reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wow jak tu gwarno sie zrobilo:happy2:
Dziewczyny ,moze ktoras by znowu odezwala sie do Ashiki :confused::confused:
wkoncu jak pisala byla "uzalezniona "od forka (jak my :-D)no i dziwne,ze tak dlugo by ja nie ciagnelo do nas:confused:

mammi mi w poprzedniej snilo sie ,ze synek bedzie i mam synka:happy2:moze Ty tez sobie wysnilas coreczke i sie dzisiaj sprawdzi :happy2::happy2:

reklama
Mammi- no moja w przedszkolu przez pół roku była chora śrenio 2x w miesiącu- płaciłam za miesiąc, a ona chodziła z 6-10dni, ale i ztym się teraz liczę- przynajmniej do wiosny...

Louise... no własnie... jakaś telepatia? ja też mam jakiś dziwny ból promieniujący po prawej stronie, ale aż po posladkach jakby w środku :baffled:

Vanilka, ja będę pisać do Ashiki, miałam to w weekend zrobić, ale mi z głowy wyleciało :baffled:

Mammi- no moja w przedszkolu przez pół roku była chora śrenio 2x w miesiącu- płaciłam za miesiąc, a ona chodziła z 6-10dni, ale i ztym się teraz liczę- przynajmniej do wiosny...

Louise... no własnie... jakaś telepatia? ja też mam jakiś dziwny ból promieniujący po prawej stronie, ale aż po posladkach jakby w środku :baffled:

Vanilka, ja będę pisać do Ashiki, miałam to w weekend zrobić, ale mi z głowy wyleciało :baffled:
emih no dokladnie taki jak opisujesz ten bol. przypomnialo mi sie ze bodajze madzik pisala ze ma ta rwe i kiedys moja kumpela tez miala i takie wlasnie objawy miala.tyle ze ona nie w ciazy. moze to po prostu nam rosnie wszystko ale az tak zeby bolalo?:-:)confused:

Ja też się witam po weekendowej przerwie:-)

PatiPaula, wszystkiego naj, 30 to najpiękniejszy okres:-)

Zuzia, myślę, że po prostu sie przemęczyłaś, zakupy, potem knajpki do nocy, musimy się oszczędzać...

Magdzik, Ty kiedyś pisałaś, ze też prowadzisz biuro podróży, nie pracujesz teraz w nim, odpoczywasz? bo ja chyba bym umarłam bez przyjścia tu kilka razy w tyg, uwielbiam te wszystkie oferty wakacyjne i wyszukiwanie czegoś fajnego:-)

emih Pisz,pisz niech sie zamelduje nam i pewnie juz plec zna :happy2:

Mnie dziewczyny to dretwieje rece czesto :baffled:to normalne:confused:
a spac juz tylko musze z czyms miedzy nogami :-D
Biore sobie big duza maskotke Cliforda mojego synka ,wkladam miedzy nogi :-D

a spac juz tylko musze z czyms miedzy nogami :-D
Chyba zboczona jestem, albo głodnemu chleb na myśli po tylu miesiącach postu, ale w pierwszym momencie pomysląłam o czymś innym a nie maskotce i o radości Twego M :-D
A mój M tak... w domu w domu, ale... pracuje...
Wieczór jednak nalezy do nas :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Chyba zboczona jestem, albo głodnemu chleb na myśli po tylu miesiącach postu, ale w pierwszym momencie pomysląłam o czymś innym a nie maskotce i o radości Twego M :-D
A mój M tak... w domu w domu, ale... pracuje...
Wieczór jednak nalezy do nas :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:-D:-D:-Dnie to tylko Clifford :happy2:
ja nawet nie mam ochoty na te sprawy :happy2:

Vanilka ja stosuję twardą-wełnianą poduszkę między kolana ewentulanie.noga na M;-)Inaczej spać już nie dam rady

reklama
:-D:-D:-Dnie to tylko Clifford :happy2:
ja nawet nie mam ochoty na te sprawy :happy2:
hihihi-ja wlasnie mam ochote i to coraz wieksza-w koncu ilez mozna (przez pierwsze 3 miechy dolegliwosci moje mnie zniechecaly)...zwlaszcza ze taki wymuszony post to jeszcze bardziej nakreca :-D dlatego m.in. tez tej jutrzejszej wizyty u gina nie moge sie doczekac :tak: moze sie juz podnioslo to lozysko....:cool2:

Do góry