wita Was skacowana koleżanka, ktorra wdycha czyste powietrze z przydomowego ogrodka, z każdej strony zabezpieczona świecami dymnymi przeciwkomarowymi (czy u Was też jest tyle komarow????)
wczorajsza impreza udana, wrociliśmy po 2giej (na własnych nogach, o dziwo
...normalnie pelna kulturka
) ale dzisiaj taka jakas koślawa jestem? pobolewa mnie cos w plucach, moze to dlatego, że wszystko bylo na zewnatrz i do tego zimne drinki a organizm już zestarzaly, za szybko sie nie regeneruje
teściowa też zachwoywala sie nadzwyczaj ludzko, czyli normalnie mniodzio
a dzisiaj dzień lenia a jutro jedziemy po Kornelka, bo dziecko już się wytesknilo chyba nas:-)
Surv jaaaaaa ale super!!!! ja bardzo sie cieszyć i nie mogę doczekać jakiejś fotki:-) co do R to jakbym mojego slyszala, w sensie, ze on taki miastowy, taki rasowy a tu normalnie by się w ziemi tylko babrał
tu kwaitek, tam krzaczek, normalnie trawka co drugi dzien koszona, tam gdzie nie mozna kosiarką dojechac, to "se" nozyczki zakupil i na kolanach pogina i od centymetra odlicza
żeby on mi tak w domu taki pedancik byl
bo nie jednokrotnie mu potarzam, że kosz na brudną bielizną jest w naszej łazience a nie przy łózku albo w gabinecie
Post boję sie wejsć na Twojego bloga bo mi chrapkę zrobisz i sie za druty wezmę jak te cudenka pooglądam
i oczywiście, ze pomyślalam, ze jak będę miala kierunek na Krakow to napewno dam znac, bo jakże by inaczej, nie? bo w sumie to napewno min dwa dni tam trzeba bedzie zaliczyc
bo do Kalisza nie moglam zboczyc na Wrocek, bo byliśmy jeden dzien i do tego wzieliśmy ze soba pracownika
Kic a o co chodzi ze ścianą? remoncik jakis macie:-) i karm karm jak najdlużej, czego i Pabli zyczę, bo ja tez tak chciałam ale widzę że nasze dzieciiaki w tym samym czasie cycka rzuciły (w sumie to one wszystko razem roobią, nie nawet się rodzą
)
Iza no trzymamy kciuki za udany wyjazd i szczerze zazdroscimy wwypadu
a u nas dzisiaj tak piknie było ale popołudniu przeszlo do normalnosci (czyli deszcze i burze)
normalnie zalamka:-( zobaczymy co jutro bedzie
to do juterka:-)