reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih ja jednak obstawiam ,ze to wysokie cisnienie ...nawet nie mysle o jakiejs nerwicy :no:
nigdy na nia nie chorowalam wiec tez nie wiem jakie sa skutki ...:baffled:

Mi jak nigdy nawet obiadu nie chcialo sie zjesc ...lenia mam dzisiaj strasznego ,ze az chetnie mi sie lezy na kanapie :happy2:

reklama
Jestem po wizycie, było super, jak to u babci :-).
Dziś babcia zagięła mnie tekstem (była akuszerką w czasie wojny i po wojnie, więc uważa, że wie najlepiej :cool2:), że od 4-go miesiąca dziecko zaczyna się już ruszać :confused:, ja mówię, że się rusza już od dawna tylko teraz już czuję ruchy, ale do niej to nie docierało, nadal upierała się, że dziecko chyba w bezruchy żyło tyle tygodni :-D, no ale skoro się już rusza to lekarz może sprawdzić płeć :-D, aż nie wiedział co mam mówić, więc jej przytakiwałam ;-), bo co ja będę tłumaczyć 93-letniej kobiecinie o dzisiejszej technice :sorry2:.

Co do imienia Stasiu , to na mojego szwagra nikt nigdy nie mówił Staszek :no:, jako młody nastolatek nazywany był Staśkiem, a teraz to wszyscy mówią Stachu, zresztą on sam się tak przedstawia, tylko teściowa mówi do niego zdrobniale :tak:.

Vanilka a co ty płeć dziecku chcesz zmienić, że nutelle wcinasz? :-D

Ashika ale mi ciebie szkoda bidulko, że musisz leżeć :-(, a M. niech się wykaże, chyba wie, że to dla ciebie ważne.

Magdzia ale nastraszyłaś mnie tym postem :-(, czekamy na wieści.

reklama
Do góry