reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

nom filmik rozczulajacy:tak:
mnie tez druty wkurw.....:wściekła/y:chyba powyciagam bo masakra ;/

louise ja to zaczne tez powoli kupowac bo potem jak mowisz kosmiczna kwota :baffled:
wcinam brokuly gotowane -pycha :tak:
wkoncu udalo mi sie wkleic suwaczek ktory chcialam :) 5 miesiecy prawie nie moglam go tu wrzucic hahaaha dzisiaj moglam :)

reklama
vanilka smacznego :tak: uwielbiam brokuly i przynajmniej 1 w tygodniu pozeram :-):tak: ja wlasnie tez juz jeden biustonosz rozbroilam-taki starszy -teraz juz ani pod biustem ani w biuscie nie wchodzi
jedyneczka ogladalam wozek-moje okolice (cz-wa) :-D wyg;lada na fajny-typu wszystko ma i w ogole. no i cena super :tak:. moj misiek mowi ze w ogole okolica mojego miasta to jest zaglebie wozkowe. ale wiekszosci producentow nie znam wiec nic sie nie wypowiem. w sumie mozna pojezdzic i poogladac kiedys...

Hej dziewczyny!:-)
Ja dzisiaj pod kocykiem sama, nadal przeziębiona, ale już mi lepiej:-). Wysłałam M na narty, bo już od tyg. mi nudzi, więc stwierdziłam, ze skoro ja dzś wygrzewam się w domciu, to też nie będę zmuszałą go do siedzenia.

vanilka, louise - coś tam podczytałam, ja wczoraj też zjadłam brokuły z .łososim w IKEA. W ciąży wyjątkowo mi podchodzą. I przed chwilą też skończyłam oglądac tajemnice okrągłego brzuszka na onecie, jest 5 części, ale warto obrjrzeć, poryczałam się ze wzruszenia kilka razy, ale ta ciąza zmienia, sama w szoku jestem;-).
Jak chcecie, to link:
WIDEO - Onet.pl Kobieta

Ostatnia edycja:
kasik ponawiam pytanie;-) Byłaś może wczoraj w M1? Widziałam dziewczynę bardzo podobną do Ciebie.Fotografia jednak to nie to samo,więc pewna nie jestem;-)

W domku pustki,zostałam sama ze znienawidzonym szwagrem,z którym juz wogóle nie rozmawiam;-) Zmykam pooglądać filmiki zamieszczone przez Vanilke

mammi -niestety, to nie ja, co prawda byłam w Krakowie w okolicy 12-15, ale tylko w salonie Skody i w IKEA.;-) Ale wiecie co, mamy chyba jakieś baby boom, bo widziałam masę kobiet w ciąży na wczorajszych zakupach, mój M też to zauważył:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry