reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Beatka - masz racię, ja tez tylko powiedziałam koledze z którym pracuję i nikoomu wiecej w pracy! Też powiem po nowym roku!. Raczej się nie przejmuję bo umowe mam na stałe.

Dzisiaj samopoczucie 7 na 10 nie jest najgorzej ale ciągle chodzę głodna i ciągle bym coś jadła!! I jakoś mi tak zimno brrr.

reklama
Dzisiaj samopoczucie 7 na 10 nie jest najgorzej ale ciągle chodzę głodna i ciągle bym coś jadła!! I jakoś mi tak zimno brrr.
Ja dziś odwrotnie, po wielkim napadzie głodu od tygodnia dzis mnie odrzuca, ale tez mi zimno- mam dreszcze... I jakies natręctwo skórne mi sie ciągle pałęta- mam wrażenie że drażni mnie każdy materiał i swędzi cała skóra :wściekła/y:

Cześć dziewczyny
Byłam w poniedziałek u ginegologa było widac narazie sam pęcherzyk wiec kazała mi przyjść za dwa tygodnie 30.11. USG pokazało 6 tydzien ciąży.
Ja natomiast czuję się fatalnie mdłości mam koszmarne najgorzej że to nie są poranne mdłości tylko całodniowe i chodzę osłabiona. Mam nadzieję ze nie będę zwracać bo przy dziewczynkach to był koszmar. 

Cześć dziewczyny:-D Od wczoraj chodzę taka jakaś zamyślona,przeraża mnie trochę to co pokazują w telewizji na temat tej grypy :-( Już kilka śmiertelnych przypadków :-( Z moją małą byłam wczoraj u lekarza,miała 39 stopni gorączki:szok: ale okazało się,że to tylko zapalenie gardła,już dochodzi do siebie:happy: Niech ta fala grypy już przejdzie:wściekła/y: ale niby ma przejść za jakieś 3 tygodnie,a później wrócić w lutym-marcu:-( a szczepionki to ja się boję...:no:

Cześć dziewczyny, u mnie nie za dobrze. Wczoraj wieczorem dopadły mnie straszne wymioty, opadłam z sił, bo nawet na wodę nie mogłam patrzeć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ogólnie nie mogę nic jeść, normalnie nic i nie wiem już co mam robić:no: Ciągle chce mi się ryczeć przez te mdłości i wymioty. Mam poczucie winy, że nie dostarczam dziecku żadnych witamin...nic mu nie dostarczam bo wszystko zwracam:eek: nie wiem jak to będzie...

witam

a jak sobie tak przelecialam przez Wasze wypowiedzi to wsciekle zazdroszcze, ze mamy, tesciowe moga Wam cos upichcic, bo ja tu sama z mnostwem obowiazkow...i brak czasu na leniuchowanie:shocked2::-D...dopeiro teraz udalo mi sie zasiasc do kompa
do tego mam tez problemy z niezdecydowaniem na jedzenie...:sorry:i lekkie mdlosci a fuj:confused2:
Ja tez tu sama:-:)-(

Witam dziewczyny ;-)
Cala noc przespalam ale nad ranem jakis bol brzucha :/
W Polsce tez dzisiaj tak wietrznie ??Bo w Angli szok :szok:Oby drzew nie powyrywalo :szok:;-)

Cześć dziewczyny, u mnie nie za dobrze. Wczoraj wieczorem dopadły mnie straszne wymioty, opadłam z sił, bo nawet na wodę nie mogłam patrzeć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ogólnie nie mogę nic jeść, normalnie nic i nie wiem już co mam robić:no: Ciągle chce mi się ryczeć przez te mdłości i wymioty. Mam poczucie winy, że nie dostarczam dziecku żadnych witamin...nic mu nie dostarczam bo wszystko zwracam:eek: nie wiem jak to będzie...

Atabe nie martw się ten kiepski okres minie!! Nie miej wyrzutów e dzidzia nie odpowiednio jest odżywiana, ona czerpie z tego co Twój organizm już posiada!!
Zobaczysz będzie niedługo lepiej!!;-)

Ja tez tu sama:-:)-(

Witam dziewczyny ;-)
Cala noc przespalam ale nad ranem jakis bol brzucha :/
W Polsce tez dzisiaj tak wietrznie ??Bo w Angli szok :szok:Oby drzew nie powyrywalo :szok:;-)

U nas piękna jesień chociaż z rana troszkę padało, ale teraz znaczna poprawa!!
A jak zamopoczucie Vanilka??

reklama
Kurde ,a tutaj tak wieje :/
Samopoczucie jak narazie ok ..a jak u Ciebie ?:happy:

U mnie jako tako! Mdłości dokuczają mi jedynie rano po przebudzeniu, a później dopierow wieczorem więc jakoś sobie radze! Apetyt dopisuje, ale samopoczucie jakies takie do bani! Wszytko robię wolniej, jestem rozkojarzona i jakaś taka mułowata i to mnie strasznie wkurza:-)

Do góry