reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
maszynka77 - myslę, że wszystko jest ok. W chyba przedostatnim numerze m jak mama był baaardzo fajny artykuł o wzroście wagi w ciąży. Wynikało z niego, że najbardziej tyja kobiety szczuplutkie i takie 16-17 jest w normie, te grubsze powinny przytyc 10-12 i wtedy jest ok. I chyba tak jest, nawet obserwując tu na forum, te drobinki przytyły już 5-7 kg. Nadrabia sie na początku tą tóznice, póxniej powinnyśmy juz tyć mniej więcej równomiernie. Więc głowa do góry;-).
zgadzam sie w 100% z kasik :tak: i to nie dlatego ze chce usprawiedliwic swoj 7-kilowy przyrost wagi ale dlatego ze tez sie wystraszylam i czytalam duzo na ten temat. zalezy wszystko od wskaznika BMI, ktory sie liczy dla kazdego indywidualnie. u mni jest ponizej 19 wiec powinnam przytyc13-17 kilo.
jedyneczko no moje "dojce" sa na tyle male ze kostium jest zupelnie gladki bez zadnego przeszycia i je trzyma :-D a ponadto jest bardzo elastyczny wiec sam w sobie jakos je podtrzymuje. ale ze domyslam sie iz Twoje "dojce" sa pewnie wieksze to faktycznie mozesz kupic taki z fiszbinami i usztywnieniem typu gabka itp. wszystko byle sie tylko komfortowo czuc :tak: mi siek mi powiedzial przed 1 pojscie jedna rzec, ktora jak zauwazylam sie sprawdza: ze tak naprawde to inni cie widza tylko w 2 momentach-jak wchodzisz i wychodzisz z wody. :-D:-D:-D a przez caly czas jestes zanurzona i czujesz sie i wygladasz jak piorko;-) a czepek...no coz-jak sama zaobserwowalam-w nim kazdy glupawo wyglada :-D:-D:-D
perla witaj z powrotem na bb :-):tak::tak::tak: i nie sluchaj jedyneczki gdzyz byla rowniez jedna z owych "on" ktore sie przyczynily do przekroczenia 1000 stron na forum lipcoweczek ;-):-D
tiffi ja tez dopiero teraz jem sniadanko-moje dziecie nie lubi sie napychac rano tylko w poludnie;-) :-) jeszcze teraz dojadam twarozek z rzodkiewka i cebulka dymka

Ostatnia edycja:
perla a Ty zawsze maials takie niebieskie te suwaczki czy moze chcesz sie nam pochwalic jakas wiadomoscia?:confused::-p

louise to ja z "podparciem" bym sobie zapodała:-pjak się wykuruje i do marca mi ochota nie przejdzie to się zapisze. Chciałabym z M ale on ma 2 razy w tyg. angielski wieczoram (nie chciało się na studiach uczyć he he:tak:) a w pozostałe też jakieś raporty jeszcze po pracy robi w domu no i firmę założył miesiąc temu, niby ja się zajmuję nią w dzień a on wieczorami i nie wiem czy się da namówić:confused:

Jadę po Emi a jak wróce to się najem bo po śniadaniu z 9ej to już historia starożytna:-p

Hej i my sie witamy, dopiero teraz bo troszke zajeta jestem, teraz bede rzadko na forum wchodzila, ale jak cos to u nas ok;-) Milego dnia lipcoweczki.

louise to ja z "podparciem" bym sobie zapodała:-pjak się wykuruje i do marca mi ochota nie przejdzie to się zapisze. Chciałabym z M ale on ma 2 razy w tyg. angielski wieczoram (nie chciało się na studiach uczyć he he:tak:) a w pozostałe też jakieś raporty jeszcze po pracy robi w domu no i firmę założył miesiąc temu, niby ja się zajmuję nią w dzień a on wieczorami i nie wiem czy się da namówić:confused:

Jadę po Emi a jak wróce to się najem bo po śniadaniu z 9ej to już historia starożytna:-p
no z M fajnie ale jakby co to z Emi mozesz chodzic-zawsze to razniej :tak:

reklama
o jaaaaaaaaa dzwonił właśnie M że kończy dziś pracę 3 godziny prędzej i będzie za pół godzinki :-D więc ja uciekam i miłego dnia Wam życzę :-)

Do góry