reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam Kochane!!
Moja siostra jest Jagoda i w sumie bardzo lubi swoje imie:-)
Aisim dobrze,że idziesz na L4:tak:
Ja w sobotę byłam na zakupach i potem tak mnie zmogło,że leżałam cały dzień, a mój M sprzątał do 22:happy2:
Wczoraj byłam u teściów i szczerze mówiąc mam już dość opowieści, jak to teściowa wszystko robiła i pracowała do końca ciąży i super się czuła. Dokładając do tego mojego dziadka, który snuje opowieści o kobietach rodzących na ściernisku:confused: MASAKRA

Jutro mam USG a dzisiaj trzymam za wszystkie wizyty kciuki:cool2:

Opowieści dziwnej treści, skąd ja to znam... Nie przejmuj się głupim gadaniem i rób co Ty uważasz za stosowne:-). Przecierz Ty tu "u"rządzisz!:-D

reklama
Wiecie co ,ja dzisiaj znowu chyba mam to cisnienie wyzsze bo znowu mam to samo co wczoraj :baffled:serce mi wali ,znowu jakas nadpobudliwa sie czuje ,lapy i sie trzesa :baffled:uczucie goracza ...masakra :baffled:musze kupic sobie ten elektryczny cisnieniomierz i obserwowac kilka dni to cisnienie i jak cos do lekarza pujde :baffled:
ehhh sie zaczyna znowu powtorka z poprzedniej ciazy :-(

Vanilka ja też tak czasami mam-ale przed ciążą też tak miałam, bo ze mnie to nerwicowiec jest.
A co miałaś w poprzedniej ciązy?wysokie cisnienie tak?I co zbili Ci to lekami?
Wypij poki co melisę i połóż się
A puls masz jaki?Bo ja tak czesto mam jak puls wysoki ,a ciśnienie w normie.Zmierz sobie na nadgarstku

mammi no to wywalaj brzucha i pełny relaksik:-)A Malwina czy ja wiem czy tak źle brzmi:confused: zalezy od nazwiska i charakteru. Ja np. nie widzę dorosłej osoby o tym imieniu jako drobniutkiej niewysokiej blondynki a raczej taką kobiecą i romantyczną brunetkę ale jednocześnie twardą sztukę:-)

atabe może faktycznie dlatego że się M tak zaparł na Jagode ty szukasz powodu na nie:-pale jak nie "czujesz" tego imienia dla swojej córci - walcz:-)

tiffi no własnie ze względu na neutralność i praktyczność najbardziej skłaniam się do kuchni jak poniżej tylko że szafeczki koniecznie gładkie bez żadnych frezów do czyszczenia:tak:
Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza

cholewcia weszłam na wózki i dalej w piżamie siedze:szok:
w obecnej kuchni mam podobny kolor mebli, ja wolę nieco ciemniejsze, chyba, że zrobię łączenie ciemne venga na dole i vanilia na górze, widziałam i ładnie się to komponowało

oczekiwanie, vanilka ależ wam fajnie, że czujecie dzidzię, ja czasem mam wrażenie że czuję, ale pewna nie jestem, więc czekam
atabe ja też mam bóle krzyża przy myciu głowy właśnie je bardzo czuję, albo przy staniu przy zlewie
mruczka no te opowieści mnie dobijają, ja też je uwielbiam zwłaszcza te za naszych czasów pampersów nie było, z naszych czasów, żadnych zupek w słoiczkach nie było, teraz macie dobrze. A ja mam chęć odpowiedzieć, że za czasów babć to i prądu i wody nie było, a za czasów naszych wnuków to chyba będzie kobieta cała ciążę jak księżniczka leżała i co z tego????? te opowieści z mchu i paproci echhhh

madzik w pierwszej ciazy mialam tez wysokie ,ze czasem relanium musialam brac:baffled:no i zazywalam leki na cisnienie i codziennie mierzylam kilka razy,potem gestoza pobyt w szpitalu ..no i cc mi zrobili przez to ciesnienie ..
Ja wlasnie nie denerwuje sie niczym i samo to nachodzi :baffled:
nie mam nawet jak zmierzyc bo nie mam tu sprzetu ..musze jechac kupic elektryczny i bede mierzyc zeby potem wiedziec co mowic lekrzowi jakie mialam to cisnienie ..tylko dziwne bo puchnie sie przy wysokim a nie mam obrzekow..

Vanilka to dobrze że nie puchniesz, może więc to tylko przejściowe ale aparacik warto kupić i obserwować.

tiffi ładny kontrast venge z wanilią. W "byłym" domu miałam boki mebli i blaty w ciemnym brązie a fronty waniliowe;-)kuchenke wybraliście?

cholera to może to moje 90 nie było przypadkowe :baffled: Bo ja ostatnio wieczorem tak miałam, że serce mi kołatało tak, że w uszach je słyszałam, dudniło normalnie całym ciałem, do tego było mi słabo, gorąco trzęsawka rąk i nie tylko rąk i wszystko inne na raz. Zawsze myślałam, że to z powodu niskiego ciśnienia... Nażarłam się ciastek i poszłam spać :-) Ale zaśnięcie przyszło mi z trudem. Musiałam pierw zamrozić pokój, bo tak mi było duszno...

Czekam na ciśnieniomierz ciotka ma mi przysłać, bo szkoda kasy, zwłaszcza, że lekarka kazała mi mierzyć tym naramiennym, a one są trochę droższe.

reklama
Do góry