reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
oczekiwanie poziom glukozy jest na paoczatku badany i to robia z krwi przy okazji innych badan,a to co sie pózniej pije czyli glukoze to badania krzywej cukrowej .
jedyneczka ja tez wole sie ogolic bo jakos tak nie chcałabym sie taka obrosnieta do porodu połozyc .

Patipaula gratuluję kolejnej córeczki, a powiedz co chcieliście? Jak M. zareagował?

A ja dziś zadzwoniłam do przychodni, żeby się umówić na 15-go do mojego gina i dowiedziałam się, że od 1 lutego tam nie pracuje :szok:, a ja potrzebuję zwolnienie koniecznie od 15-go, bo z wychowawczego przecież zrezygnowałam, a do pracy nie wrócę :baffled:, no i umówiłam się do jakiejś babki, ale mnie pielęgniarka tak "dodatkowo" wcisnęła. A na wszelki wypadek umówiłam się też na wizytę na 16-go do mojego gina, tylko w innej przychodni, ale wolałabym nie zmieniać przychodni, bo wiem, że w tamtej gorsze usg mają, no i dojazd gorszy. Jak mi ta lekarka wystawi zwolnienie to zostanę, żeby mi prowadziła ciążę, no chyba, że mi nie przypadnie do gustu :confused:. Ehhh, a już się tak dobrze układało, a teraz będę się niepotrzebnie denerwować :dry:.

Patipaula gratuluję kolejnej córeczki, a powiedz co chcieliście? Jak M. zareagował?

A ja dziś zadzwoniłam do przychodni, żeby się umówić na 15-go do mojego gina i dowiedziałam się, że od 1 lutego tam nie pracuje :szok:, a ja potrzebuję zwolnienie koniecznie od 15-go, bo z wychowawczego przecież zrezygnowałam, a do pracy nie wrócę :baffled:, no i umówiłam się do jakiejś babki, ale mnie pielęgniarka tak "dodatkowo" wcisnęła. A na wszelki wypadek umówiłam się też na wizytę na 16-go do mojego gina, tylko w innej przychodni, ale wolałabym nie zmieniać przychodni, bo wiem, że w tamtej gorsze usg mają, no i dojazd gorszy. Jak mi ta lekarka wystawi zwolnienie to zostanę, żeby mi prowadziła ciążę, no chyba, że mi nie przypadnie do gustu :confused:. Ehhh, a już się tak dobrze układało, a teraz będę się niepotrzebnie denerwować :dry:.

Ja chciałam synka (musze sie oswoic z ta mysla ze to dziewczynka-przekonam się dokładnie 24 lutego na połówkowym), a mezowi było wszystko jedno.Cieszy się i się śmieje ze się zdziwi jego mama bo była pewna ze bedzie chłopak-nie raz nam wróżyła z obrączki przez te 10 lat małżenstwa i zawsze nam wychodziło ze będziemy mieć trójkę dzieci -2dziewczynki i 1 chłopca. Nawet moja pani ginekolog obstawiała ze bedzie chlopak.

geperty miałam identyczna sytuacje z moja gin jak byłam w tamtym tygodniu to sie okazało ze moja ginka jest ostatni dzien i mówiła ze niestety ale to nie od niej zalezy.ide teraz do innej bo jestem zapisana na 16 lutego,podobno z opini słyszałam ze fajna ale czy to wiadomo

kama korzystaj z pobytu i baw się nadal tak dobrze jak dotąd:tak:

kasik dobre z siostrą, ale kocha widać mame bo chciała odwiedzać:-D

emih nie pamiętam kiedy perla miała wrócić. A mruczka się też nie odzywa,przeoczyłam coś? Masz badania jutro na cyto ponowne?Fajny mężuś z tymi mazidłami, jaki dbały o swoje dobro:-)mój nie robi mi takich niespodzianek ale na szczęście na kosmetyki mi nie żałuje, to już ja się skąpa zrobiłam ostatnio bo na budowę wszystko bym odkładała:happy2:
cześć Dziewczyny!!
Jedyneczko dzięki za troskę:-)
Ostatnio chorowałam trochę i miałam taką rwę,że musiałam leżeć w domu. Potem pojechałam do cioci na wieś, a od 2 dni muszę nadrabiać zaległości...
Miałam też straszny sen-urodziłąm córeczkę z oczami pieska huski-takie niebieskie z granatową obwódką...Lekarz powiedział,że to przez kieliszek szampana, który wypiłam na Sylwka...

Jestem ;-)
oczekiwanie niestety wieczór dzisiaj samotny bo M rano pojechał do pracy na 24 h więc relaksuję się bo mam dzisiaj całe łóżko dla siebie :-D:-D:-D:-D

mammi - ja też tego jarząbka nie znalazłam na liście, może jakis nowy...;-)
A co do wizyty, to przykre. Facet faktycznie nie powinienien był tak sie zachować, ale najważniejsze żeby był dobrym specjalistą. Może miał zły dzień i sam teraz żałuje:-). Każdy tak chyba ma, ja też staram się być ok, ale czasem moje samopoczucie bierze górę i nie dokońca jestem miła. Później zazwyczaj wewnętrznie jest mi głupio, więc może warto dać mu szansę;-).

Dobra zmykam do łazienki, bo padam z nóg, dopiero od rana weszłam do domu, bo musiałąm odwiedzić po pracy rodziców i jakieś zakupy zrobić:confused:.
Może jeszcze dziś zajrzę, jeśli nie - miłych snów, a niektórym możliwości zaśnięcia:-).

reklama
Jeśli chodzi o tą moją ostatnią wizytę to tak jak pisałam na infekcję dostałam Pimafucin i dodatkowo Furaginum, no i teraz siusiam na jasno żółto :szok: miała któraś z Was kiedyś te tabletki?

Do góry