reklama
jedyneczka
Fan(ka)
gratulacje Louise!!!Czyli będzie Staś tak?:-)
_louise_
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny bardzo
:-):-):-) misiek sie b ucieszyl ale po reakcji wnosze ze z dziewczynki tez by sie b b b cieszyl. tak wiec jest Stas Patryk :-)
vanilka to juz konkretnie do Ciebie-podnioslo mi sie lozysko i juz wszystko ok u mnie ;-)

vanilka to juz konkretnie do Ciebie-podnioslo mi sie lozysko i juz wszystko ok u mnie ;-)
_louise_
o matko-jestem taka szczesliwa...i ze chlopak (gin powiedzial ze jest raczej mala szansa zeby z tego chlopaka sie nagle dziewczynka zrobila wiec raczej na pewno synus) i ze zdrowy na oko i ze to lozysko sie podnioslo....a te bole dziwne to rwa kulszowa/ischias
takze emih jezeli to takie same bole to moze Ty tez to wlasnie masz. nic na to zrobic nie mozna bo wszystko rosnie i sie rozciaga. tylko nospa i tyle

Mysza1984
lalllalalala ;-)
no dziewczynki gratuluję udanych wizyt 
cóż za radość na forum i tak powinno być codziennie :-)
ja zaraz spadam na filma, tylko chciałam nadgonić, żebym jutro nie miała za dużo

cóż za radość na forum i tak powinno być codziennie :-)
ja zaraz spadam na filma, tylko chciałam nadgonić, żebym jutro nie miała za dużo

jedyneczka
Fan(ka)
Ja zmykam bo znów mnie rozkłada i na oczy nie widzę, papatki dziewczynki, miłych snów

_louise_
papa jedyneczko trzymaj sie cieplutko i zdrowiej. zjedz czosnku z mlekiem (celowo taka kolejnosc) i wygrzej sie porzadnie 

a ja nadrabiam zaleglosci...
aha i jedna z przykrzejszych rzeczy z wizyty: waze 54 kilo

dziewczyny ja 7 kilo przytylam....to jest straszne

a ja nadrabiam zaleglosci...
aha i jedna z przykrzejszych rzeczy z wizyty: waze 54 kilo

A u mnie jak sie okazał- zapalenie oskrzeli... dusi mnie tak okropnie i skrzypi w tych płucach 
nie mam na nic sił, eM mnie wkurza okropnie, dół dół niesamowity
dobrze ze dziecie mam w brzuchu to chociaz jemu sie wypłacze:-(
nie mam na nic sił, eM mnie wkurza okropnie, dół dół niesamowity
reklama