reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

A dla tych co wola wersje audiowizualna proponuje to : [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ifWr8CzG8VY"]YouTube - Wpływ muzyki na rozwój dziecka w okresie ciąży[/ame]

reklama
DOSIA - dokładnie - Dzien dobry TVN :-) Słuchajcie, nie wierze!!! Chyba moj szef poczuł,że brzydko ze mną postąpił. Zadzwonił do mnie i poprosił o spotkanie!!! Hm... ciekawe czy bedzie to pozytywne czy negatywne spotkanie...

o to ciekawe Stopi. mam nadzieje jednak ze poczul ze zachowal sie jak idiota i raczej to spotkanie bedzie mialo pozytywny charakter. oby cie tylko wiecej nie dolowal. daj znac potem co i jak.

DOSIA dam znac co i jak po spotkanku, tylko ze spotkanko jutro albo pojutrze, bo ja jeszcze jestem na L-4 leżącym. Wiec wole sie z nim spotkac jak juz bede mogla wychodzic - tak, zeby przypadkiem teraz sie nie czepnął, że na L-4 jest zaznaczone, że mam lezec, a wyszłam z domu na spotkanie... :-)

Matylda to się Twój mąż na oglądał za wszystkie czasy:-D.

Stopi trzymam kciuki za spotkanie z szefem.

Magduska fiu, fiu jestem pod wrażeniem. Tort to coś czego się raczej nie podejmuję:zawstydzona/y:.

a to pewnie stopi. ja tez ciagle na lezacym L-4 jestem. staram sie nie biegac po miescie bo zawsze znajdzie sie jakas zyczliwa osoba.

MATYLDA1405 - artykuł wart przeczytania :-) Ze studiów pamietam, jak nasz jeden profesor zafascynowany badaniami nad wpływem muzyki na płód "katował" nas badaniami i artykułami. I faktycznie jest wiele dowodów wskazujacych na zwiazek między słuchanianiem muzyki w ciązy, a inteligencją dziecka oraz zdolnościami językowymi.

Witam poniedziałkowo również, nie wiem czy nadrobię ale postaram się w ciągu dnia. Na razie życzę miłego dzionka i chwalę się torcikiem jaki dla mężusia zrobiła,

miłego dnia :)
74da1cbc0ca4f004.jpg

Magduska ale arcydziełko :-) aż mi ślinka do kawy strużkami kapie ;-) oj musisz kochać tego swojego chłopa skoro takie pyszności mu robisz :tak:
Witam poniedziałkowo wszystkie "Lipcóweczki" :-):-):-) moje buby jeszcze śpiom więc mam chwilę na kawusię i necik ;-) Dostałam następną dobrą wiadomość dotyczącą mojego "amnio" biochemia w porządku :-) teraz tylko może na czwartek kariotyp i wszystko będzie jasne ;-) Wtedy poproszę Was o pomoc w zainstalowaniu suwaczka :-);-):-) ja to taka przesądna baba ;-) wolę nie zapeszać :zawstydzona/y:

reklama
DOSIA - dokładnie - Dzien dobry TVN :-) Słuchajcie, nie wierze!!! Chyba moj szef poczuł,że brzydko ze mną postąpił. Zadzwonił do mnie i poprosił o spotkanie!!! Hm... ciekawe czy bedzie to pozytywne czy negatywne spotkanie...
Stopi jesteśmy z Tobą :-) bez nerwów i stresów proszę ;-) jak cosik będzie fikał to go w czachę czymś ciężkim i spowrotem do domeczku :-)
Czekamy na info jak poszło :tak:;-):tak:

Do góry