reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

cześć kobietki po weekendzie :-)
u mnie z rana trochę słoneczko świeciło, ale teraz to chyba niezła burza przed nami
milgak – po pierwsze gratulacje, że malutka jest taka dzielna, na pewno niebawem pozwolą ci zabrać córeczkę do domu, i będziesz mogła ją tulić do woli.:-):-):-)
Adddaaa – powodzenia jutro na ustnej maturze, na pewno pójdzie ci znakomicie !!:-):-):-)

Ojjj ale lać zaczęło :-) może powietrze będzie trochę inne, bo dziś jakoś duszno cały dzień było, pozdrawiam

reklama
Miglak- trzymam mocno kciukasy za Haneczke!Dzielna z niej dziewczynka i bardzo waleczna. Bedzie dobrze. Sama oddycha, wcina mleczko...a w krótce pewnie bedziecie w domku. Dbaj o nia i o siebie i pisz nam o jej postepach.

Ja dzisiaj ledwo dycham. Duszno i burzowo. mam wrażenie że słoń mi siedzi na klatce piersiowej. A w sobote zapowiadaja 30 stopni:) Humor poprawiła mi poczta polska bo dostałam paczke z zakupami z allegro a najważniejsze ze dotarła kołyska:)..ślicznosci. Wszyscy ja składalismy pod pretekstem sprawdzenia czy części nie brakuje:)..potem niestety ją złożyliśmy i teraz będzie czekać w kartonie na lokatora. Moje dziecie dziś dokuczało psu. Moja sunia jak zwykle wcisnęła sie obok mnie kiedy czytałam książkę a że leżałam na boku to położyła sie obok brzucha. Nagle pac i dostała kopniaka. Trochę sie chyba zdziwiła, popatrzyła na brzuch i znowu sie położyła. Za chwile pac i znowu kopniak. Zwątpiła i poszła na fotel. No ale jak pisałąm, moje małe szczęście nie lubi gdy coś go uciska.

Miglak po pierwsze gratulacje po drugie trzymam za was kciuki i zycze szybkiego powrotu do domku z Haneczka

Miglak GRATULUJĘ!!!! I WITAM NA ŚWIECIE PIERWSZĄ LIPCOWĄ CÓRECZKĘ :)
Trzymam kciuki za dzielną Hanię, żeby rosła zdrowo!
Jestem w szoku - nie wpadałam tu z braku czasu, ale wiadomość do mnie dotarła, więc musiałam do Was zajrzeć :)

Milgak, to gratulujuje córki!!!:-) oby szybko rosła i była zdrowa:tak:, żeby szybko nadgoniła te parę tygodni.
Kasiurek, tylko dobrych wyników ci życzę:-)
Addaa, powodzenia na polskim, zaciskam kciuki:happy2:

milgak trzymam kciuki mocno zaciśnięte, by maleństwo dalej się dobrze rozwijało i byś mogła ją wkrótce zabrać do domu :-)

adddaaa powodzenia jutro na maturze :-)

Milgak, to gratulujuje córki!!!:-) oby szybko rosła i była zdrowa:tak:, żeby szybko nadgoniła te parę tygodni.
Kasiurek, tylko dobrych wyników ci życzę:-)
Addaa, powodzenia na polskim, zaciskam kciuki:happy2:

no oby były dobre wyniki :]
Milgak -własnie gdzie moje maniery - serdecznie gratuluje córy :]

Kurcze ale duszno, nie dosc ze objetosc płuc sie nam zmiejsza to jeszcze ta pogoda :( niech sie rozpada to bynjamniej bedzie czym oddychac a tak :(

Witam się i ja dzisiaj:)
U nas na razie słonko, ale nigdy nie wiadomo co dalej...
Miglak Trzymam kciuki za Was:tak:
Adddaaa powodzenia jutro na maturze:tak:
Kasiurek będą tylko dobre wyniczki, w końcu nie jesteś sama:tak:
Monia a Ty się oszczędzaj jak tylko możesz:tak:
Pożarłam troszkę a teraz cierpię tak mi niedobrze....

Milgak zycze zdrówka malej Hani a Tobie duzo wytrwalosci i siły zeby przetrwac te tygodnie gdy mala jest w szpitalu. mam nadzieje i bede mocno trzymac kciuki zeby wszystko bylo juz dobrze. a Ty zawsze juz bedziesz lipcowa mama, wiec czekamy na wiadomosci od Ciebie i Twojej córeczki...

Kasiurek dobrze ze juz masz to za soba

Adaa powodznia na maturze...

reklama
miglak gratuluje coruni :) nie dosc ze jest to pierwsza lipcowa coreczka (i nie ma co do tego zadnych watpliwosci), to jeszcze z taka sila woli, niech tak trzyma :tak: zycze wam duzo zdrowka sily i wytrwalosci, niech czas pozostaly do powrotu do domku szybko wam zleci

ada polamania jezyka jutro :-)

Do góry