reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

Louise, kochana!
Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!! :tak::-)
Ps. podobnie jak wczoraj ciekawość co do wizyty mammi, tak dziś Twoja mnie tu zwabiła :)

reklama
dzieki dziewczyny bardzo :tak::-):-):-) misiek sie b ucieszyl ale po reakcji wnosze ze z dziewczynki tez by sie b b b cieszyl. tak wiec jest Stas Patryk :-)
vanilka to juz konkretnie do Ciebie-podnioslo mi sie lozysko i juz wszystko ok u mnie ;-)

o matko-jestem taka szczesliwa...i ze chlopak (gin powiedzial ze jest raczej mala szansa zeby z tego chlopaka sie nagle dziewczynka zrobila wiec raczej na pewno synus) i ze zdrowy na oko i ze to lozysko sie podnioslo....a te bole dziwne to rwa kulszowa/ischias :szok: takze emih jezeli to takie same bole to moze Ty tez to wlasnie masz. nic na to zrobic nie mozna bo wszystko rosnie i sie rozciaga. tylko nospa i tyle

no dziewczynki gratuluję udanych wizyt :happy2:
cóż za radość na forum i tak powinno być codziennie :-)
ja zaraz spadam na filma, tylko chciałam nadgonić, żebym jutro nie miała za dużo :happy2:

papa jedyneczko trzymaj sie cieplutko i zdrowiej. zjedz czosnku z mlekiem (celowo taka kolejnosc) i wygrzej sie porzadnie :tak::tak::tak:

a ja nadrabiam zaleglosci...
aha i jedna z przykrzejszych rzeczy z wizyty: waze 54 kilo :szok::szok::szok::wściekła/y: dziewczyny ja 7 kilo przytylam....to jest straszne

A u mnie jak sie okazał- zapalenie oskrzeli... dusi mnie tak okropnie i skrzypi w tych płucach :(
nie mam na nic sił, eM mnie wkurza okropnie, dół dół niesamowity :( dobrze ze dziecie mam w brzuchu to chociaz jemu sie wypłacze:-(

reklama
Do góry