reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Zamówiłam w końcu Szymonkowi tą zeberkę z Fisher Price na Allegro-zobaczymy ,czy za egzamin. Jeden z wczorajszych zakupów okazał się nie udany.Kupiłam mu kolejkę z Fiher Price little people i wogóle nie chce się nią bawić:no:M twierdzi,że jest jeszcze za mały,bo moja 8 latka bawi się nią super:-D
Zjadłam właśnie 2 porcję ogórkowej i maluch jakiegoś dopału dostał.Ostatnio trochę mniej się ruszał,a dziś znowu daje czadu:happy2:

Mammi nie zmarnuje się, ja też początkowo wolałam samochodziki, a mój brat lalki :-D Przyjdzie czas, że Szymonek dorośnie i będzie się fajnie bawił kolejką.:happy2:

Kasik - ja idę się zapisać dopiero na 30 kwietnia. Tylko, że później może już nie być miejsc. Dla mnie to będzie najbardziej dogodny termin, bo może nie będę jeszcze tak zdychać z brzuszkiem.

reklama
Oj kochana 30-tki są gorące. :happy2: Życzę Ci wszystkiego Naj z okazji urodzinek. Spełnienia marzeń, udanej imprezki, zdrówka, no i przede wszystkim pomyślnego rozwiązania w lipcu :happy2:

Dziekuję-a imprezka dla rodzinki z tej okazji była juz w ta sobotę:-)Dzis swietuję z męzem i koleżanką

Ostatnia edycja:
Hej laseczki :happy2:
Jak fajnie dzisiaj 1 LUTY juz :happy2::happy2:zawsze to blizej lipca :tak::tak::tak:
PATIPAULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2:

mammi o ktorej masz usg???

Patipaula Wszystkiego naj!!!Mi też w tym roku stuknie 30 hihi :)
Ja dopiero wstałam i patrzę a tam znowu sypie-ja mam dosyć tego śniegu , bo jets ślisko i boję się wychodzić....................
Co tu taka cisza jest???Wszystkie jeszcze śpią???

Hej dziewczyny!:-)
Ja dzisiaj pod kocykiem sama, nadal przeziębiona, ale już mi lepiej:-). Wysłałam M na narty, bo już od tyg. mi nudzi, więc stwierdziłam, ze skoro ja dzś wygrzewam się w domciu, to też nie będę zmuszałą go do siedzenia.

vanilka, louise - coś tam podczytałam, ja wczoraj też zjadłam brokuły z .łososim w IKEA. W ciąży wyjątkowo mi podchodzą. I przed chwilą też skończyłam oglądac tajemnice okrągłego brzuszka na onecie, jest 5 części, ale warto obrjrzeć, poryczałam się ze wzruszenia kilka razy, ale ta ciąza zmienia, sama w szoku jestem;-).
Jak chcecie, to link:
WIDEO - Onet.pl Kobieta
kasik no to super ze chorobsko troche odpuscilo :tak: ja tam zawsze chetnie gadam-wczoraj tez chcialam tyle ze do siedzenia na kompie jest u mnie wiecej chetnych ;-):-D:-D:-D i jak juz wstalam na chwile do jedzenia to potem sie nie dalo wbic :-)
patipalula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SLICZNEGO MALUSZKA

mammi na pewno przyjdzie czas i na Twojego Szymonka z tymi kolejkami. pamietam jak kupilam mojemu chrzesniakowi autko na pilota (na kabelku niestety) to skonczylo b marnie-pilot urwany a autko sluzylo jako bujawka dookola na krecacym sie sznurku...dlugo nie pociagnelo :-D:-D:-D

powiem wam ze ta ciaza faktycznie zmienia-ja wczoraj sie az poplakalam jak ogladalam sliczne styczniowe i lutowe maluszki :tak: nie chce mi sie isc do sklepu wiec gotuje jajka na paste jajeczna do sniadanka :-)
i musze sie pochwalic ze w ciagu ostatniego tygodnia znacznie urosl mi brzuszek-chyba z 3-4 cm bardziej wystaje w przod.no i niestety troche przytylam-1 kilo znow do przodu czyli razem juz 5 od poczatku:baffled: chyba sie nie zmieszcze w tej 10 :-D

reklama
Witam wszystkich w sloneczny poranek:)

Ostatnie dwa dni zaniedbalam troche forum bo w sobote zakupy. Caly dzien lazenia i kupilam tylko cztery rzeczy z czego jedna to getry, dluzsza bluzka, sukienka ciazowa:)i sweterek po kolana:) takze nie jest zle ale bez rewelacji. Biegalam od rana do wieczora, potem mielismy wyjscie ze znajomymi do knajpy.Przez caly czas czulam sie suuper. Wrocilismy po 1wszej i wtedy mnie dopadlo. Straszny bol kregoslupa a w niedziele czulam sie jakby mi ktos wentylki poodkrecal. Chyba sie lekko przeforsowalam, nie mialam sily na nic. Brzuch mnie jakos tak dziwnie pobolewal, nie tak jak zwykle tylko tak dziwnie z jednej strony lewy bok ale nie dol. A, zapomnialam dodac ze w sobote caly dzien czulam ruchy dziecka.Wczoraj nic ani jednego. Myslicie ze sa jakies powody do niepokoju bo szczerze mowiac troche sie stresuje.

Wszystkiego naj,najlepszego Patipaula!!! Spelnienia marzen!!!
Jestesmy z tego samego rocznika. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry