reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Renia ale super wieści gratuluję z całego serca:-):-)
jeny mam nadzieję, że i mnie spotka to szczęście jak tylko dawca wróci;-)

u nas dziś było słonecznie, ale wiał duży wiatr:eek: Młody w przedszkolu dobrze, nie cuduje i oby tak dalej:-D ja po wczorajszym dentyście czuję się jakby ktoś mi prawego sierpowego przyłożył:wściekła/y: jestem obolała bo wyczyściła mi kanały, a wyszarpała mnie przy tym strasznie:szok: na szczęście ból był minimalny, ale ulga po tym zarąbista:-) najlepsze jest że w zębie żadnego stanu zapalnego nie ma i ona cały czas sie dziwi, że ząb mnie boli:cool: stwierdziła, że to może być od aparatu a przeleczenie kanałowe nie zaszkodzi - no pewnie jak 200zł zarobi:cool2: dziś jest o niebo lepiej, ale ząb jeszcze wrażliwy - jednak taki coś to ja przeżyję:-p
Surv, Dorka jako etatowa panikara i pesymistka przesyłam moc pozytywnych emocji bo przyjaciołom zawsze szczerze dobrego życzę i ponoć działa:-D:-D:-D
Sylcia super, że Wikusia już nie płacze, a że marudna to pikuś, przejdzie Jej pewnie może ta zmienna pogoda też psuje dzieciakom humor;-) powodzenia na jazdach;-)
dobra ja zmykam bo mam dzisiaj nocną zmianę a musze jeszcze wyprasowac firankę i wysuszyć włosy:szok: miłego wieczoru:tak:

reklama
jaaaaa Renia normalnie dzisiejsze bb jest Twoje!!!!:-D:-D:-D
GRATULACJE!!!!!!! superaśno!!!
i z tego wszystkiego zapomnialam co mialam napisać:-p
coś mnie rozklada, mlody tez chodzi obolaly, staramy się tylko nie prychać na Tosię:no: do tego te brwi mnie swędzą jak cholera a podrapac nie mogę, bo trzeba jak najdłuzej te strupki trzymać:sorry2: no i dzisiaj zadzwonili do mnie z przedszkola, ze inaugaracja jest 26 a nie 19 tego (bo czekają jeszcze na sanepid):dry: a niania tylko do konca tego tygodnia, no nic trzeba będzie Tosie w kostium przyodziać i na spotkaniach przedstawiać jako swoja asystentke:-p
Surv, Dorka wszystko będzie oki toki:tak: każda z nas miala takie same obawy i to jest chyba tak zawsze:tak: a Dorka a mowilaś tej dokturce, że jesteś w ciaży i czy ten antybiotyk możesz brać?
jeny jak mi sie podba fryzura Kożuchowskiej, ciekawe jakbym w niej wygladala?:-p

hej
melduje ze zyje aczkolwiek mam dosc

Reniu tule i krzycze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale bosko, taka nasza potrojna radosc, chyba się zmowilyscie dziewczyny chichi
Zdrowka dla wszystkich

Co ty tak cicho?
Tosika no pewnie ze powiedzialam ze jestem w ciazy, podobno tylko ten antybiotyk co ona chce mi zpisac mozna brac w ciazy:tak:
Iza jeszcze troche i beda swieta;-) Trzymaj sie dzielnie:tak:
Kate kanalowe mialam 2 razy i mnie wcale nie bolalo:tak: Dobrze ze po bolu juz, a kiedy mezus wraca?
Renia dobrze ze maly zdrowy i moze isc do przedszkola:tak:
Sylcia super ze Wiki nie placze i powodzenia na jazdach odrazu mi sie przypomialy moje pierwsze jazdy:-D
Survi jak tam poszlas z Flo do fryzjera?
Misia wczoraj poplakiwala podobno w przedszkolu:-( Mowilam ze nie ide do pracy bo jestem chora a ona na to ze tez chce byc chora i siedziec ze mna w domu:eek:
Dzis bede lezec caly dzien w lozku, moja siostra idzie po mala. W poniedizelek wracam do pracy ale tylko na tydz. Mam dodatkowa zmiane we wtorek,potem w srode i czwartek nocki bede mosiala ostro sciemiac:tak: Akurat ta maszyne co bede obslugiwac mozna sobie troche posiedziec nie musze caly czas stac, a zawsze sie ktos znajdzie do pomocy:-D
Dobra ide wziasc prysznic bo w nocy strasznie sie pocilam:tak:

:-DHej
Wczoraj nie mialam juz siły pisać
wow Renia gratulacje
Nie ukrywam że dzisiaj weszłam zobaczyc czy nie ma jakiejś informacji..nowej...np od Kasi?? ...... oj Kasia uważaj uważaj, :-):-):-):-):-)
Kto nastepny??? jeszcze chwila i trzeba będzie przemianować watek:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Pabla no okazję trafiłaś z tym Maciem jak nic:tak:to super wózki, jedne z najlepszych z parasolek:tak:Pabla odciągasz pokarm po każdym karmieniu?kurcze mam wrażenie że mi pokarm zanika, była u lekarki pytałam czy to że zmniejszyłam porcje ma wpływ na ilość pokarmu ale ona twierdzi że nie, kazała odciągać i przystawiać i tyle:sorry:
Dorka mój Kuba też dziś rano jakieś sceny odstawiał, pewnie po wczorajszym dniu z babcią:confused2:oby zmiany szybko zleciały:tak:
Syclia super że Wiki już nie płacze, powodzenia na pierwszych jazdach:happy:
Kasia oj co za wstrętne baby Cię chcą wkręcić w tę ciąże:-p:-D:-D
Izabelka no początek roku:confused2::sorry:ale za niedługo święta to odpoczniesz od szkoły:-p:-)
KATE dobrze że ząb już mniej boli, fajnie że Antek tak super sobie w przedszkolu radzi:tak:
Ewafoto witamy ponownie;-):-)
jem zupę, biorę się szybko za prasowanie bo zaraz po młodego muszę lecieć...
miłego popołudnia:)

Melduję, że jestem, ale od rana w galopie i językiem podlogę zamiatam z wycieńczenia :-p Potem poczytam co u Was, wpadłam tylko sprawdzić, kto dziś w ciąży:-) I tak sobie myslę, że rzeczywiście nie ma co Kasi docinać, skoro taka np. Post onegdaj twierdziła, że chce mieć dużo dzieci...a tu Cinek już 2 lata skończył, czyli czas by był na kolejne, co?:-p:-D:-D

Zmykam na kolejną porcję bułek i po cierpiętnika do przedszkola...

Kic..no no..tylko nie baby:szok::-),
nie wkręcamy tylko ja przynajmniej ostrzegam zeby się 4 krotnie zabezpieczyła bo same widzicie co się dzieje, także jeszcze powinna mi podziękować za ostrzeżenie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Surv..nie ma co motywować bo my się przygotowujemy, ale jak narazie lekarz stwierdził że mam odpocząć po diecie i badania porobić.
Poza tym musze biznesowo troszkę poczekać:tak:,

Właśnie Pan mi zaproponował spotkanie i zakupy bo ma dużo kasy na koncie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, niepocieszony był że się nie zgodziłam:-D, może któraś chętna :):)
e nieee bo wy zajęte jesteście wszystkie

reklama
Surv..nie ma co motywować bo my się przygotowujemy, ale jak narazie lekarz stwierdził że mam odpocząć po diecie i badania porobić.
Poza tym musze biznesowo troszkę poczekać:tak:,

Właśnie Pan mi zaproponował spotkanie i zakupy bo ma dużo kasy na koncie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, niepocieszony był że się nie zgodziłam:-D, może któraś chętna :):)
e nieee bo wy zajęte jesteście wszystkie

iii tam zajęta....się parę godzinek na zakupy wykroi ;P, zwłaszcza, że by ciążowe pokupować trzeba...i wózek może by pan zasponsorował...w końcu wszystkie dzieci nasze są, nie?;)))

Do góry