reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam serdecznie wszystkie lipcóweczki i pragnę powiększyć Wasze grono :tak::-).
O ciąży dowiedziałam się w niedzielę, ale na teście wyszła taka prawie niewidoczna kreseczka, na następny dzień drugi test i też ledwo, ledwo, ale @ brak ;-), dzisiaj na teście już wyraźna kreseczka, więc ośmielam się ujawnić :ninja2::-D.
Ostatnią @ miałam 18.10, dzień porodu wychodzi 25 lipca :tak:.
Jestem mamą prawie 3 letniego Nikodemka i nie ukrywam, że bardzo chciałabym córeczkę :rolleyes2:, nawet staranka były w tym kierunku, tzn. tylko do owu, a potem tydzień celibatu :-p. A zafasolkować udało się nam za 3 cyklem, oby pomyśnie się wszystko ułożyło :tak:.

reklama
Witam serdecznie wszystkie lipcóweczki i pragnę powiększyć Wasze grono :tak::-).
O ciąży dowiedziałam się w niedzielę, ale na teście wyszła taka prawie niewidoczna kreseczka, na następny dzień drugi test i też ledwo, ledwo, ale @ brak ;-), dzisiaj na teście już wyraźna kreseczka, więc ośmielam się ujawnić :ninja2::-D.
Ostatnią @ miałam 18.10, dzień porodu wychodzi 25 lipca :tak:.
Jestem mamą prawie 3 letniego Nikodemka i nie ukrywam, że bardzo chciałabym córeczkę :rolleyes2:, nawet staranka były w tym kierunku, tzn. tylko do owu, a potem tydzień celibatu :-p. A zafasolkować udało się nam za 3 cyklem, oby pomyśnie się wszystko ułożyło :tak:.

Wiamy serdecznie w naszym gornie!!
Miło że jeszcze dopisują się nowe przyszłe mamuśki!!:-)

Witaj geperty!!!
Cieszę się Twoim szczęściem :-)

Dzieląc się moimi odczuciami za Wami Kochane Forumowiczki, stwierdzam, że dzisiaj nawet ok, gdyby nie to przeziębienie. Ogólnie takja rozbita jestem.

Podzielę się z Wami sensacyjną wiadomościa w CIĄŻY jestem.
Zdziwione tym wyznaniem. No cóż wiem, że jestem i wiedziałam też o tym wcześniej, ale jakoś dopiero dzisiaj tak mnie to trafiło, tak na 100%, taki moment "olśnienia" ;-)

Geperty- witamy :-)

Yustynia, wiem co masz na mysli z tym olsnieniem... Ja jak zaczoarowana dzis poraz pierwszy zaczęlam oglądać małe ciuszki i tak naprawdę dopiero dotarlo do mie że będę miała maluszka :-)

Dziewczyny moje drogie w takim razie do mnie chyba to jeszcze nie dotarło!! tz to olśnienie!! Tz. strasznie się cieszę ale jakoś nie czuję jeszcze "tego blusa"!!!:-)

Sama jestem tym zaskoczona, to było na takiej zasadzie halo w ciązy jestem...
Dziwne co nie, ta nasza świadomość. Wiedziałam od 5 tygodnia, cieszę się z tego faktu, aż tu nagle, bach, dociera do mnie ta informacja...

Czesc dziewcynki:-)

Cześć dziewczyny:-D Od wczoraj chodzę taka jakaś zamyślona,przeraża mnie trochę to co pokazują w telewizji na temat tej grypy :-( Już kilka śmiertelnych przypadków :-( Z moją małą byłam wczoraj u lekarza,miała 39 stopni gorączki:szok: ale okazało się,że to tylko zapalenie gardła,już dochodzi do siebie:happy: Niech ta fala grypy już przejdzie:wściekła/y: ale niby ma przejść za jakieś 3 tygodnie,a później wrócić w lutym-marcu:-( a szczepionki to ja się boję...:no:

Mam dokladnie tak samo.Boje sie potwornie tej grypy, zwlaszcza, ze mam corke w wieku szkolnym, poza tym pracuje w sklepie, w ktorym mam stycznosc z wieloma osobami.Pracuje juz od tygodnia wylacznie w rekawiczkach ale i tak mam stracha.M na dodatek cos mowil przez tel.ze wirus dotarl do Krakowa.
Duzo zdrowka zycze dla Twojej coreczki.:tak:

U mnie samopoczucie dzis po prostu okropne.Od samego rana mdlosci i pobolewania w dole brzucha.Nie poszlam do pracy:no:
Na dodatek watpliwosci i doly mnie dopadly.:-(Wczesniej bardzo chcialam zajsc w ciaze, a teraz obawiam sie jak sobie poradze z trojka.To jednak spora gromadka jak na te czasy.Ludzie pewnie beda sie krzywo patrzec-bo jak jest trojka to pewnie jakas patologia musi byc, albo nieswiadomosc antykoncepcji, albo jeszcze cos innego...
Chyba bedziemy juz rodzina wielodzietna.W sumie zawsze chcialam miec wlasnie trojke, a teraz tak dziwnie sie z tym czuje.:confused2:
Zmykam bo jeszcze pozarazam Was tym moim grobowym humorkiem.

To i ja napiszę,. że do mnie też to nie dociera jeszcze. Wewnętrzy luzik mam a przecież tyle zmian mnie czeka. Jak się staraliśmy to pojawiały się obawy a teraz nic, spokój, radość. I jakiegoś dziwnego powera mam:-)

reklama
mammi,
nie martw się, głowa do góry, dasz radę! Nas czworo w domu jest, znaczy mam trójke rodzeństwa, ludzie nich sobie mówią co chcą, ważne żebyśmy my wiedzieli jak jest :-)

Do góry