reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
elo :-)

ja jestem już po Kinderbalu, 4-latek Jasio organizował imprezę, wujkowie zażyli ziółek i jeśli myślicie że ja miałam jazdę po lodach to trzeba było posłuchać ich :-D Panowie po 30-tce a intelekt adekwatny do wieku jubilata ;-) ubrechtałam się że pachy miałam spocone choć nic nie zażyłam, no może poza toksyczna sałatką :-) Mówię o zielonej sałacie, którą zrobiłam z mamą do obiadku - ze śmietanką i szczypiorkiem no i wpierdzieliłam dobre pół michy tej sałatki (rzuciłam się jak mucha na łajno!) po czym wykręciło mi żołądek i dobre 3 rolki papieru poszły. Mam nadzieję, że nie będę odbijać teraz blasku księżyca :-D Pestycydki - mniam!
Niestety czuję, że reset mózgu postępuje i zebranie myśli, ubranie w słowa zaczyna przerastać i mój intelekt, co więc podpowiada mi resztka racjonalnego myślenia, idę spać!

do jutra adios!

ps. Sylwia udanej podróży do Polski!

Goteczko my chyba na tym samym kinderablu byłyśmy co? bo Twój sen odpowiadałby opowieściom kilku wesołków po "pierniczku" :-D ładnie żeś się zjarała moja droga!!

no kurka wodna ... sama nie wiem czemu zawdzieczam tak wybujałą fantazję. Nic nie piłam, nic nie łykałam, nic nie wdychałam.... no chyba że mój małż coś toksycznego wydzielał bo akurat dziś okno mieliśmy na noc zamknięte:confused:

ja tez bym zgonila na meza wine. ale sen rzeczywiscie nie przecietny. moze to bedzie na prawde nurek jak pisala kasiakom

Goteczka :-):-):-) można tylko pozazdrościć takiej fantazji ;-) nawet w nocy się nie nudzisz ;-)
Szymuś napewno daje mamusi znać na co ma być przygotowana i na co ma finanse szykować bo nurkowanie to drogie hobby ;-)
Zdrówka dla zakatarzonych , przeziębionych i zdrowych CIĘŻARÓWECZEK oraz słodziutkich snów :-):-):-)

Chciałam tylko powiedzieć, że w konkursie na najbardziej irracjonalny sen pierwsze miejsce przejmuje Goteczka :-D
Anika masz godną konkurencję :tak: btw - chciałam tylko powiedzieć że wczoraj mi sie ukruszył z lekka ząb .... więc Pani za sny z kategorii "szkody w ciąży" już dziękujemy .......:-D

reklama
Do góry