oczekiwanie
Fanka BB :)
Jakis romantyczny wieczor planujesz ze tak szybko kapiel bierzesz????Ide wziac ciepla kapiel, bede pozniej :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakis romantyczny wieczor planujesz ze tak szybko kapiel bierzesz????Ide wziac ciepla kapiel, bede pozniej :-):-)
Patipaula gratuluję kolejnej córeczki, a powiedz co chcieliście? Jak M. zareagował?
A ja dziś zadzwoniłam do przychodni, żeby się umówić na 15-go do mojego gina i dowiedziałam się, że od 1 lutego tam nie pracuje , a ja potrzebuję zwolnienie koniecznie od 15-go, bo z wychowawczego przecież zrezygnowałam, a do pracy nie wrócę , no i umówiłam się do jakiejś babki, ale mnie pielęgniarka tak "dodatkowo" wcisnęła. A na wszelki wypadek umówiłam się też na wizytę na 16-go do mojego gina, tylko w innej przychodni, ale wolałabym nie zmieniać przychodni, bo wiem, że w tamtej gorsze usg mają, no i dojazd gorszy. Jak mi ta lekarka wystawi zwolnienie to zostanę, żeby mi prowadziła ciążę, no chyba, że mi nie przypadnie do gustu . Ehhh, a już się tak dobrze układało, a teraz będę się niepotrzebnie denerwować .
cześć Dziewczyny!!kama korzystaj z pobytu i baw się nadal tak dobrze jak dotąd
kasik dobre z siostrą, ale kocha widać mame bo chciała odwiedzać
emih nie pamiętam kiedy perla miała wrócić. A mruczka się też nie odzywa,przeoczyłam coś? Masz badania jutro na cyto ponowne?Fajny mężuś z tymi mazidłami, jaki dbały o swoje dobro:-)mój nie robi mi takich niespodzianek ale na szczęście na kosmetyki mi nie żałuje, to już ja się skąpa zrobiłam ostatnio bo na budowę wszystko bym odkładała