reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam:-)
Ferie córuni się skończyły i niestety razem znimi skończyło się wysypianie:-(.
Trzeba niestety wstać wcześniej żeby wyprawić Zulkę do szkoły.No cóż- do soboty zostało już tylko 5 dni;-)

patipaula zaczął się najfajniejszy okres z życiu koiety:tak:Swoją dojrzałość i mądrość życiową już masz, a jesteś jeszcze bardzo młoda.
Spełnienia marzeń z okazji urodzin kochana:happy2:

Vanilka na USG idę na 18.40. Nie doczekam się chyba.Sniło mi się nawet dzisiaj,że na badaniu okazało się,że jednak będę miała córeczkę;-)Czuję się tak jakbym jakiś ważny egzamin miała mieć.

louise najwyzsza pora,żeby brzuszki nam rosły;-) A paste jajeczną to bym chętnie zjadła...

Mysza Ty mi postem o oddaniu moczu do analizy życie uratowałaś.Miałam zrobić badanie w piątek,przy okazji badań krwi,ale zapomniałam:baffled: i dzisiaj gdyby nie Ty,też bym nie zrobiła przez moją sklerozę,a jutro wizyta.Gin.by mnie zamordował

reklama
patipaula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO pamietaj nie ważne ile masz w dowodzie ważne na ile się czujesz
zuzia80 ja też zaraz pomimo niezachęcającej pogody znowu pada śnieg idę połazić po sklepach.
W końcu mój chłop pojechał do pracy bo cały zeszły tydzień miał wolne przez te mrozy i miałąm go troche dość nie wiem czy to ja mam aż takie humory czy to on zachowuje się jak kobieta w ciąży.

I ja się witam dziewczynki :tak:
Moja córa znów przedszkolu- nie chciała iść :no: Ciekawe ile tym razem dni przechodzi zanim znów w choróbsko wpadnie :confused: Ale M w domku :tak:

Patipaula- pezeserdeczne życzenia z okazji kolejnych 18-tu urodzin! :tak::-D

Mammi- sama dziś żyję Twoją wizytą USG! A kolejką faktycznie się nie przejmuj, a nóż przyjdzie na to jeszcze czas, a jak nie... może brzuszkowy dzidziaczek się zainteresuje? :tak: Ja tez mam czasem wpadki z zabawkami, tyle pieniędzy- basen i Poly pocket- dostała na święta i bawiła się z 2 razy... a przeszło 200zł :baffled:
Ps. zaraziłaś mnie ogórkową: robię! :-p

Vanilka- świetne te wczorajsze flmiki... Powiem wam że moją 4 letnią córę zainteresowały :confused: Myslałam że tylko dzidzię zobaczy i pójdzie a ona od samego początku do końca (poród musiałam "przewinąć" :cool2:)

Louise- ja też mam 5kg do przodu a w brzuszku: 10cm!!! Aj będziemy się turlać, będziemy :-D

Zuzia- współczuję bólów... Skonsultujesz to z lekarzem?

Mysza: udanych zakupów życzę!!!!

hej, jestem;-)
ide was nadrobić, bo nie wiem co u was...
ja jestem zła bo ta rana po tym drugim pieprzyku nie goi mi sie za bardzo....
poza tym weekend udany:-)

Atabe, kochana :-D
Wczoraj z trzy razy przyszłaś mi na myśl, ale nie nie.. nie twój biust ;-) a właśnie te wycięte "pieprzysko"... Przykro mi że tak źle się goi :-:)-:)-(

Emih mysle, ze skonsultuje sie ale z pl lekarzem bo tutaj nie sadze zeby lekarz pierwszego kontaktu pomogl mi w czyms. Chyba ze popoludniu pojade do szpitala. Nie chce panikowac, bo dzisiaj sie czuje dobrze.Naczytalam sie w necie o roznych rodzajach boli brzucha i nie ktore sa normalne dopoki nie wystepuje twardnienie brzucha i krwawienie.A, ja nic takiego nie mialam poza bolem z lewej strony i bolem kregoslupa. Nie wiem sama moze lepiej chuchac na zimne.

Zuzia, no własnie... Mi gin mówił, że jeśli brzuch boli po bokach jest, ok, jesli w środkowej cześći to może być ok, ale trzeba do lekarza... Ale to chyba dotyczyło głównie I trymestru bo teraz brzuch mnie pobolewa a raczej środkowa część podbrzusza, trochę twardnieje, boli jakby szyjka macicy, a paniki w jego oczach nie widziałam- dał mi tylko no spę 3x1 non stop. Może od takiego rozkurczowego byś zaczęła? Ps. Tylko niepokojące są te bóle pleców... bo nie wiadomo czy to z ciążą jest związane czy się przemęczyłaś....

atabeSwietnie,że weekend się udał:-)

emih moja córa też sporo chorowała w przedszkolu:-(Średnio raz na 1-1,5 miesiąca. Ciekawe,czy córcia teraz szybciej się przekona....Oby...:tak:
Ogórkowa pychotka,u mnie dzis będzie drugi dzień.

Vanilka no właśnie,bo zapomniałam.Filimiki świetne,! część oglądałam drugi raz z M.Najbardziej zafascynowało go 500 mln plemników podczas jednej ejakulacji.Jakiś taki dziwnie dumny pózniej chodził;-)

reklama
emih to pewnie jestes b szczesliwa ze M w domku mi mozecie pobyc razem :tak::happy2:
atabe nie denerwuj sie-jeszcze wczesnie-napewno za chwile zacznie sie ladnie wszystko goic :tak::tak::tak:
zuzia no niby pisze i mowi sie zeby lepiej kazdy bol brzucha konsultowac z lekarzem. ale jak cie nie boli juz dzis i nic ponadto sie nie dzialo to pewnie nic groznego.

ja tez mam takie dziwne bole od wtorku zeszlego.zaczyna sie popoludniu i tak
mnie boli jakby od kosci lonowj przez biodro az do plecow w dole. i to tki silny bol ze ruszyc sie nie moge. po prawej stronie-nie wiem czy to rwa kulszowa? albo kiedys widzialam w tv takie cos jak rozluznienie kosci spojenia lonowego czy jakos tak...juz sie wkrecam ze to bedzie cos takiego :szok: na szczescie ze jutro ide do lekarza i wszystko sie wypytam...

Do góry