fajnie że tu jakiś ruch w końcu, tyle że ja jestem tak padnięta że nie pamiętam zbytnio co ktorej odpisać
Asia i Iza, miło że znów się odzywacie. Aśka Twój opis Hani mnie rozbroił i jeszcze ten predator
napiszę tylko że najprawdopodobniej z mojej winy moje dzieciątko 3 ostatnie noce spało tylko do 2 i potem do 5 płacz albo zabawa. Moja wina bo dałam jej kaszke nestle i ją chyba po tym brzusio bolał. Dostała sraki, a dziś w nocy spała aż 6h, jak zawsze śpi 10-12. Ja spałam ledwo 2 i padam na ryło, do tego M w pracy do 2 w nocy i tak wiecznie coś. Jak mnie nie zbudzi hałas z podwórka, to mała jęczy bo brzuszek, potem M wraca z pracy w między czasie mała i tak do rana.
Dziś dałam bobovite i liczę że znów zacznie spać 21-9. Oj marzy mi się
Byłam na zakupach i kupilam mamie i tacie na ich 28 rocznicę ślubu piękne firanki, no dobra nie piękne bo te serio piękne by mi portfel zruinowały
Bynajmniej mama sama sobie prezent wybrała, więc wiem że dostanie to co jej się podoba. Gratis do zakupu dodali mi kpl 2 ładnych filiżanek do herbaty więc prezent dla tesciów też już mam
Iwonko, moje życie też nie jest tak bajeczne jakbym sobie marzyła, ale i tak jestem wdzięczna losowi za Julcię i Marka choć ten drugi chwilami doprowadza mnie do szewskiej pasji
Aga, będzie nam teskno za Tobą i Jonim. Wyslij nam jakąś wirtualną kartkę z tej Chorwacji żebyśmy wiedziały że o nas pamiętasz
Dziś Jula poznała nowego kolegę, Mieszko, ma 18 mcy i jest baardzo ślicznym i wesołym chłopczykiem. A moje dziecie jak to Jula, wycałowała go, poprzytulała, a my taki ubaw mieliśmy. Biegała za nim, za bety wzięła i BUZI BUZI z języczkiem,mały zboczuszek
Kochane ja mykam spać, podczytuję Was 2 razy dziennie, ale ostatnio przy moim szogunie nie mogę nic popisać. No chyba że jak śpi, bo inaczej mi włazi na stół i też chce pisiu pisiu z cioteczkami robić
Całuski :*** udanej nocki