emih
Fanka BB :)
Mammi... Wlasnie, co to za doleczek? Ty wiesz ile kobietek chciałoby mieć trzecie dziecko a nie może sobie na to pozwolić? (bo... brak akceptacji rodziny bądź tatusia, warunki materialne i tysiąć innych czasem absurdalnych powodów). Ja też zawsze chciałam miec trójkę (mam dwójkę rodzeństwa) ale miec nie będę mogla, chyba że noszę pod sercem blixniaki :-)
Ale coś jeszcze wkleję "naukowego" dla Ciebie mammi, dla nas wszystkich :-)
Początki ciąży jest atakiem hormonów (...) Stereotyp radosnej mamusi, pełnej akceptacji dla poczętego dziecka dosyć mocno zakorzenił się w naszym społeczeństwie. Jeżeli nie czujesz zachwytu, z powodu ciąży, nie martw się. Porozmawiaj o tym z zaufaną osobą. I pamiętaj, że u wielu kobiet, które nawet miesiącami planują poczęcie dziecka - kryzys na początku ciąży nie należy do rzadkości !" :-)
Ale coś jeszcze wkleję "naukowego" dla Ciebie mammi, dla nas wszystkich :-)
Początki ciąży jest atakiem hormonów (...) Stereotyp radosnej mamusi, pełnej akceptacji dla poczętego dziecka dosyć mocno zakorzenił się w naszym społeczeństwie. Jeżeli nie czujesz zachwytu, z powodu ciąży, nie martw się. Porozmawiaj o tym z zaufaną osobą. I pamiętaj, że u wielu kobiet, które nawet miesiącami planują poczęcie dziecka - kryzys na początku ciąży nie należy do rzadkości !" :-)