witajcie
Kic wózek to podastawa, a jak
bo wiecie jak to jest, faceci lubią "wyczepiste" fury a na Kic "wyczepiste" wózki
no i za to ją kochamy:-) a ja lubię "wyczepiste" buty, o
ale teraz to musimy pasa zaciskać, więc sobie lubię wyczepiście pomarzyć o ...butach
Kasiu to Wy też nie proznowaliście, a gdzie byliście?
Surv to ja będę do Ciebie przyjeżdżac po swieze jaja, oki?
Przy okazji z jeden rozdzialek ksiiążki przeczytam, i od razu humorek bedę miala lepszy
Post Ty z Cinkiem walczysz z pampersem a u mojej Tosi coś się przekręcilo i no cholery nie chce na nocnik, tak jakby się zaczęla go bać
i mało tego majtki mi wyrzuca i nie kategoryczne
Madzia ja też z tych ciśnieniowcow, u mnie to jest 50/90
a te xl to przez to, ze brzuszek odstaje:-) i ja tez chodzę do męcizny fryzjera;-) jest niezly w te klocki, nie ma co:-)
Renia i jak bo czarami rzucalam na wszystkie strony;-)
a ja strasznie schorowana jestem:-( niewiem o co biega i dzisiaj zanisłam na badania mocz a jutro idę do lekarza, bo boli mnie od paru dni wątroba (normalnie promieniuje aż na kregoslup) i na necie naczytalam sie tyle, ze już prawie w szpitalu bylam (sila sugestii
) a jak dzisiaj dzwonilam aby sie zapisać na usg brzucha to prywatnie sie czeka bagatela 2 m-ce
a do innego lekarza skierowanie potrzebne, więc jutro idę zalatwić
aaaa Pat mam nadzieje, że blisko sasiadow nie masz (w sensie 4 metry od plota;-)), bo powiem Wam, że ostatnio mnie k*** bierze, jak moja cudna sasiadka co idzie to normalnie oczy z orbit
zresztą zrobię Wam zdjecie jak blisko nas mieszka (bo tego fenomenu chyba wam nie pokazywalam
) kurcze przypomnialo mi sie że mam ogolnie troche zaleglych zdjęc u Was
ups...się obiecywac , ze poprawic