reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi spoko my tez lubimy jak zagladasz byle czesciej,
ja tez nic n ie mam jeszcze oprócz łózeczka ktore juz dostalismy.
aszka to dawaj streszczenie jak wrócisz od tesciów,jestem ciekawa co powiedza.
vanilka babo wstretna gdzie ty sie podziewasz co?dlaczego lista obecnosci nie podpisana?

reklama
agatha no to jestesmy imienniczkami :-):-):-) wiec zycze Ci wszystkiego naj naj naj z okazji naszego swieta :tak::happy2:
emih ja na obiadek mam niby znow barszczyk czerwony ale wychodzimy cos zjesc na miescie. miala byc pizza ale ja mam straszna ochote na frytki (i malo ich nie zjem ;-)) i jakis miesko smazone (moze byc karczek) i kope surowek i duuuuuza pepsi i jakis deserek do tego :-) a potem to chyba plukanie zoladka :zawstydzona/y:
dzamena potwierdzam-kapustaka zasmazana najlepsza na 2 a nawet na 3 dzien :tak: a bigos to w ogole 4 dni gotuje i dopiero jemy :tak:
tiffi ja tez uwielbiam ten twarozek-prawie cala kostke pozarlam rozrobiony ze smietana i jogurtem i do tego kanapka z pomidorem.... i jak ja mam nie tyc....
wracam na filmik. ogladam " z piekla rodem" z johny deppem o wampirze z whitechapel (nie wiem czy cos nie pokrecilam w pisowni :-p)

Ostatnia edycja:
No to Louise, również wszystkiego najlepszego

Moj M dzisiaj przy śnadanku składał mi życzenia, żeby dzidzia była zdrowa, i wówczas Majka się oburzyła, że to moje imieniny a nie dzidzi i niech tata mamie życzy zdrowia. hhihihi, moja córeczka.

tiffi spoko my tez lubimy jak zagladasz byle czesciej,
ja tez nic n ie mam jeszcze oprócz łózeczka ktore juz dostalismy.
aszka to dawaj streszczenie jak wrócisz od tesciów,jestem ciekawa co powiedza.
vanilka babo wstretna gdzie ty sie podziewasz co?dlaczego lista obecnosci nie podpisana?

no ja zupełnie nic, nawet żadnych spodni dla siebie, a chyba trzeba by zacząć myśleć
louise ja też jestem twarożkowa dziewczyna, ale na słodko nie ruszę tylko rzodkiewka, szczypiorek i sól
emih wkleiłam zdjęcie, a niech tam :-)

Naszym Agatkom wszystkiego naj naj naj:tak:

Dla Emi i siebie zaraz zrobię fryty a na "właściwy obiad" będą mielone z ziemniaczkami i ćwikłą:tak:idę się rozebrać bo ledwo weszłam:-)

Dołaczam się do życzeń! Wszystkiego Naj!:tak::-D
Dzięki za pocieszenie z tymi kg. :-) Zastanawiało mnie to dlatego,że ostatnio mój gin się mnie pytał czy aby ja na pewno jem. :confused: Co za pytanie? Przecież ja wcinam tak jak i przed ciążą. Spełniam swoje zachcianki i sobie nie żałuję. A postury jestem hmm normalnej, ani za mało ani za dużo. Pewnie nadrobię później.hehe;-) Więc może powinnam się cieszyć,póki tyle narazie mi tylko przybyło.:blink:

Naszym Agatkom wszystkiego naj naj naj:tak:

Dla Emi i siebie zaraz zrobię fryty a na "właściwy obiad" będą mielone z ziemniaczkami i ćwikłą:tak:idę się rozebrać bo ledwo weszłam:-)
czesc bączku.dawaj troche tych frytek bo ja tez chetnie sobie skubne.
tiffi nie nazekaj bo b.ładne te zdjątka.

reklama
Agatki sto lat sto lat:-)
Ja miałam dzisiaj super pychotkowy obiadek-karkówka w miodzie i makaronik z sosem z karkówki, do tego marcheweczka. Tylko nie zjadłam za dużo, bo mam te ćwiczenia...

Do góry