patipaula super, że u córeczki wszystko ok, przy okazji gratulacje :-):-) ja widze, ze w karcie ciazy tez mam w rubryczce wynik na glukoze ale nic przed tym pobraniem nie pilam, nawet nie wiedzialam, ze mam je zrobione 
gapa ze mnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wstępne gratulacje dziewczynki :-)Ja tez juz po wizycie.
Byłam badana wszystko ok. Miałam tez USG dopochwowe i normalne(zwykłe normalne u mnie w przychodni nie ma 3d). U niuni wszystko ok. Tak niuni-wszystko wskazuje ze bedzie dziewczynka. Powiedziała ze moze się mylić,ale nic nie dynda miedzy pośladkami. Połówkowe mam 24 lutego-więc wtedy powiedziała ze będzie lepiej widac (i bardziej bedzie widać płeć)- bo bedę miała robione na innym sprzęcie(w innej przychodni).
Na bóle brzucha przepisała mi nospe forte 3x1tab, i mam odpoczywać nie chodzic dużo i się nie przemęczać. Powiedziała ze to moja druga ciąża i dlatego te bóle krzyza juz sa.
Następna wizytę mam 2 marca i przed wizyta mam zrobić test obciążenia glukozą. Mam tez zrobić badanie na HIV.Powiedziała mi gdzie mam iśc-i tam mi zrobią za darmo.