reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Maszynka77- Ty się ciesz dziewczyno, że tylko tyle masz! My tu z Louise prowadzimy :szok: Tylko Loise to szczupaczek, ale ja zgubię "po" jak pragnę zdrowia :tak::-D

Tiffi- pędzę zobaczyć zdjęcia, a co do twarożku- przyłączam się go drona. Ale tych ze szczypiorkiem :-D Nie trawię mięsa- nadal. Jak słyszę ze jecie karkówkę czy mielone... niedobrze mi :baffled:

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenia :-);-)
tiffi ja tez tylko na slono twarozek. tak podobno jest najzdrowiej bo cukier hamuje przyswajanie wapnia z nabialu a przeciez wapn jest nam teraz b potrzebny. takze zadne twarozki z miodkiem itp-rzodkieweczki i szczypioreczki gora zeby dzieciaczki dostaly porcje wapnia a nam zostaly zdrowe zabki i kosci :tak::-)
emih milo mi ze uwazasz mnie za chuda ale ja juz naprawde mam o tym stanie tylko wspomnienia :-D:-D:-D za to przylaczam sie do Twojej obietnicy zrzucenia wszystkiego po ciazy :tak::-)
jedyneczka no i przewazylas szale na korzysc frytek i mieska na obiad moj :-D:-D:-D. pizza innym razem

to ja sie zegnam chwilowo a moze i do jutra. zmykam sie pomalowac troszke skoro wychodzimy i jakos ubrac dla odmiany nie w golf , dzinsy i puchowke.zreszta teraz juz we wszystkim jak w puchowce wygladam wiec w sumie co za roznica w co sie ubiore ;-):-D milego popoludnia smacznych obiadkow i milego weekendu-tym co postanowia go w calosci poswiecic swoim M :-):tak:

Dziewczyny wszystkie, dzięki za życzenia:-)

Ja dzisiaj na obiadek wczorajszy barszczyk i naleśniki z serem ( no mimo wszystko dodam troszke cynamonu do smaczku)

Ale niestety klienci się umówili dopiero na 1.20 więc siedzę w biurze i czekam na nich.

czesc bączku.dawaj troche tych frytek bo ja tez chetnie sobie skubne.
tiffi nie nazekaj bo b.ładne te zdjątka.
absolutnie nie narzekam,chyba każda z nas nie chciała by za dużo przytyć w ciąży
emih ja średnio jem mięso, jeszcze mielone ok, ale pieczony kurczak oj aż na samą myśl nie muli
louise no nie trawię na słodko twarogu
agatha ja dodaję cynamon. trochę czytałam i t chodzi o to, że chyba kilka paczek trzeba byłoby zjeść by zaszkodziło, także szczypta na pewno nie zaszkodzi

dzamena he he frytek nie dam bo sama ni mam:sorry2:M wcześniej wraca więc od razu wrzuciłam na patelnie mielone, mogę Ci dać:-)a na jutro od razu zrobiłam pulpeciki w sosie pomidorowym:happy2:

agatha i dobrze, nie popadajmy w paranoje, ile by człowiek musiał tego cynamonu wciągnąć żeby zaszkodziło i to samo innych rzeczy dotyczy;-)

emih zaś nie mogę wogóle teraz drobiu a każde inne mięsko oki choć nie jestem zbyt mięsna i generalnie rzadko go jadam i nigdy dzień po dniu bo mi jakoś organizm odrzuca:baffled:ja jestem kluskowa:-)

Mruczka Zazdroszcze Ci tej gimnastyki-sama bym chetnie pochodziła na taką

perla2212 Witaj z powrotem

tiffi1 To sie okaze czy mam problemy z tarczycza-poprostu wyszły mi wyniki złe TSH duzo ponizej normy. W okresie dojrzewania leczyłam się-miałam niedoczynność tarczycy

kasik1106 Koniecznie daj znac po wizycie u lekarza

Na zabawie było super-tylko jakaś poddenerwowana byłam, chyba za głosno dla mnie było. Od wtorku zdecydowanie za duzo jem-chyba nerwy zajadam:-(.

reklama
Właśnie wróciłam , dziękuję dziewczynki za słowa otuchy, pewnie macie rację, ja to zaraz panikara jestem ale to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe a jak sie coś dzieje to zaraz się denerwuje. Do środy coraz bliżej, powinnam się raczej uspokoić i cierpliwie czekać do wizyty.

Do góry