reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kiedyś jak jezdziłam z moim M w trasy tirem, głównie na Śląsk po węgiel, to dużo się takich widziało :-D:-D Tylko często stały tyłem do pojazdów, a mój M na to że tak stoją bo mają brzydkie pyski i nie chcą pokazywac żeby nie straszyc. A najlepsze było jak wyjeżdzaliśmy spod cpn-u (na obiadku byliśmy:-D) a inny w jakimś tirze zapytał ile ja kosztuje, a mój M na to że go nie stac (a mi powiedział bo jestem bezcenna) :tak:

reklama
a wiecie jaką przygode miała moja szwagierka?
Kiedys pojechała po męza do Poznania , on pracuje w takiej firmie , ktróra opony robi, , no iczekała na niego przy parkingu, a że ładna pogoda, to sobie zaczeła chodzić, a no i miała króką spódniczkę:-), i nagle podjeżdza tir, i się pyta ;ILE???? :szok::szok::szok::szok:A ona na początku nie zakapowała o co chodzi, a potem, się cała czerwona zrobiła i mówi,ze czeka za mężem, a ten koleś, to sie jeszcze bardziej czerwony zrobił podobno i szybko odjechał:rofl2::rofl2::rofl2:

a wiecie jaką przygode miała moja szwagierka?
Kiedys pojechała po męza do Poznania , on pracuje w takiej firmie , ktróra opony robi, , no iczekała na niego przy parkingu, a że ładna pogoda, to sobie zaczeła chodzić, a no i miała króką spódniczkę:-), i nagle podjeżdza tir, i się pyta ;ILE???? :szok::szok::szok::szok:A ona na początku nie zakapowała o co chodzi, a potem, się cała czerwona zrobiła i mówi,ze czeka za mężem, a ten koleś, to sie jeszcze bardziej czerwony zrobił podobno i szybko odjechał:rofl2::rofl2::rofl2:

He ,he dobre!!!
DORZE tak zboczkowi !!
Teraz napewno uwarza kogo pyta ILE???:-D:-D:-D

Alu tak trzymaj! Prosze Cie, nie daj sie przeprosic! Nie bede dzis chyba spac, bede myslec o Tobie. Obys miała odwage i siłę!

Vercik Robertito pewnie połyka cześć śliny i dlatego rzadkie kupki sa, poza tym przy zabkowaniu czesto zdarzaja sie rzadkie kupki.

A czy ja Ciebie, Alu mam na nk? Bo nie wiem.

Wiecie co, tak sobie jeszcze myślę o Ali. Ona mieszka z teściami-to oni nie widzą co dzieje się w ich związku, że syn bije żonę, że ją zdradza, że źle traktuje, nie szanuje???? Kurczę jakoś nie mogę pojąć tego....
A tak w ogóle to prasowałam troszkę, i już niewiele mi zostało :) A moje dziecię 3 razy zaliczyło glebę, bo nie zdążyłam go złapać. Smrodek mały wspina się po różnych meblach.

reklama
Mieszkam z nimi ale oni mają swój dól a my góre i jesteśmy odgrodzeni drzwiami więc oni nic nie slyszą tak naprawde ...
Po drugie mamy hodowle tak więc teść ciągle z psami a teściowa duzo pracuje więc tylko w weekendy są w domu :no: a po drugie to ich syn i oni zawsze go będą bronic więc narazie tu mieszkam ale zobaczymy jak dlugo. Jutro bede miala od rana auto to wezne Jasia i pojade popytać w Urzędach :no:

A co do mojego to pojechał do babci do Rybnika al;e wydaje mi się że wstyd będzie mu tam zostać. Zabrał dyskietke do pracy tak więc albo wróci :angry::angry: albo będzie spał w aucie ( lepiej żeby tak zrobił )

Troszke zrobiłam się spokojniejsza ale z każdą sekundą nienawidze go coraz bardziej !!!!!!!
Jutro znowu ide na USG ...Dziewczyny módlcie się żeby było ok ... żeby ta wada małej to pomyłka albo jakaś malutka ...

Aniu już Cię zaprosiłam do znajomych :)

Do góry