reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ale tu dzis pusto:tak: Dzis u nas taka pogoda ze tylko spac:baffled:
Survi mi tez chodzi po glowie strzyzenie ale nie na calkiem krodko tylko nieco krocej niz mialam:tak: Ja wlasciwie lubie wekeendy z moja rodzina w tygodniu za to do 14.30 mam spokoj i mi wystarczy:tak:
Post super ye impreya udana:tak: Misia prezent odebrala od Mikolaja ale usiasc na kolana nie chciala:no: Miala taki plan zeby zaspiewac Mikolajowi ale stchórzyła :tak:
Pabla oby nocki sie polepszyly:tak: i z laktacja zeby sie poprawilo:tak:
Kasia powiem Ci ze ja tez mam ochote na te bardzo kwasne zelki:-D i na dodatek nie moge takich znalesc:wściekła/y: Czekamy na zdjecia psiny:tak:
Co do pogrzebu ja w przesady tez raczej nie wierze:tak:Poszlam tylko na msze, na cmentarz juz sam Seba poszedl:tak:
Kasia i Post chyba mnie przekonalyscie o Mikolaju 5grudnia wieczorem:tak: Nie chce mi sie wstawac we wtorek szybciej zeby nacieszyla sie prezentami:tak:
Dobra ide ubrac mloda i siebie i idziemy do kosciola bo na spacer chyba dzis mi sie nie chce isc:no:

reklama
a ja zaspałam okrutnie:baffled: Plan był że wczoraj się opierniczam, a dziś pracuję od świtu...plan nieco upadł, jak otworzyłam oczy i zobaczyłam, że jest 9.30:-p Ale u nas też tak barowo za oknem, że trzeba nieludzkiej siły woli, żeby wypełznąć z łóżka;-)

Co do fryzury, to na jeża nie jest, bo ja nie lubię mieć odsłoniętej twarzy, więc mam długą grzywkę, a z tyłu krótko -jak R wróci to może da się przekonać do zrobienia zdjęć, bo ostatnio kompletnie zarzucił fotografię:-(

Kurczę, też bym dała te prezenty w poniedziałek, ale od miesięcy buduję legendę jak to Mikołaj w nocy przychodzi i prezenty podrzuca, to teraz nie mogę odkręcić...nic bedziemy się palować rano ze wstawaniem:dry:

Pabla, no i tak twardy zawodnik jesteś, że już pół roku karmisz, bo przecież łatwo nie było i nie jest - a po okrągłej buzi małej widac, że jej wyraźnie posłużyło:tak:

Nic idę popracować, bo nie wyrobię przed ich powrotem...a za oknem pada....no co to jest? Jak ma Mikołaj przyjechać - w kaloszach?:-p

Witam:)
U nas też pogoda średnia, ale ciepło jak w marcu:baffled:już nie wiadomo co tym dzieciom zakładać:baffled:
Kasia no to dumni będziecie:tak:czyżby wierszyk się zaczynał "chociaż jestem mała pani mnie wybrała..." pewnie już psiaka macie w domu:happy:
Surv no to mobilizuj R coby jakieś fajne zdjęcia Ci porobił:happy:my jeszcze listu nie napisaliśmy:zawstydzona/y:
Pabla i tak długo już karmisz:tak:Kuba też w 8 m-cu sam usiadł z leżenia na brzuchu, ale wcześniej siedział sam jak się go posadziło:tak:
ohh co usiądę do kompa to ktoś przychodzi:dry:potem wpadnę na spokojnie:happy:

Witam wieczorkiem
Pabla i tak już długo karmisz, moje obie butelkowe panny :tak:
Surv wczorajszy dzień super, szkoda że daleko mam, bo chętnie też bym połaziła w takich miejscach, a dzisiejsze wyspanie bezcenne :-D Ja też mam taką krótką fryzurkę :tak:
Kasiu jak tam dzieciaki z psiakiem?? Pewnie wszyscy frajdę macie :-D
Post te prezenty 5 wieczorem to dobry pomysł, ale ja się chyba nie wyrobię z pakowaniem, no i Olka by pewnie lekcji nie odrobiła :rofl2: więc u nas 6 po południu :tak:Powiem że Mikołaj taki zapracowany, albo moje gwiazdy takie niegrzeczne :-D
Kic u nas też taka beznadziejna pogoda, i nie pada, a wody coraz mniej, ludzie boją się mrozu, bo wtedy do wiosny susza :baffled:
AAA i zapomniałam pochwalić się Oli wypadł pierwszy mleczny ząb w piątek wieczorem. Była wróżka zębuszka i zostawiła pieniążka :-D
I nie wiem co jeszcze, spokojnego wieczoru.

Uff Oliwia śpi, Kuba ogląda tv, M rozmraża pizzę:-pgdzie ta moja dieta:wściekła/y::-pa jeszcze M paczki dostał dla dzieci w pracy i jak je otwarłam to byłam zdegustowana:dry:nie wiem kto te paczki robił bo wg mnie tam nie ma praktycznie nic dla dzieci, wszystko dla dorosłych np rafaello czy orzeszki solone:dry:ale lepiej mieć niż nie mieć tylko ja z moim nałogiem długo tego w barku nie będę miała:-pwczoraj przyleciała koleżanka z UK to już jedne orzeszki (paczka 400gr:baffled:) zostały pochłonięte:-p
Sylcia
no wróżka obowiązkowo, ja "moim" dzieciom pakowałam do opakowania z kinder niespodzianki:-D
Post no Cinek odważny mężczyzna to co tam się takiego mikołaja będzie bał:-D
Surv ja też daję 6 ale po południu:tak:
Kasia czekamy na relację z odbioru baby:-D
idę do gorącej wody:happy:
spokojnej nocki!

Hej melduję, że żyjemy. Nic nie zjedzone, mieszkanie nie całe zesikane ;-) Misiek to cały czas psinkę głaskałby. Słodka jest strasznie. Oj zapomniałam już jak to jest mieć frajdę z takiego wypierdka :-) Zdjęcia już wstawiłam.

Kic, tak, to ten sam wierszyk:-D Prawie mamy opanowany:tak:U nas te paczki ze słodyczami też są dla dorosłych:dry:
Sylwia, gratulacje pierwszego wypadniętego ząbka:tak:
Post, Cinek odważny chłopczyk:tak:

witajcie kobietki

witam ze schorowanych Mazur:dry: jejku jak w koncu młoda odblokowała chęć chodzenia tak od wczoraj mamy mega katar, chrypkę i kaszel:-( i tym sposobem jutro nie idziemy do przedszkola:no: ja też taka jeszcze nie wyraźna:baffled:
Kasiu ja tam glowie zadnych rewolucji nie robilam, tylko troćku koncówki podcięłam;-) aczkolwiek czytam , ze Surv zaszalała!!! Kochana dawaj fotyyyyyyy!!!!!!:-):-):-)
Kic ja tez chce śniegu, a u nas ani widu ani słychu:nerd: a ja tak lubie jak jest biało, wydaje mi się że wteedy jest tak czyściutko i romantycznie na świecie:-p a wiecie, że dzisiaj u nas padlo, byl grad i grzmialo i błyskało? w grudniu??:baffled:
Madzia a u nas dzisiaj młoda sama znalazla swój przez przypadek:baffled: bo maatka-blondynka schowala na gorze w szafie a dzisiaj mnie na porzadki wzięło i malo tego nawet pomocnice do tego zaangażowalam:-p no i cały dzień mloda bawila się swoją nową walizką-plecaczkiem, przeszczęśliwa, tylko mamusia ma zagwostkę, bo na mikołajki chyba będę musiała nowy prezent kupić, bo jak zobaczy dziewczyna, że brat dostał coś do buta a ona nie to awantura bedzie:baffled: i ja tez jestem zdania, że fajnie jest wierzyc w mikołaja, bo dokąd wierzymy w niego dotąd jesteśmy dziećmi:-) ja tam do tej pory wierzę w mikołaja:rofl2: ba nawet w poniedzialek tez wystawie buta:-p
Dorka bardzo Wam wspólczuje:-( ja jak byłam w ciąży to tez nie poszłam na pogrzeb M babci ale nie z przesądu, ale doszliśmy do wiosku, ze moze być za dużo zlych emocji:-(
Post młody jest powalający:-D:-D:-D:-D:-D ciekawe jak Tosia zareaguje w tym roku na mikołaja? w tamtym roku nie chciała podejść, bo sie bała.
dziewczyny co kupić dla chlopa na mikolajki aby bylo niedrogie a praktyczne?

Tosika, zdrówka dla Tosi! Wystaw wysooookiego kozaka:-DA dla męża? Książka albo CD - też skorzystasz:tak:
:-DDo pracy dotarłam, nie zaspałam. Psinka w nocy troszkę popiskiwała, ale tragedii nie było a dzieciaki nic nie słyszały. Dzi robimy Mikołaja - będzie się działo:-)

Witam:)
U nas nocka chyba najgorsza jak do tej pory:baffled:panna poszła spać ok 19.20 i spała do 00.02 no i potem to już pobudka po 1 i przed 3 i do 5 nie spałyśmy:baffled:próbowałam uspać przy cycu to mnie gryzła:szok:ewidentnie katar ją męczył, więc w użyciu na zmianę była woda morska, frida, maść majerankowa, nasivin, cycek i tak w kółko aż o 4.50 ululałam ja w łóżeczku przyduszając kołderką:-ppołożyłam się u Kuby w łóżku -przyszedł do nas koło 2 bo bał się deszczu:baffled:ale o 6 mnie obudził budzik od M a o 6.50 Jakub był wyspany:sorry:teraz Liwia śpi, a ja do niej dołączam :confused2:
Kasia super że psinka w domu:) oj ja też lubię takie szczeniaczki ale gorzej ze sprzątaniem po nich:-psuper że dzieciaki zadowolone z nowego lokatora:happy:
Tosika a jakbyś małą z katarem puściła?oj szkoda że non stop coś Was rozkłada:-(a prezent hmmm jakieś fajne winko??my sobie na mikołaja nie robimy prezentów a pod choinkę już sobie kupiliśmy:-p
ok dobranoc :)

reklama
Kasia - super że piesek już u Was!
Kic - u nas też nieciekawie, Sonia też do około 24:00 spała ok, potem pobudka co godzinę, o 03:30 wzięłam ją do siebie i pospałyśmy do około 08:00. Lena od dziś w domu, ma mega katar i przez to kaszel. Nocka pewnie będzie kiepska.
Tosika - zdrówka dla Tosi!

Do góry