatkowy na studiach :-(

A co do tego dziekana to sie zastanawiam wlasnie musze napisac maila do kanclerza zobaczymy co poradzi

ashika tego Ci tylko brakowało:-(to nie żarty, słuchaj się kochaniańka lekarza. Wynagrodzisz sobie wszystko jak małe się urodzi, pomarz sobie o tym, może troszkę nastrój Ci się poprawi:confused:A jak chcesz pokrzyczeć to "pokrzycz" sobie
u nas bo tutaj możesz liczyć na całkowite zrozumienie.

Pytałyście o cóeczke :)tak:)
Dziękuję, dziś bez euforii, ale i bez szlochu na szczęście :-D

A ja cały dzień przesiedziałam sobie na necie oglądając wnętrza i czytając fora wnętrzniarski- to też dobre zabicie czasu, a zabijam, bo bruch boli nadal i tylko obiadek dziś zrobiłam...:baffled:

Polezalam w lozku i mialam taki sen "pol na pol" niby cos tam usnelam ale tak gleboko to nie bo synek obok mnie ogladal bajki i wiadomo trzeba byc czujeny jak sie samemu z dzieckiem jest ...no ale lepiej mi ...
Musze koniecznie kupic ten do mierzenia cisnienia bo jak bym szla do lekarza to musze wiedziec jakie mam to cisnienie bo potem oni daja odpowiednie leki ...

Ashika nieciekawie :baffled:jeszcze w Tywoim przypadku ..no ale co zrobic..ja tez mam lezec bo to lozysko i jeszcze jak mam to cisnienie wysokie to najlepiej lezec ...ehhh a niedawno pisalam ,ze czasem nie czuje sie jak bym byla w ciazy wiec chyba sobie wykrakalam :-(

reklama
Ashika, współczuję :-(
Ake tak myslę, że jeśli lek ten apobiega skurczom, to może jak się unormuje- odstawią cI i wszystko wróci do normy?! Ps. A co do sesji- może czas uderzyć do dziekana?! (studiujesz?!)

i napisalam a jeszcze sie dowiedzialam ze musze sie pojawic w dziekanacie bo grozi mi skreslenie z listy przez przeprowadzki zapomnialam zaplacic raty czesnego :zawstydzona/y: zeby wyjasnic trzeba do dziekanatu a ja nie moge :sad::sad::sad:

a mialo byc lepiej

Do góry