reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć dziewczynki
Uczciwie przyznaję, już na wstępie, ze nie mam ostatnio glowy do pisania coś... od soboty mnie nie było na bb i chyba nie nadrobie w tym momencie wszystkiego coście od tego czasu wyrpodukowały.....:zawstydzona/y: jakoś mi pod gorke z pisaniem, nie mam weny zupełnie..
Doczytałam sie że z Robaczkiem i jej małym Robaczkiem coraz lepiej - bardzo sie ciesze, oby tak dalej;-)
Magduśka widze że od tesciów wróciła cała i zdrowa i to jeszcze obkupiona, wiec nie było tak źle;-)
Lorien super, że córcia ma sie coraz lepiej
Asiula nie wariuj kochana, czasami snią sie takie głupoty że potem cały dzień chodza po głowie ale to tylko sny, daj spokój wszystko jest ok;-)
Anetko_83 jasne ze Cie pamiętamy, mam nadzieję że niedługo będziesz mogła sie i Ty cieszyć swoim rosnącym maluszkiem:tak:
Sweetheart79 witaj i wszystkiego dobrego..

Dobra laski, uciekam czytać pozostałe wątki, jesli kogoś pominęłam to wybaczcie ale jak zwykle nie dajecie szans nieobecnym na szybkie nadrobienie zaległosci:zawstydzona/y:

miłego dnia

reklama
Witam, witam :)

fajnie, że dołączają ciągle nowe Lipcóweczki :)
Aneta, miło, że wpadłaś, ja także czekam na wiadomość od Ciebie, że udało się, bardzo Ci kibicuje!!!!!!!!
Asiu, zacznij sobie powtarzać sen chmara, bóg wiara... mnie to troszkę uspokaja, bo ostatnio miewam tez koszmary odnośnie dziecka,
Olcia, na naszą radę zawsze możesz liczyć :)
dobrze, że u Robaczka już poprawa
Dziewczyny uważajcie i forsujcie się

Dzieńdoberek Kochane Ciężaróweczki :tak:
Serdecznie witam nową Ciężaróweczkę :tak:
Super że przyszłe mamusie wracaja do zdrowka i pociechy tych mamuś też :tak:
Wczoraj miałam strasznego doła ... zjada mnie stres i strach ... mój TŻ już na niemieckiej stronie i jeszcze jak by życie chciało mnie dobić tak na fest dziś odeszła moja BABCIA ... podobno wstała rano zapytała jak jest pogoda, czy jest słońce ... włączyła telewizor, a jak po jakimś czasie moja siostra cioteczna weszła do niej ze śniadaniem to już nie żyła ... wyglądała jak by spała ...
Przyznam się tylko przed Wami, że z tego wszystkiego sięgnełam po papierosa ... wstyd mi ... ale naprawdę jestem przybita ...
Miłego dzionka Kochane ...

Witam wszystkich :)

Narazie jeszcze nie przebrnalam przez wszystkie posty ale poki pamietam bo z tym kiepsko ostanio:
Asia - nie przejmuj sie takimi snami i wierz tylko w te dobre :) Ja od paru tygodni to mam taki realistyczne sny ze hoho... Mozna by z nich komedie/tragedie/horrory naprzemian krecic :) Dzisiaj snilo mi sie ze w gorach chcial mnie mysliwy postrzelic a wczoraj ze sobie dziecko przez pepek wyjelam poogladalam i chcialam go spowrotem wlozyc ale sie balam czy sie za bardzo nie ubrudzilo :-D

a przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie wlacznie z 'nowymi' :tak:

beata1973 współczuję! Bardzo mi przykro że musisz teraz przez to przechodzić. Jedna pozytywna sprawa, że Babcia nie cierpiała.
Trzymaj się cieplutko.

Slonce - ja nie spie od trzeciej nad ranem - WIDZIALYSCIE TA PELNIE DZIS W NOCY?
Rewelacja, już o 18 księżyc był przepiękny :-)
Anetko pewnie że Cię pamiętamy. Trzymam za Ciebie cały czas kciuki. Uda się zobaczysz! Fajnie że do nas wpadłaś
Olcia nununu nie dźwigaj nic hehe, mówi to matka 3 latka którego z kąpieli trzeba dźwignąć ;-)
sweetheart79 witaj wśród lipcowych mamuś :-)
Asia no sen nieciekawy ale dobrze,że już się skończył ;-)
beata wyrazy współczucia

Cześć Kochane!
Witam się i zmykam poczytać co tam sie u Was dzieje - mam straszne zaległości i szczerze wątpię, że uda mi sie szybko być na bieżąco - zwłaszcza że większość czasu przesypiam i jakaś taka otumaniona jestem.

reklama
nie dźwigaj nic hehe, mówi to matka 3 latka którego z kąpieli trzeba dźwignąć ;-)
Emilka jest wyćwiczona w wydrapywaniu się na wannę, bo mamusia nie będzie jej podnosić. A ma dopiero 2 latka, więc może naucz tego samego.
Też mi się zdarza podnieść, nie przeczę, ale staram się unikać, więc córcia już wyszkolona, na kolanka wskakuje, na rączki wie, że nie ma się po co pchać. :-D

Do góry