reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja też się witam po weekendowej przerwie:-)

PatiPaula, wszystkiego naj, 30 to najpiękniejszy okres:-)

Zuzia, myślę, że po prostu sie przemęczyłaś, zakupy, potem knajpki do nocy, musimy się oszczędzać...

Magdzik, Ty kiedyś pisałaś, ze też prowadzisz biuro podróży, nie pracujesz teraz w nim, odpoczywasz? bo ja chyba bym umarłam bez przyjścia tu kilka razy w tyg, uwielbiam te wszystkie oferty wakacyjne i wyszukiwanie czegoś fajnego:-)

Teraz nie pracuje bo jestem na L4 ale czasem zaglądne do biura :)
Trochę mi żal ,że w tym roku nici z wakacji no ale trudno.Moi rodzice mają domek w Beskidach więc od wiosny będziemy tam na weekendy jeżdzic -już się nie mogę doczekac:)

Co do rwy kulszowej to ja mam takie dni że wogóle tego nie czuję, ale są i takie gdzie dosyć mocno boli-trzeba to przecierpieć i tyle.............
A od wczoraj też mnie pobolewa brzuch-tak jakbym wzdęcie miała, ja myślę ,że wszystko się rozciąga bo coraz szybciej mi brzuch rośnie :)

reklama
hihihi-ja wlasnie mam ochote i to coraz wieksza-w koncu ilez mozna (przez pierwsze 3 miechy dolegliwosci moje mnie zniechecaly)...zwlaszcza ze taki wymuszony post to jeszcze bardziej nakreca :-D dlatego m.in. tez tej jutrzejszej wizyty u gina nie moge sie doczekac :tak: moze sie juz podnioslo to lozysko....:cool2:
hehehe to zazdroszcze bo ja zero ochoty nadal :baffled:

madzik widzisz-a martwilas sie, ze brzuszek maly. a tu prosze, jak ladnie zaczal smigac :tak::-):-):-) taki domek za miastem to swietna sprawa-zupelnie inne klimaty i naprawde mozna odpoczac. ja tez jezdze b czesto do mojej przyjaciolki na dzialke.maja zupelnie w lesie 5 kilometrow od najblizszej wioski. super!!! rok bez wakacji wytrzymasz, a w gorach sie zrelaksujesz porzadnie :tak:

Patipaula sto lat,sto lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
mammi dzis wizyta! pamietaj ze jak tylko dotrzesz do domku dawaj znac,
emih no masz racje z tym ze głodnemu chleb na mysli,nawet jak nie wolno to przeciez sa inne sposoby:-)
co do rogala to ja stanowczo wole co innego miedzy nogami;-)oczywiscie to zart ;-)a moze jednak nie.
vanilka to ze nie masz ochoty napewno jest tez spowodowane tym ze masz opuszczone łozysko,albo poprostu sie boisz o maluszka jak kazda z nas, ale nie wiesz co tracisz, ja tam zamiezam sie wyszalec bo pózniej juz tak fajnie nie bedzie
a co do bóli nóg to ja mam takieod pru dni własnie promieniujace do góry bóle i taki ból jakis dziwny ze az mi nie dobrze ale to tez nie codziennie ,tylko jakos co drugi dzien az spac nie mogłam

Poduchę rogala też mam,ale zostawiłam ją do karmienia maluszka.;-)
Co do sexu,to ochota mi wróciła,mam tylko obawy co do pozycji.Boję się,że w tych gdzie facet jest na górze,brzuszek jest zagrożony.Podobno najbezpieczniejsza jest od tyłu,ale kurka bez przerwy od tyłu to jest nudne;-)

Patipaula sto lat,sto lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
mammi dzis wizyta! pamietaj ze jak tylko dotrzesz do domku dawaj znac,
emih no masz racje z tym ze głodnemu chleb na mysli,nawet jak nie wolno to przeciez sa inne sposoby:-)
co do rogala to ja stanowczo wole co innego miedzy nogami;-)oczywiscie to zart ;-)a moze jednak nie.
vanilka to ze nie masz ochoty napewno jest tez spowodowane tym ze masz opuszczone łozysko,albo poprostu sie boisz o maluszka jak kazda z nas, ale nie wiesz co tracisz, ja tam zamiezam sie wyszalec bo pózniej juz tak fajnie nie bedzie
a co do bóli nóg to ja mam takieod pru dni własnie promieniujace do góry bóle i taki ból jakis dziwny ze az mi nie dobrze ale to tez nie codziennie ,tylko jakos co drugi dzien az spac nie mogłam
widze ze teraz wszystkie biedne mamy jakis niezbyt dobry okres z tymi bolami :baffled: troche to upierdliwe jest-ja w sobote nie moglam wstac z lozka wieczorem na siku tak bolalo.dopiero po przeturlaniu na bok i zmianie pozycji na 20 minut troche przeszlo. zapytam jutro gina o co chodzi z tym i napisze :tak::tak:
ide zrobic sniadanko. misiek dzis nie poszedl do pracy i mamy pozniej troche roboty, wiec nie wiem czy mi sie uda zejrzec przed obiadkiem.
a'propos-lazania wczoraj byla doskonala :tak::-) dobrze ze jeszcze na dzis jest :-D

mammi czytalam ze teraz najbezpieczniejsze dla nas pozycje to te gdzie my na gorze jestesmy. wiec do dziela ;-) :-) aha i przede wszystkim powodzenia na wizycie :tak::tak: az jestem ciekawa kto tam Ci w brzuszku mieszka :-)

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Późno już ale ten czas leci, jakaś nieprzytomna jestem ostatnio głowa to mnie już 3 dzień boli w nocy spać nie moge a muszę się wybrać na badania bo za tydzień wizyta no i wyniki potrzebne. Może jutro pojde :zawstydzona/y:

Patipaula wszystkiego najlepszego, szczęścia i spełnienia marzeń

mammi powdzenia na wizycie i oby dzidziol pokazał co tam ma miedzy nogami ;-)

Jeśli chodzi o wygode w czasie snu to jakoś na razie nie mam problemów z ułożeniem się, nawet na brzuchu jeszcze śpie, ale i tak się nie wysypiam bo budzę się co chwila :-) muszę sobie jakąś melise kupić

mammi tez slyszlam ,ze od tylu nabezpieczniej :happy2:

dzamena eee to nie od lozyska ,jak by mnie naszla ochota to bysmy sobie inaczej poradzili napewno :happy2::happy2:sa przeciez inne mozliwe sposoby dogodzenia sobie :happy2::happy2:Ale poprostu nie mam ochoty :happy2:Wieczorem to tylko marze zeby polozyc sie juz spac :-p

Kurde bateria mi padla w mojej domowej wadze ..a chcialam sie zwazyc ..moze specjalnie padla co bym szoku nie doznala :-p

reklama
,nawet jak nie wolno to przeciez sa inne sposoby:-)
Kurcze, tylko widzisz (pomijając stosunki), ja miałam nawet zakaz "orgazmowania się" na inne sposoby, bo skurcze niebezpieczne były bla bla bla :wściekła/y:
czytalam ze teraz najbezpieczniejsze dla nas pozycje to te gdzie my na gorze jestesmy. wiec do dziela ;-) :-)
I znów, nie dość że w dzień to i w nocy- haruj cżłowieku, haruj ;-)

Do góry