reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka myślisz,że salami to niet:confused: hmmm nie zastanawiałam się nad tym.Może rzeczywiście zrezygnuję narazie. Ale miałam dwa razy badania na toksoplazmoze i wszystko było ok.:tak: Ale może lepiej dmuchać na zimne. :-) Muszę znaleść inny przysmak. hehe.

reklama
Czesc dziewczyny :happy:
Melduje sie dopiero teraz bo caly dzien poza domem .
Zakupy trzeba bylo zaliczyc ,kilka spraw urzedowych ,no i pojechalismy jeszcze chate jakas zobaczyc ...masakra co to byla za koszmarna chata:laugh2:mogli by tam
horrory krecic :laugh2:
Wieci co chodzilam po miescie w sweterku bo tak cieplo sie zrobilo :eek:
Angole jak zawsze im goraco wiec krotkie rekawki juz krolowaly no i japonki :laugh2:
Przyszedl mi list na usg 3 marca :eek::eek:
uciekam narazie cos do jedzenia zrobic bo tyle godzin ,a ja nic nie jadlam ..opuszczam sie :laugh2:

Agatki wszystkiego NAJ !!!

Najlepsze życzenia imieninowe dla Agatek :tak:.

Niedługo jedziemy więc zajrzę dopiero w niedzielę wieczorem, jak nie opadnę z sił ;-), miłego weekendu!

geperty to bezpiecznych wojaży;-)

maszynka a ja uwielbiam surowy boczek i surowe podwędzane wędlinki ale też nie kuszę losu:no:ale miałam stracha jak zjadłam na święta swojską szynkę, dopiero po czasie pomyślałam czy zbadana, czy dowędzona i tak do badań, na szczęście od toxo też jestem wolna więc teraz uważam:happy2:

Vanilka to posil się i wracaj:-)

jedyneczka masz rację.lepiej nie kusić losu,niż potem przeżywać niepotrzebnie. A najważniejsze przecież jest zdrowie maleństwa. Więc moje salami zje na kolację mój M :-D:-D

Boszszszsz....ale jestem zmęczona:hmm:
Ale warto było:tak:Robimy przemeblowanie na przedpokoju i pomału kończymy więc usiadłam na chwilkę.
Chyba w nocy nadrobię te kilka stron.
Dzidzia dziś znowu fika koziołki jak ta lala;-)Nie piłam nic z kofeiną, atakie szaleństwa wyczynia:confused:

Ale dzisiaj spokojnie:-)
Muszę się więcej ruszać, bo w lustrach widziałam,że przez ten tydzień chyba znowu przytyłam:baffled: A dziewczyny wszystkie takie szprychy...Aż mi głupio było.

Cynamon:no: Na samą myśl aż mnie trzęsie. :-):-) Ale za to uwielbiam (zwłaszcza teraz;-)) serek wiejski ze szczypiorkiem, no i....salami!!:-D:-D:-D
chyba musisz czytać trochę uważniej, bo z louise rozmawiałam o twarożku, a o cynamonie z agatha i dotyczyło czego innego np. do jabłek.

idę jeść jaja na twardo

reklama
Ja sobie odpoczywam przed tv :happy2:

mammi ja sie obudzila dzisiaj w nocy i ok godzinki nie moglam zasnac .Maly tez sie zbudzil i fikal sobie :happy2:polozylam reke na brzuszku i czulam przez brzuszek jak sobie fika ..wkoncu doczekalam sie tego uczucia :happy2:

perla dowiedzialas sie w pl jaka plec ??juz wiem ,doczytalam na zamknietym :)

Ostatnia edycja:
Do góry