reklama
DOSIA - dokładnie - Dzien dobry TVN :-) Słuchajcie, nie wierze!!! Chyba moj szef poczuł,że brzydko ze mną postąpił. Zadzwonił do mnie i poprosił o spotkanie!!! Hm... ciekawe czy bedzie to pozytywne czy negatywne spotkanie...
DOSIA dam znac co i jak po spotkanku, tylko ze spotkanko jutro albo pojutrze, bo ja jeszcze jestem na L-4 leżącym. Wiec wole sie z nim spotkac jak juz bede mogla wychodzic - tak, zeby przypadkiem teraz sie nie czepnął, że na L-4 jest zaznaczone, że mam lezec, a wyszłam z domu na spotkanie... :-)
MATYLDA1405 - artykuł wart przeczytania :-) Ze studiów pamietam, jak nasz jeden profesor zafascynowany badaniami nad wpływem muzyki na płód "katował" nas badaniami i artykułami. I faktycznie jest wiele dowodów wskazujacych na zwiazek między słuchanianiem muzyki w ciązy, a inteligencją dziecka oraz zdolnościami językowymi.
beata1973
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo również, nie wiem czy nadrobię ale postaram się w ciągu dnia. Na razie życzę miłego dzionka i chwalę się torcikiem jaki dla mężusia zrobiła,
miłego dnia
Magduska ale arcydziełko :-) aż mi ślinka do kawy strużkami kapie ;-) oj musisz kochać tego swojego chłopa skoro takie pyszności mu robisz
Witam poniedziałkowo wszystkie "Lipcóweczki" :-):-):-) moje buby jeszcze śpiom więc mam chwilę na kawusię i necik ;-) Dostałam następną dobrą wiadomość dotyczącą mojego "amnio" biochemia w porządku :-) teraz tylko może na czwartek kariotyp i wszystko będzie jasne ;-) Wtedy poproszę Was o pomoc w zainstalowaniu suwaczka :-);-):-) ja to taka przesądna baba ;-) wolę nie zapeszać
reklama
beata1973
Fanka BB :)
Stopi jesteśmy z Tobą :-) bez nerwów i stresów proszę ;-) jak cosik będzie fikał to go w czachę czymś ciężkim i spowrotem do domeczku :-)DOSIA - dokładnie - Dzien dobry TVN :-) Słuchajcie, nie wierze!!! Chyba moj szef poczuł,że brzydko ze mną postąpił. Zadzwonił do mnie i poprosił o spotkanie!!! Hm... ciekawe czy bedzie to pozytywne czy negatywne spotkanie...
Czekamy na info jak poszło ;-)