reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No niestety tacy ludzie tez sa. Masz tak samo jak ja, tylko ze ona jest przy kasie tylko struga taka (w koncu jezdzi najnowsza audi a3), a nie stac ja na ciuchy dla maluszka a tu naprawde duzo to nie kosztuje..a liczy caly czas na drapana jak to moje mam mowi..
Olcia chodzi oto , ze ja chce zeby bylo to odebrane dopiero 2 wiecozrem, bo malego juz wykapie i przebiore a jedna noc sie moze z nami przekimac (bo unikam ego, zeby z nami spal). Ale jak jej znowu jej cos wypadnie....

A gdzie tralalala miala byc i dotrzymywac nam towarzystwa a ona nic..hallo jestes tam???

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja już lecę spać. Mały ostatnio się budzi ok. 3 i śpi już do rana z nami. Więc ja pewnie znowu się nie wyśpię:-(
Ale Wam życzę spokojnej nocki! Do zobaczonka jutro rano! papapapa

a TE żebry to skądś znam!
Moja siostra też zaliczyła wpadke i ja niewiem ,ale ten gówniarz ją w ciula robi,ale nic nie mozna powiedzieć bo go KOCHA.

W grudniu ponoc wybrał rodzinne i zaniusł mamusi swojej bo na świeta nie miała ,a Agacie powiedział ,że je wstrzymali .
tERAZ jest w HOLANAdi niby pracuje (gdzie on nie pracował) i wyobrazcie sobie ,że dał mamusi karte ,aby pieniadze mogła wybierac.
Ona dzwoniła ,że kasy nie ma ,a on na to ,że jej rodzice jej przywiozą 150zł i ma karteczke podpisac czy wzięła:szok::szok::szok:.
Niedośc ,że ochłapy to jeszcze podpisać.
Normalnie kiedy ta dziewucha zmądżeje to nie mam pojecia.:angry::crazy:

w grudniu wyżebrali od babki 750zł bo niby zgubili ,ciekawe jak zgubili jak taka gotówką nie dysponują ,teraz tez poszła po 50zł na leki bo nie ma ,ale ona sie w kurzyła i ja wygoniła:-D.
na wózek też 1000zł wyżebrali , a ciuszki po KAROLU już nie daje .
Ma tatusia to niech robi na synka.

Szczerze???? Mam dosyć papierków:wściekła/y:
Ryczeć mi sie chce jak je widzę, poza tym to już mam odciski na tyłku od siedzenia i ogólnie mam dosyć.
Ale za to moje dziecko przeszczęśliwe:-D Już śpi na szczęście i mam nadzieję, że szybko nie wstanie. Kurde muszę wyeksmitować kocie michy gdzieś na wyższe miejsca.
no i wykrakałam idę na chwilkę zacycować:-) Jejku jak ja ją KOCHAM!!!!!:rofl2:

Vercik- aha, no tak dobrze przemyślane z tą wanienką i w ogóle. Może się uda:eek:

Justyś- niestety... ehhh, szkoda chyba nerwów. Ja nie wiem skąd tacy ludzie mają taki tupet:confused2:

Dobra to teraz już na prawdę uciekam, bo mąż goni:-p
papapa

Vercik- aha, no tak dobrze przemyślane z tą wanienką i w ogóle. Może się uda:eek:

Justyś- niestety... ehhh, szkoda chyba nerwów. Ja nie wiem skąd tacy ludzie mają taki tupet:confused2:

Dobra to teraz już na prawdę uciekam, bo mąż goni:-p
papapa

No ja też OLU nie mam pojęcia!
Mi to sie nóż w kieszeni otwiera jak onim słysze ,a jak już widze to wole nie patrzeć.

Ja też chyba robie spadówe bo cos mnie nóży,a nie wyspała, sie ponoc :eek:.
Ale co tam jutro znowu na zielone popatrze i bedzie GITARA!:-)
Mąż mnie już dawno wołał, bedzie wsciekły moj Luby:-).

DO dzisiaj KOCHANIEŃKIE!!!
pewnie francuzeczka się pojawi zaraz :tak::tak::tak:

PA PATKI MAMUSIE I TATUSIE I DZIDZIUSIE !!!
przespanej NOCKI życzę WSZYSTKIM ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry