reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

No a czy dużo dobrego...to sama nie wiem,bo po wejściu do przymierzalni się załamałam i mam doła do teraz :-(
serio zakładałaś, że w ciązy schudniesz do rozmiaru 32 i w 9 miesiącu zaproszą Cię na okładkę Playboya?:-p Przecież Ty jesteś wyjściowo chuda jak szczapa i za pół roku znowu taka bedziesz, to pomęcz się trochę kobieto z wyimaginowaną tuszą, a zrozumiesz koleżanki co wiecznie z nadwagą prawdziwą walczą:-) Ale tak sobie myślę, że może to Ci chociaż ciśnienie podniesie, bo rzeczywiście masz masakrycznie niskie:baffled: Ale generalnie i pogoda też dziś do bani, też na pysk padam, choć większych powodów brak, ale duchota wściekła i coś z ciśnieniem ewidentnie nie halo...

reklama
Survivor nic a nic mi to ciśnienia nie podniosło:-p Że schudnę to nie zakładałam,ale że tyle przyrosnę to też nie:-pNo i odezwała się ta co to ostatnio rozmiarem 36 moze się poszczycić ;-)

Madzia no proszę Cię!gdzie Ty gruba jesteś?ja przytyłam aż 20kg, 10poszło a 10 powoli zrzucam:tak:jak Kuba pójdzie do przedszkola to powracam do rolek:tak:
Surv nie no z uśmiechem się nie wyprowadzę:-pale coraz częściej przyjmuję to do wiadomości. Czasami mam nerwy na mojego M bo wg mnie za szybko i za dużo by chciał tam zrobić,wszystkie oszczędności ładował by w ten dom, a przecież są inne wydatki...np nowy wózek;-):-p:-Dno ciekawa jestem tej reklamy:-D
Renia kciuki zaciśnięte:tak:
Post oj nie chcę myśleć jak się będę czuła za rok wracając do pracy, na poczatku pewnie pasja a potem zmęczenie:-pfajnie że imprezka urodzinowa udana:tak:
Co do fryzjera to mama była ostatnio u pana, w dodatku geja i była baaardzo zadowolona:tak:
Myśmy wszyscy wstali z popołudniowej drzemki :p mały buszuje w nowej piaskownicy:tak:

Kic padłam! Kasa może być wydatkowana bez umiaru niemalże, ale ... na wózki:-D:-D:-D
Madzia, nooo grubcio z Ciebie straszny:-D:-D:-D
A niskie ciśnienie mi również dziś dokuczało :-/

witajcie

Kic wózek to podastawa, a jak:-D:-D:-D:-D:-D bo wiecie jak to jest, faceci lubią "wyczepiste" fury a na Kic "wyczepiste" wózki:rofl2::-p no i za to ją kochamy:-) a ja lubię "wyczepiste" buty, o:zawstydzona/y::rofl2: ale teraz to musimy pasa zaciskać, więc sobie lubię wyczepiście pomarzyć o ...butach:-D:-D:-D
Kasiu to Wy też nie proznowaliście, a gdzie byliście?
Surv to ja będę do Ciebie przyjeżdżac po swieze jaja, oki?:-pPrzy okazji z jeden rozdzialek ksiiążki przeczytam, i od razu humorek bedę miala lepszy:-D
Post Ty z Cinkiem walczysz z pampersem a u mojej Tosi coś się przekręcilo i no cholery nie chce na nocnik, tak jakby się zaczęla go bać:baffled:i mało tego majtki mi wyrzuca i nie kategoryczne:no:
Madzia ja też z tych ciśnieniowcow, u mnie to jest 50/90:dry:a te xl to przez to, ze brzuszek odstaje:-) i ja tez chodzę do męcizny fryzjera;-) jest niezly w te klocki, nie ma co:-)
Renia i jak bo czarami rzucalam na wszystkie strony;-)

a ja strasznie schorowana jestem:-( niewiem o co biega i dzisiaj zanisłam na badania mocz a jutro idę do lekarza, bo boli mnie od paru dni wątroba (normalnie promieniuje aż na kregoslup) i na necie naczytalam sie tyle, ze już prawie w szpitalu bylam (sila sugestii:zawstydzona/y:) a jak dzisiaj dzwonilam aby sie zapisać na usg brzucha to prywatnie sie czeka bagatela 2 m-ce:baffled: a do innego lekarza skierowanie potrzebne, więc jutro idę zalatwić:tak:
aaaa Pat mam nadzieje, że blisko sasiadow nie masz (w sensie 4 metry od plota;-)), bo powiem Wam, że ostatnio mnie k*** bierze, jak moja cudna sasiadka co idzie to normalnie oczy z orbit:crazy: zresztą zrobię Wam zdjecie jak blisko nas mieszka (bo tego fenomenu chyba wam nie pokazywalam:dry:) kurcze przypomnialo mi sie że mam ogolnie troche zaleglych zdjęc u Was:zawstydzona/y: ups...się obiecywac , ze poprawic:-p

Melduje poslusznie ze obeszlo sie bez testow
Po napisaniu posta sie puscilo i teraz leze i zdycham
No nic staramy sie dalej

Wizyta u pani dr zaliczona
Junior zdrow 101 cm i 15 kg
Poleca zaszczepic na meningo wiec w tym tygodniu musze sie odwazyc

Renia to trzyma kciuki za staranka:tak:idź, zaszczep i po krzyku:tak::-)
Tosika to długo musicie czekać na prywatne usg, my teraz idziemy z małą na usg bioder i czekałam jakieś 2 tygodnie, dodam ze na nfz czeka się jakieś 3 miesiące, a przecież trzeba to badanie zrobić do 1 miesiąca:wściekła/y:
A co do wózków to więcej dzieci nie planuję więc swoje hobby mogę pielęgnować tylko przez najbliższe 3lata:-:)-:)-:)-D:-D
Dzieci (chyba) śpią to i ja idę lulu:happy:
spokojnej nocki!

Tosika byliśmy u znajomych w Zakliczynie koło Dobczyc. Piszę gdzie, bo koło Tarnowa też jest Zakliczyn :-)
Renia, to kciuki zaciśnięte na kolejne tygodnie! Super, że Synio zdrowy:tak:

No jestem, żyję ale co to za życie, w ramach ładowania sobie dodatkowych stresów pojechalam po pracy uwaga autem do galerii licząc że przecież początek tygodnia i nie będzie tłumów i śmiem twierdzić że wszyscy turyści tam spędzają wakacje.MASAKRA, o mało mi koleś na parkingu w bok nie wjechał, ale się chłopak popatrzył w lusterko w ostatniej chwili, no kurna wszyscy stoją na przejeździe a ten wyjeżdża z miejsca i nie spojrzy ech, jak to dobrze że jest dach a tam jednak więcej miejsca, ale co się nastresowałam co moje, bo ja lubię wiedzieć jak droga wygląda:-):-):-):-), tak to jest jak się po wsiach jeździ
no i jak już dojechałam do tej galerii w jednym kawałku siebie i auta to se zakupiłam Buty Clarksy...są skubańce wygodne mimo że z obcasem (na wesele mają być), mierzyłam szpili włoskie normalnie moje nogi takie chude w nich ale musiałabym z kolumną chodzić albo na małżonku wdzięcznie wisieć coby orła nie wywinąć, niby wygodne ale szpilka cienka....ech...i przecenione były:szok::szok::szok:, się muszę nauczyć na tych obcasorach pomykać
no i zakupiłam sukienkę taką na styk licząc że coś może jeszcze schudnę, a jak nie to będą na lepsze czasy, dodatkowo aby m nie bylo smutno, kupiłam mu znowu spodnie w carry przecenione z 220 na 54 zeta:szok:, no i torebkę jeszcze sobie,(mój m zapytał rossądnie po co mi torebka jak mam przecież), :szok::szok::szok::szok: no jak można takie pytanie zadać no????, no ale że jako nie pamiętam co bym sobie ostatnio kupowała, no może poza butami rok temu, to szybko zmienił zdania a przynajmniej stwierdził, no fajna fajna,:-):-):-):-)

Madzia....no cóż, taki urok 9 miechów, Twoje teksty oznaczają żeś już zaawansowana ale nie martw sie...ciąża przechodzi a Ty sie wylaszczysz jak nic:tak::tak::tak:
Renia..to trzymam kciuki

ja zaszczepiłam obydwóch na meningo tak z miesiąc temu, chciałam mieć to z głowy przed przedszkolem
Jeszcze Cinka czeka przypominająca na pneumo z początkiem września, to razem z bilansem dwulatka zrobimy
Surv...książka być obowiązkowo
a co do ogrzewania to może taki oryginalny piec??
"Zdrowak" Piece Gliniane

no dobra, uciekam spać
jutro Wam wkleję fotki ze spotkania krakowskich koksowników:tak:

reklama
Post, się wypuściałaś na miasto ;-)
Ja też na obcasach nie za bardzo potrafie chodzic, no ale skąd mam posiadac taka umiejętność, skoro zawsze na płaskim pomykam. Ale ostatnio kupiłam sobie koturny i są super!

Do góry