reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

cześć :-)
ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać, bo nawet nie mam siły siedzieć przy laptopie, tak mnie głowa boli, że :szok::szok::szok:
a co gorsza, że ta głowa to od tygodnia mnie już boli:angry::angry::angry: już sama nie wiem co z tym zrobić, jakoś nie uśmiecha mi się wizyta u lekarza, ale chyba bez niej się nie obędzie,
no nic miłego wieczorku kochane :-)

reklama
adudź bidulo może to jakieś przesilenie?

Ewcia, Wy to się macie z tymi uszami i katarami :(

Po wczorajszym wieszaniu reklamy w sklepie mam zakwasy, do tego poszałam w domu i wyszorowałam balkon 6m2 kafelka po kafelce na kolanach, umyłam okna i kurze pościerałam. Dziś nie czuję rąk :D

Juluś grzecznie spała, za to nasza sąsiadka ktora schodzi z 4 piętra w swoich szpilach zawsze mi budzi Julkę między 7-8 a czasem i wcześniej. Chyba jej zwrocę uwagę żeby ciszej schodziła bo nie każdy musi tak wcześnie jak ona wstawać, a ona serio schodzi jak krowa jakaś.

Pogoda cudna a ja do 16 w pracy, potem kurs do 18. I cały dzień bez dziecka ;//

U nas dziś chmurki, ale za to 15st. więc w miarę ciepło.

Posadziliśmy dzisiaj wreszcie nasze truskaweczki do donic. Mam 6 sadzonek. zobaczymy co z nich będzie. Będę też musiała pomyśleć o jakimś stelażu bo one mają mieć długie pędy, które chcę podwiązywać w górę (ze zwisających zrobię pnące) :-)

Ehh... też mam katar. Muszę napisać mężowi, żeby mi kupił jakieś tabletki na katar, bo już mnie roznosi.

cześć matki wariatki!

U nas właśnie poprawia się pogoda, wyjrzało w końcu słonko zza chmur, a my.. uwięzieni w domu. Małego od rana czyści (3 bardzo rzadkie kupy) i jest rozpalony. Do tego teraz popołudniu na policzkach wyskoczyły mu czerwone kropki. Ma też kilka za uchem i na szyi. Nie wiem co to może być :baffled: No i poczekam do rana i zobaczymy czy znikną czy pojawi się ich więcej. I wtedy kolejna wizyta u lekarza, ech.. a święta za pasem..

Patra wysypka na policzkach może być od gorączki. Buziaki dla małego.

Mój Tomi od rana marudny. Mówi, że źle się czuje. W pewnym momencie powiedział, że ucho go boli :baffled: Dałam mu nurofen. Samopoczucie się poprawiło, ale po zupce się zdrzemnął (choć nigdy tego nie robi). Zobaczymy jak antybiotyk zacznie działać może będzie lepiej... Mam już dość tego kataru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kysz!

ojj kobietki pozdrówcie swoich synków od ciotki z bb i życzcie im zdrówka
Beatko a ty jak już w takim wirze porządków jesteś to może i do mnie wpadniesz z rozpędu co? u mnie co prawda kafelek na balkonie nie ma (jeszcze) ale okna to przydałoby się umyć, jak masz jeszcze ochotę to zapraszam ;-);-);-)

adudź przykro mi mam takie zakwasy że nic już nie sprzątam, resztę zrobi Marek :-D

wiecie co , oglądałam własnie odcinek Usta usta ten co będzie w przyszłym tygodniu. Ale się spłakałam, Julka ginie w wypadku drogowym, zostawia małego Leona, kurcze ale mi sie smutno zrobiło :-:)-:)-(Cały ten odcinek taki jakiś przesiąknięty smutkiem i teraz mam kijowy nastrój :-(

hej!
melduje ,że żyje i wpadam sie pochwalić ,że siostrzeniec chrzesniak mi sie urodził:-):-):-)w niedziele 4600 i 58dł.:-)
mamy mocne geny:-D;-).

a po za ty kredytu hipot. nie dostaniemy:-:)-:)-:)-:)angry:.
a po za tym:
ciepło,dworek spacery ,kwiatki ,rowery,sianie:-):tak::tak::tak:,o łobuzowaniu nie pisze bo to na porzadku dziennym.

julek cos zaczyna mamrotać
wczoraj przynisoł mi talerzy i powiedział DZIEKUJE:szok:,chyba ze mi na uszy padło.
a dzis piore materacyk z łóżeczka i mowie zobacz jaka bródna woda ,o on
woda beeee...:szok:
chyba ze znowu sie przesłyszałam i mowi UWAGA :-D.

kamila no bez netu i tak chyba pozostanie jak narazie''OSZCZEDAMY:tak:;-):baffled:'',ale uruchomilam sobie gg na komórce to jak chcesz to pisz.
A CO Z TYM AUTEM?? BO ja nic nie wiem wiadomo??

STOPI ZGADZAM SIE z tym ze latem lepiej i szybciej od pampkow oduczyc ja tez czekam na to.Karola latem oduczałam ,bo zima skutków nie było.
a WY ile na tej jajorce jeszcze bedziecie na zajaca wracacie??

ZRÓKA CHOROWITKĄ !!

EWO hustawka ekstra.a samemu taka uczyć co :confused:
nie masz krawcowej w poblizu??

sorryy za błedy CAŁUJE WAS BABECZKI:-):-):-):-):-):-)
MŁAAAAAA....:-):-):-):-):-):-)

reklama
Justysia ani się nie obejrzysz a młody będzie paplał jak stary. Tak poza tym to fajnie, że zajrzałaś :-)

Dzisiaj byliśmy na spacerku na rowerkach. Tomi jak zawsze popędził do przodu i ja go wołam "Tomek!" a Adam, krótko zwięźle i na temat "Tome oĆ! waziaj auto jedzie! Tome acaj!" (po przeczytaniu na głos nawet da się zrozumieć) :-D

Do góry